Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2014 01 15, 10:32)
...
O Palmira, man regis, pasisamdė gerą fotografą ir fotožopininką, tik ir tiek...

na tai irgi gerai - nebetraumuoja jautrių estetų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 01 15, 13:32)
ar būtina atrodyt kaip senai raganai???

O mane tas raganiskumas joje ir zavi. biggrin.gif Man ji kazkuo panasi i juoda kate, i Bagyra is multiko Mauglis, niekad neissisokanti tokia, ori, malonaus balso tembro, aristokratiskos laikysenos. smile.gif
Atsakyti
Noa, gavau šešėlius ir antakių dažiuką iš urbandecay biggrin.gif
Kai pradariau pirma mintis buvo, kad nafig jie tokie blizgūs lotuliukas.gif Čiut pabandžiau, tai visai man patinka. Kol kas džiaugiuos, kad ėmiau tą šviesesnę. O jau kokia graži ten viena kažkokia marmalina tamsi žalia thumbup.gif Sakyčiau ta paletė ideali soft autumn, nes spalvos sudėtingos ir nėr rėkiančios ir nesuprasi ar šiltos ar šaltos. Gal dar ir kokiai vasarai tiktų netyčia g.gif Na bet kai aš ir norėjau kiek pasoftinto varianto, tai man kol kas patinka.
Na o antakių dažų spalva, tai "honey pot". Galvojau, kad bus tikrai blogai lotuliukas.gif Toks jausmas, kad kokiai blondinei daugiau skirta, bet ne - atrodo tikrai geriau nei prieš tai turėtas pilkai rusvas.
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2014 01 15, 12:40)
O mane tas raganiskumas joje ir zavi. biggrin.gif Man ji kazkuo panasi i juoda kate, i Bagyra is multiko Mauglis, niekad neissisokanti tokia, ori, malonaus balso tembro, aristokratiskos laikysenos. smile.gif

ir plius čiut piktumo bei arogancijos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2014 01 15, 13:48)
ir plius čiut piktumo bei arogancijos cool.gif

Tikrai? Ji buna tokia? biggrin.gif Nepastebejau, gal per retai ziuriu TV. biggrin.gif

Nus, tai prasom pasidemontruoti tas spalvytes, ar koki swatcha uzsienietiska. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 15 sausio 2014 - 12:54
inc rodyk, kas soft autum gerai būtų
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 01 15, 12:53)
Tikrai? Ji buna tokia? biggrin.gif  Nepastebejau, gal per retai ziuriu TV. biggrin.gif

Nus, tai prasom pasidemontruoti tas spalvytes, ar koki swatcha uzsienietiska. ax.gif

Aš gan sunkiai su tokiais piktais sugebu bendraut - tuoj mane subiesina, tai ir telike tokius pastebiu lotuliukas.gif

ant akių nerodysiu, nes fotogeniškumo nulis šiom dienom, tai internetines foto įmesiu wink.gif O tu Hiver pasakyk ar čia galėtų būt ir vasaroms, ok?

Dabar išbadžiau bordello, gunmetal ir skimp, tai ant manęs gražiai ir delikatnai atrodo biggrin.gif

user posted image

user posted image

čia daugiau fotkių

o taip atrodo antakių dažiukas
user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=bytte,2014 01 15, 09:49]
Man brita33 nelabai aiški... man nepatinka tas plaukų atspalvis pas ją. Tik nežinau ar per šiltas, ar per murzinas, ar per tamsus.
Akys šiltos... na tai vienas šiltas bruožas. O įdegis ... nelabai man su ta garstyčia dera g.gif aišku ta garstyčia mažai ką puošia ir šiaip.
Tiesa brita33, o kokio tamsumo jūsų plaukai, kažkurioj foto lyg ataugę tamsoki tokie?

Na, šiuo metu mano plaukai gana tamsoki, ataugę natūralūs beveik nesiskiria nuo buvusių dažytų chna, nes nusiplaustė, nes jau bedažiau rugpjūty, nežinau, ką dabar daryti, ar ryžint, ar šviesint, ar nieko nedaryt, tai taip ir būna per žiemą smile.gif Vaikystėje mano plaukų spalva tikrai buvo tokia kaip pas soft autumn.
Šiandien fotografavausi su skirtingomis spalvomis, tai iššikrovė fotoaparatas ir liko daug nenufotografuota, bet kelias galiu įdėti smile.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brita33: 15 sausio 2014 - 13:23
Aš pamenu Palmira seniau tikrai ne kaip atrodė, įtariu kad ne tik fotografas čia kaltas. Bent jau akiniai būdavo už veidą didesni o o kiek, ir lūpos atrodydavo labai mažos. Nepatikdavo ana man tada, o dabar visai nieko toks būrėjos įvaizdis. Pas ją ne katinas, pas ją toks dvarniukas mažas būdavo fotografijose.

Pagal muziką kokią klausau netinka man žydroji ustrica, kažkaip man toks stilius jau link black metal tempia... o grange... na Nirvana nėra prie mano favoritų. Bet va rock style įvedus meta kartais net tuos pačius pavyzdžius, kaip grange. Žodžiu lieku be stiliaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2014 01 14, 22:14)
Na klausykit, gal kas paaiškins man g.gif Visur rašo, kad pavasariai vaikystėje dažniausiai blondinai ir saulėje nenusvyla.Bet va aš vaikystėje ir paauglystėje buvau gana tamsiais plaukais,saulėje nusvylu raudonai,įdegis geltonas

Весна, в отличие от осени, легко загорает и легко краснеет. Осень по сравнению с весной кажется чуть бледноватой, у людей осеннего типа не бывает румянца на щеках.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2014 01 15, 14:14)
ant akių nerodysiu, nes fotogeniškumo nulis šiom dienom, tai internetines foto įmesiu wink.gif O tu Hiver pasakyk ar čia galėtų būt ir vasaroms, ok?

Dabar išbadžiau bordello, gunmetal ir skimp, tai ant manęs gražiai ir delikatnai atrodo  biggrin.gif

Labai grazus atspalviai, tikrai ir vasaroms tinkami thumbup.gif
o kaip laikosi, i rauksleles negreit susibega? ax.gif

QUOTE(brita33 @ 2014 01 15, 14:16)
Šiandien fotografavausi su skirtingomis spalvomis, tai iššikrovė fotoaparatas ir liko daug nenufotografuota, bet kelias galiu įdėti smile.gif

Man graziausiai ziurisi ta pirma leopardiniu rastu, 5-a raudona su rausvu ornamentu, dar ta pomidorine raudona paskutine. 4u.gif Lyginant tas dvi paskutines zalsvas, mano akiai graziau ta garstyciu spalvos negu ta gaivi salotos lapo. Zalia su langiukais nieko. Su kareiviska marga kazkodel isejo veidas zymiai baltesnis ji tarsi jums butu per tamsi.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 01 15, 09:49)

Soft autumn (sako be kosmetikos):
user posted image
Čia pasidažius:
user posted imageuser posted image

o kodel soft autumn, ji juk save vadina true saffron autumn
va kokia ryski jos palete
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 15 sausio 2014 - 13:35
QUOTE(brita33 @ 2014 01 15, 13:16)
Na, šiuo metu mano plaukai gana tamsoki, ataugę natūralūs beveik nesiskiria nuo buvusių dažytų chna, nes nusiplaustė, nes jau bedažiau rugpjūty, nežinau, ką dabar daryti, ar ryžint, ar šviesint, ar nieko nedaryt, tai taip ir būna per žiemą smile.gif Vaikystėje mano plaukų spalva tikrai buvo tokia kaip pas soft autumn.

Man pirmos 4-rios meta aplink lūpas tokį nesveiką šešėlį.
O geriausiai gal languota žalia, nors 5-ta irgi gerai.
Paskutinės 3-ys geriau nei pirmos, bet kažkokios ne to... salotinė per bliedna sakyčiau, kitos gal kiek per agresyvios 4u.gif
Atsakyti