Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hiver @ 2014 01 14, 22:08)
o kas cia tas per toks? unsure.gif

Fyfa per išvaizdą paryškina seksualumą, o kiaunė ko gero - statusą, turtingumą (dažniausiai stereotipiškai suprastą, kaip ir fyfa stereotipiškai savimi atvaizduoja seksualumą). Gal kas geriau paaiškins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 01 14, 22:59)
Aha, išvaizda numbervan, bet skirtumas, kokia ta išvaizda. Kokia išvaizda fyfai yra numbervan, neblogai įsivaizduojam, bet yra ir kitų tipažų su prioritetu išvaizdai, pvz. kiaunės, nors jos nėra fyfos...

Aik tu irnesakyk.gif Fyfa, arba tuštutė, yra prioritetas išvaizdai, o toliau jau eina fyfų rūšys biggrin.gif Priklausomai nuo jos išlavėjimo laipsnio ir jos terpės. Manau, fyfai įgijus daug pinigų ir draugų stilistų, arba, kitas variantas, praradus formas, ji pereina į kiaunių kategoriją biggrin.gif Skirtingos tatai gaunasi kiaunės, kiaunė glamūriškoji ir kiaunė vulgaris, vienok rūšis ta pati biggrin.gif Jei turi proto. Kitos ir nepereina, pvz. Pronina biggrin.gif

Esu mačius fyfų, kurios iš vaizdo atrodo netgi bohemiškai. Bet vėlgi - tik išvaizda, o viduj - nieko kitaip biggrin.gif Tai čia tos, kurios fyfauja palei teatralus, dizainerius visokius... Žo, nuo medžiojamo grobio priklauso lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 14 sausio 2014 - 22:42
QUOTE(Noa @ 2014 01 14, 22:41)
Esu mačius fyfų, kurios iš vaizdo atrodo netgi bohemiškai. Bet vėlgi - tik išvaizda, o viduj - nieko kitaip biggrin.gif Tai čia tos, kurios fyfauja palei teatralus, dizainerius visokius... Žo, nuo medžiojamo grobio priklauso lotuliukas.gif

Aš mačius ir gočių fyfų... šimtaprocentinių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 01 14, 23:44)
Aš mačius ir gočių fyfų... šimtaprocentinių  blush2.gif

Je je, tą ir norėjau pasakyt. Fyfa - nebūtinai rūžavos kelnės! Fyfa yra plačiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 01 14, 19:59)
Ne, man visai nepanašu. Su aina sutinku, kad esam tas pats arba artimiausias tipas. O Brita man atrodo negrynas, muted sezonas, tarpinis tarp šiltumo ir šilttumo. Arba soft autumn, arba soft summer
...

vat labai pritariu, Brita man į mane panaši spalviškai. Nors kad tikrai ne pavasaris, tai negarantuoju.

Ooo kokia diskusija apie fyfas lotuliukas.gif Bet sakykit, jei fyfa, tai ji labai rūpinasi išvaizda, ar ne? Jau ten neplauta galva tai nė pro kur. Nes esu sutikusi persona, kuri išdidžiai deklaruodavo, kad ji fyfa, bet kad pas ją panagės juodos. Tai čia fyfa ar ne?

Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2014 01 15, 09:03)
Ooo kokia diskusija apie fyfas  lotuliukas.gif Bet sakykit, jei fyfa, tai ji labai rūpinasi išvaizda, ar ne? Jau ten neplauta galva tai nė pro kur. Nes esu sutikusi persona, kuri išdidžiai deklaruodavo, kad ji fyfa, bet kad pas ją panagės juodos. Tai čia fyfa ar ne?

Jei deklaruoja, tai jau įtartina biggrin.gif
Paprastai fyfa savo išvaizda imituoja kažką blizgančio, būtent iš išorės, yra kaip muliažas - seksualumo dažniausiai, ar kažko einamo, ten lyyygio ir panašiai. Užtat jos paprastai to nedeklaruoja, priešingai, įsižeidžia arba bent mano, kad joms pavydi grožio biggrin.gif
O deklaruoja besančios fyfos tos, kurios arba norėtų tokiomis būti, bet neužtenka fizinių duomenų - tam seksualumui išlaužti irgi nors kažkokio minimumo reikia. Kitas variantas - jokia ne fyfa, jokių ten fyfiškų užmojų save parduoti, o tiesiog mano, kad truputėlį perlenkė lazdą su tuo trisdešimt penktu rankinuku smile.gif Bet atstokit nuo manęs, aš fyfa, aš be rankinukų negaliu ir nebūsiu biggrin.gif

Kita vertus, kas ten supaisys biggrin.gif Gal kokioj neandertaliečių kolonijoj juodos panagės nesiskaito už minusą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 01 15, 06:32)

O deklaruoja besančios fyfos tos, kurios arba norėtų tokiomis būti, bet neužtenka fizinių duomenų - tam seksualumui išlaužti irgi nors kažkokio minimumo reikia....

va va, manau šitas variantas
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2014 01 15, 09:38)
va va, manau šitas variantas

Aš irgi taip spėčiau. Nes kur tu rasi šiais laikais tą neandertaliečių koloniją... O tikra fyfa dėl nagų jokių net bulvių neskustų - kaip jas skust, taigi nagai susigadins, o aš juos ką tik blizgučiais apsiklijavau??? blink.gif
Atsakyti
Man brita33 nelabai aiški... man nepatinka tas plaukų atspalvis pas ją. Tik nežinau ar per šiltas, ar per murzinas, ar per tamsus.
Akys šiltos... na tai vienas šiltas bruožas. O įdegis ... nelabai man su ta garstyčia dera g.gif aišku ta garstyčia mažai ką puošia ir šiaip.
Tiesa brita33, o kokio tamsumo jūsų plaukai, kažkurioj foto lyg ataugę tamsoki tokie?

Soft autumn (sako be kosmetikos):
user posted image
Čia pasidažius:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ar aš teisingai pamenu, kad raudonos lūpos turi tikti winter? g.gif
o kokiam tipui tinka fuksijos lūpų spalva? g.gif
gal kas galit priminti? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
O čia neutralios soft autumn (na ir man tie šortai labai į kakavos spalvą panašūs g.gif )
user posted image

IMHO raudoniausios lūpos pas pavasarius, nes jų kraujagyslės arčiausiai ir jie labiausiai linkę raudonuot. Bet jai kalbėt apie lūpdažius, tai ryškiai raudona kaip ir žiemoms labiausiai tinkama, fuksija pagal ryškumą, prislopinta fuksija - vasaroms, ryški - žiemoms, ir tai... dar ten bright/clear spring kažkokią fuksijos spalva gali dažytis.

Šiaip patiko apie makiažą labai glaustai keturiems tipams. Aišku kaip visada manau yra klaustuku, nes dažnai išties kas tinka visiems netinka niekam. Bet bendram vaizdui gerai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 15 sausio 2014 - 09:19
ne tą nuorodą įdėjote, atidaro paveikslėlį 4u.gif
Atsakyti