QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2014 01 15, 09:51)
sveikos
ar aš teisingai pamenu, kad raudonos lūpos turi tikti winter?
o kokiam tipui tinka fuksijos lūpų spalva?
gal kas galit priminti?
Raudonos lūpos turi tikti bet kam absoliučiai, nes raudona kaip tokia yra visų paletėse
Tai labiau priklauso nuo lūpų, o ne nuo sezono.
O raudonų yra daug. Kiekvienam savo
Fuksijos spalvų irgi yra daug. Šaltesnės fuksijos - žiemoms, pablukę gal net vasaroms (pvz. skaidrūs blizgesiai), šiltesnė - gal net bright spring, o ta praplėkus, kur netoli koralo - net ir light spring, bet tada jau bus toks kiek crazy įvaizdis, pšeprašem už kalambūrą
QUOTE(Hiver @ 2014 01 15, 11:36)
O man ji labai grazi moteris
Tokia balerinos tipo. Vis pagalvoju kad noreciau taip atrodyt kai busiu vyresne.
Ojojoi, ne. Dabar ji tiesiog daug lenda į viešumą ir fotožopina. O pameni, kokios jos foto buvo anksčiau? Man dar nuo tada likę, kad ji baisi kaip karas.
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2014 01 15, 11:13)
truputi ne į temą...
Noa tau mada sakiai labai prie dūšios, tai paaiškink man kas do biesas grandj stilius, ir kuo jis skirias nuo rokersko stiliaus? ar čia rokersko stiliaus atmaina, nes muzikinis stilius tai taip...
Prie dūšios, bet tų alternatyvių grupių tai aš labai gerai nežinau - roko nemėgau
Iš esmės tai taip, tos muzikos gerbėjų stilius.
Kuo skiriasi? Mano akimis žiūrint - spalvomis, languotais marškiniais, adidasais ir konversais
O rokeriškas stilius - na tai baro "Golubaja ustrica" ("Žydroji austrė") stilius. Gal žinai
Muzika ten buvo kita, bet apranga tai toč toč