Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

dar soft autumn grožių iš osinkos:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

Papildyta:
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2014 01 15, 09:16)
ne tą nuorodą įdėjote, atidaro paveikslėlį  4u.gif

Pataisiau 4u.gif
Atsakyti
Kad Brita gali būt soft autumn ir man buvo tokia mintis g.gif
Atsakyti
truputi ne į temą...
Noa tau mada sakiai labai prie dūšios, tai paaiškink man kas do biesas grandj stilius, ir kuo jis skirias nuo rokersko stiliaus? ar čia rokersko stiliaus atmaina, nes muzikinis stilius tai taip...
aš vat nusprendžiau kad kažkaip lyg panašiausiai į tą kategoriją tempiu - visiška stilių eklektika su protestu prieš glamūrą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 01 14, 22:23)
Taigi baisi ta Kelertiene, čia foto gražios biggrin.gif

O man ji labai grazi moteris wub.gif Tokia balerinos tipo. Vis pagalvoju kad noreciau taip atrodyt kai busiu vyresne. biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2014 01 15, 09:49)
Soft autumn
user posted image

Va pas ja akys tos siltai pilkos, matosi:
QUOTE(Hiver @ 2014 01 14, 21:47)
user posted image
user posted image
Kaireje siltos pilkos, desineje saltos pilkos:
user posted image

Seniau cia viena nare irgi svarste apie savo tipa, dar pamenu kalbejom apie jos "golden grey" spalvos akis, tai galvoju gal ji irgi soft autumn? ax.gif

QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2014 01 15, 09:51)
sveikos  4u.gif
ar aš teisingai pamenu, kad raudonos lūpos turi tikti winter?  g.gif
o kokiam tipui tinka fuksijos lūpų spalva?  g.gif
gal kas galit priminti?  blush2.gif  ax.gif

Turetu tikt winter ir raudonos ir fuksijos spalvos, ir siaip salti roziniai ir visokie vysniniai, bordo atspalviai tik spalva turi buti svari
user posted image

QUOTE(bytte @ 2014 01 15, 10:20)

Koks grozis wub.gif Noriu tokiu auskariuku ir tokiu spalvu savo paletej, ir kad man jos tiktu.... unsure.gif

QUOTE(bytte @ 2014 01 15, 11:13)
kas do biesas grandj stilius

gal cia tas pats kas grunge? blush2.gif
Atsakyti
na angliškai tai taip grunge style...
Atsakyti
casual grunge
user posted image

user posted image

"Iš devintojo dešimtmečio atėjęs „grandž“ stilius pamažu tampa populiarus tarp moterų. Daugelis jų pamėgo tamsų makiažą, kurio pagrindinis akcentas – ryškiai padažytos tarsi padūmavusios akys ir subtiliai išryškintos lūpos.
Stilistai tokį makiažą rekomenduoja „dėvėti“ prie rokeriško stiliaus apdarų. Tad prijaučiančioms šiai madai, ir ne tik, jis kuo puikiausiai tiks."

placiau http://www.alfa.lt/s...13-06-15_16-00/

As tai ne ka nusimanau apie tuos visus stilius, bet prisimenu ta laikotarpi kai i mada (po 2000-uju, gal kokiais 2002) atejo tokia tai "skurdo grozio" koncepcija, visokie purvinumo, suplysimo efektai, netgi budavo a la "fyfisku" striukyciu kurios ir nutrintos, paplesytos, papurvintos ir su akutem, nu va ta prisimenu. biggrin.gif Bet gal cia ne tai?
Dar buvo populiaru megstukus ilgom rankovem taip ant klubu susirist kaip pas si vyruka, cia tai tiksliai is 90'uju
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 15 sausio 2014 - 11:21
iš urban dictionary:

grunge style
Grunge is epitomised in bands like Nirvana. It conveys an "I don't give a ****" attitude. It is loosely tied in with rock and punk, but stands as it's own genre of music and style of dress. Instead of going out of their way to be the opposite of a "conformist", people with grunge style simply don't participate. They are generally the ones who play guitar, live for the music, let their hair get knotted, their clothes filthy and their attitudes nonchalant. They just don't care, they throw on whatever. Kurt did it the best.
"Sweetheart, you should really shower and put some more thought into your outfits, unless you're trying to work the whole grunge style thing"

biggrin.gif sakyčiau gerai apibrėžia

milijonai milijonai kakavos atspalvių visokių...
lihgt summer paimčiau be kalbų tą suknelės be petnešų spalvą kur per vidurį
o kitos po dideliu klaustuku, na jei tikroji kakava yra šortų spalva tai kaip tokią man nešiot g.gif (nekalbant apie bet kokiai spalvai tinkantį pritempimą - mažais kiekiais toliau nuo veido)
QUOTE(bytte @ 2014 01 15, 09:06)
O čia neutralios soft autumn (na ir man tie šortai labai į kakavos spalvą panašūs g.gif )
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 15 sausio 2014 - 11:24
QUOTE(Dilukai @ 2014 01 15, 12:24)
iš urban dictionary:

grunge style
Grunge is epitomised in bands like Nirvana. It conveys an "I don't give a ****" attitude. It is loosely tied in with rock and punk, but stands as it's own genre of music and style of dress. Instead of going out of their way to be the opposite of a "conformist", people with grunge style simply don't participate. They are generally the ones who play guitar, live for the music, let their hair get knotted, their clothes filthy and their attitudes nonchalant. They just don't care, they throw on whatever. Kurt did it the best.
"Sweetheart, you should really shower and put some more thought into your outfits, unless you're trying to work the whole grunge style thing"

biggrin.gif sakyčiau gerai apibrėžia

milijonai milijonai kakavos atspalvių visokių...
lihgt summer paimčiau be kalbų tą suknelės be petnešų spalvą kur per vidurį
o kitos po dideliu klaustuku, na jei tikroji kakava yra šortų spalva tai kaip tokią man nešiot g.gif (nekalbant apie bet kokiai spalvai tinkantį pritempimą - mažais kiekiais toliau nuo veido)

Apibrezimas thumbup.gif
Tik sito sakinio nelabai ejo issiverst. blush2.gif It conveys an "I don't give a ****" attitude.

dar drabuziu
user posted image

Nu va tie visi surisimai ant klubu
user posted image

O tos kakavines tai man cia dauguma, ypac tie sortai, tokios su pieniska kava maisytos, tokios kaip byttei tinka, kur apie moka kalbejom. Vasaroms gal dar tiktu apatinej eilej tas megstukelis ilgom rankovem V formos kaklu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 15 sausio 2014 - 11:43
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2014 01 15, 09:51)
sveikos  4u.gif
ar aš teisingai pamenu, kad raudonos lūpos turi tikti winter?  g.gif
o kokiam tipui tinka fuksijos lūpų spalva?  g.gif
gal kas galit priminti?  blush2.gif  ax.gif

Raudonos lūpos turi tikti bet kam absoliučiai, nes raudona kaip tokia yra visų paletėse biggrin.gif Tai labiau priklauso nuo lūpų, o ne nuo sezono.
O raudonų yra daug. Kiekvienam savo smile.gif

Fuksijos spalvų irgi yra daug. Šaltesnės fuksijos - žiemoms, pablukę gal net vasaroms (pvz. skaidrūs blizgesiai), šiltesnė - gal net bright spring, o ta praplėkus, kur netoli koralo - net ir light spring, bet tada jau bus toks kiek crazy įvaizdis, pšeprašem už kalambūrą lotuliukas.gif

QUOTE(Hiver @ 2014 01 15, 11:36)
O man ji labai grazi moteris wub.gif Tokia balerinos tipo. Vis pagalvoju kad noreciau taip atrodyt kai busiu vyresne. biggrin.gif

Ojojoi, ne. Dabar ji tiesiog daug lenda į viešumą ir fotožopina. O pameni, kokios jos foto buvo anksčiau? Man dar nuo tada likę, kad ji baisi kaip karas.

Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2014 01 15, 11:13)
truputi ne į temą...
Noa tau mada sakiai labai prie dūšios, tai paaiškink man kas do biesas grandj stilius, ir kuo jis skirias nuo rokersko stiliaus? ar čia rokersko stiliaus atmaina, nes muzikinis stilius tai taip...

Prie dūšios, bet tų alternatyvių grupių tai aš labai gerai nežinau - roko nemėgau biggrin.gif Iš esmės tai taip, tos muzikos gerbėjų stilius.

Kuo skiriasi? Mano akimis žiūrint - spalvomis, languotais marškiniais, adidasais ir konversais biggrin.gif O rokeriškas stilius - na tai baro "Golubaja ustrica" ("Žydroji austrė") stilius. Gal žinai lotuliukas.gif Muzika ten buvo kita, bet apranga tai toč toč lotuliukas.gif

Atsakyti
Na ne baisi Palmira, man tai gražių visai bruožų, tik ji neišsifyfinusi ir stilius jos toks, ne ultra madingas, šukuosena gal ne visiems priimtina. O dabar dar truptuį pagryniną tą savo stiliuką, padažo ją, nuotraukas pakoreguoja ir man tai liuks atrodo, na išsiskiria ji iš kitų.
va nespalvota - na vsiai graži moteris, aišku yra ir nesėkmingų jos foto, ypač senesnių
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 01 15, 12:48)
Ojojoi, ne. Dabar ji tiesiog daug lenda į viešumą ir fotožopina. O pameni, kokios jos foto buvo anksčiau?

Kad as jos nuotrauku tiesa sakant mazai stebiu, va dabar tik ieskodama paziurinejau, o dazniausiai ja matau per TV, ypac kasmet kazkur apie Naujuosius metus kai sako tas visas prognozes. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2014 01 15, 12:57)
Na ne baisi Palmira, man tai gražių visai bruožų, tik ji neišsifyfinusi ir stilius jos toks, ne ultra madingas, šukuosena gal ne visiems priimtina. O dabar dar truptuį pagryniną tą savo stiliuką, padažo ją, nuotraukas pakoreguoja ir man tai liuks atrodo, na išsiskiria ji iš kitų.

Tai taip taip, dabar ji atrodo visai nieko. Ant foto. O gyvai tai vis viena ne kažką... Nors lyg ir stengiasi. Bet kaip ji atrodė, kai nesistengė! Kai tik pradėjo lįsti į TV, ir niekas jos nefotožopino! Man kaip tik tada ji užkliuvo už akių, žiūrėjau ir galvojau... Užsiimk tu ar horoskopais, ar nors santechnika, bet ar būtina atrodyt kaip senai raganai???
Matomai išgirdo biggrin.gif

Taip tai ir Graužinienė dabar gerokai pagražėjus. Bet ji pagražėjus ir per TV, ji tiesiog pagražėjo. Petruškevičius parodė, kad vis dėlto ne iš kelmo spirtas ir ne veltui visos babcės nori su juo draugauti biggrin.gif
O Palmira, man regis, pasisamdė gerą fotografą ir fotožopininką, tik ir tiek...
Atsakyti