Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(brita33 @ 2014 01 14, 21:36)
Dar viena foto, esu sulaukusi komplimentų, kad gražiai atrodau su šia tunika.

Visumoj graziai dera su plaukais, oda... daugiau ka sunku iziuret del ryskios saules. blush2.gif

QUOTE(inc @ 2014 01 14, 21:53)
Pažiūrėjau, tai rudeninės spalvos Kelertienės visai nepuošia. Tad balsuoju už žiemą  tongue.gif

As irgi ziuriu kad ja puosia tos vadinamos brangakmeniu spalvos. ax.gif
Atsakyti
Na klausykit, gal kas paaiškins man g.gif Visur rašo, kad pavasariai vaikystėje dažniausiai blondinai ir saulėje nenusvyla.Bet va aš vaikystėje ir paauglystėje buvau gana tamsiais plaukais,saulėje nusvylu raudonai,įdegis geltonas,o vaikystėje kai mama atvesdavo pas gydytoją, tai sakydavo, kad mane piene maudo (dėl baltumo).Visuomet turėdavau strazdanų tik dabar mažiau ax.gif
O Kelertienė man neįminta mįslė.Žiūrėjau ją per teliką pirmadienį ir nesupratau kokiu tipu galėtų ji būti g.gif
Brita33 man tikrai panaši į Erszebeth savo odos spalva ir akys tokios pat sodrios g.gif Mano akys daug šviesesnės, o oda nežinau g.gif Nu bet sakyčiau kad gal ir ruduo gali būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 01 14, 21:28)
Klausimas visoms, kaip manot, o kazin kas yra Palmira Kelertiene? Man kazkuo ji su brita33 turi panasumu, aisku brita sviesesne. ax.gif

Visada maniau, kad dark autumn mastau.gif
Bet į Britą ji man visiškai nepanaši nei vienu parametru unsure.gif Taigi baisi ta Kelertiene, čia foto gražios biggrin.gif

QUOTE(brita33 @ 2014 01 14, 21:31)
Gal galėtumėte trumpai apibūdinti, kuo skiriasi laitas nuo warmo? smile.gif, suprantu, kas warmas, tai šiltas tipas, o laitas šaltesnis ar kontrastingesnis?

Laitas yra pats nekontrastingiausias. Tiksliau, laitai yra du, pavasaris ir vasara, ir abu bliedni kaip avižinė košė. Turiu omeny akių ir odos kontrastą, jo nėra daug biggrin.gif Spalvos skiriasi, bet akys šviesios pakankamai. Pavasaris, aišku, šiltas, nu tai tipo visokie persikai ir salotos, o vasara - iškramtytos kramtūškės ir dangaus mėlynė. Tipo taip biggrin.gif Jie viens į kitą panašūs, ir tatai yr pavasaris su vasaros įtaka ir vasara su pavasario įtaka. Vadinasi, Light spring spalvos yra nebaisiai šiltos, bet šviesios ir švarios, ibo pavasaris vienok.

Warmas tuo tarpu kontrastingumo neypatingo (braitas pas mumi kontrastingiausias), bet jis šiltas. Pats šilčiausias iš visų pavasarių. Jis su rudens įtaka, užtai, ūkiškai tariant, biskutuką ryžas biggrin.gif Jam visos oranžinės tinka, bet tik švarios, priešingai negu rudeniui, kuriam tinka padulkėtos ir neplautos. Žo, temperatūra ta pati, o švarumas kitas. Visas morkines pirmiausia warmai nunešioja, paskui rudeniui atiduoda hihihi.gif

Reziume: mes pavasariai, pas mus visos spalvos šiltos ir ryškios kaip multike. Tik pas laitus šviesios, pas warmus - pačios šilčiausios, o pas braitus jau ir kontrastas ir aplamai jie piramidės viršūnėj pagal spalvų gerumą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 14 sausio 2014 - 21:32
QUOTE(aina1979 @ 2014 01 14, 22:14)
Visur rašo, kad pavasariai vaikystėje dažniausiai blondinai ir saulėje nenusvyla. Bet va aš vaikystėje ir paauglystėje buvau gana tamsiais plaukais,saulėje nusvylu raudonai,įdegis geltonas,o vaikystėje kai mama atvesdavo pas gydytoją, tai sakydavo, kad mane piene maudo (dėl baltumo).Visuomet turėdavau strazdanų tik dabar  mažiau ax.gif

Oho koks teiginys:

"Нет ничего ужаснее, чем кожа цвета аспирина"

Коко Шанель.

Apie idegi:

Люди с «холодным» цветотипом — загорают, т.е. под воздействием солнечных лучей кожа приобретает разный по насыщенности коричневый оттенок.
«Теплые» цветотипы – не загорают, а краснеют на солнце из-за свойств кожи и близкого расположения кровеносных сосудов.
Бывают исключения, но ОЧЕНЬ редко.

visas tekstas: http://ugstyle_ru/?p=304

kiek tiesos cia nezinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 14 sausio 2014 - 21:33
Nesąmonė. Aš normaliai įdegu biggrin.gif
Ne nu, aišku, jei be SPF ir iškart ilgai sėdėsiu, tai nudegsiu, kaip visi žmonės. Bet tikrai aš ne iš tų baltaodžių, kur paraudonuoja, tada vėl atgal pabąla, ir tokie balti sau būna biggrin.gif
Blin, ir į soliariumą gi nueinu sykis nuo sykio... Ko aš eičiau, jei neįdegčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 01 14, 22:23)
Jam visos oranžinės tinka, bet tik švarios, priešingai negu rudeniui, kuriam tinka padulkėtos ir neplautos. Žo, temperatūra ta pati, o švarumas kitas.

jie piramidės viršūnėj pagal spalvų gerumą biggrin.gif

Zodziu, issikasei morkas - tiks rudeniui, nuplovei - atiduok pavasariui. biggrin.gif

Nu cia dar klausimas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 01 14, 22:39)
Zodziu, issikasei morkas - tiks rudeniui, nuplovei - atiduok pavasariui. biggrin.gif

Nu cia dar klausimas. rolleyes.gif

Principe jo biggrin.gif

Ne, tarp pavasarių piramidės viršūnėj, žinoma biggrin.gif Jei iš visų sezonų, tai tada žiemos eina be konkurencijos biggrin.gif
Atsakyti
Nu dar kitur radau:

pavasaris:

Цвет кожи у весеннего цветотипа обычно светлый, с теплым оттенком: бежевый, слоновой кости, персиковый, нежно-розовый. Часто у этого типа наблюдаются веснушки, которые тоже имеют теплый золотистый оттенок. Обычно девушки цветотипа весна имеют естественный румянец и легко краснеют. При загаре кожа приобретает теплый медовый или золотистый оттенок.

ruduo:

Цвет кожи у осенних девушек может быть от прозрачно-белой до золотистой с веснушками.
Обычно осенние девушки быстро загорают, но оттенок загара никогда не бывает темно-коричневым. Первый тип девушек с белой кожей быстро обгорают.

vasara:

Цвет кожи у летнего цветотипа варьируется от молочно-белого до оливкового, но всегда с холодным голубоватым подтоном. Веснушки если есть, то они имеют сероватый оттенок, серо-коричневый, но не желтый или рыжий. Загар ложится достаточно хорошо и имеет цвет оливковый или ореховый.

ziema:

Цвет кожи при этом цветотипе обычно фарфорово-белый либо наоборот смуглый, оливковый. Кожа без веснушек и видимого румянца. Зимние люди быстрее и легче всех загорают. Губы у этого типа внешности обычно холодного розового цвета, либо коричневые.
Этот тип условно можно поделить на два вида:
1. «Снегурочка» – светлая, бледная кожа
2. «Южанка» — с оливковой, смуглой кожей.

is cia: http://krasotadlyavs...u/tag/cvetotip/

dar kitur radau apie tas "pietietiskas ziemas" :
"Южный зимний тип обладает кожей оливкового цвета, которую можно спутать с осенним цветотипом. Основные признаки, по которому можно определить зиму – это оливковый загар, синеватый цвет губ и темные брови и ресницы."
http://www.kakprosto...a#ixzz2qP91IV3S
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 14 sausio 2014 - 21:57
QUOTE(brita33 @ 2014 01 13, 16:15)
Kažin, ar Aina ir Erszebeth galvoja, kad turim panašumo  g.gif smile.gif, būtų įdomu sulaukt daugiau nuomonių smile.gif

Ne, man visai nepanašu. Su aina sutinku, kad esam tas pats arba artimiausias tipas. O Brita man atrodo negrynas, muted sezonas, tarpinis tarp šiltumo ir šilttumo. Arba soft autumn, arba soft summer.

QUOTE(Noa @ 2014 01 14, 11:21)
** Nori nori, nežinau, ar taip stilių apibrėžiau, nu bet jai patinka tokie - tarp jaukios babytės ir pikto baikerio biggrin.gif Aš ją iš kitos temos pažįstu biggrin.gif
Ateis, pati pasakys biggrin.gif

Taip ir įsivaizduoju skriejančią ant moco su plevėsuojančia didelėm rožėm skara lotuliukas.gif

QUOTE(Noa @ 2014 01 14, 13:36)
**Tuštutė yra lietuviškas žodžio "fyfa" variantas smile.gif Kalbininkų pasiūlytas. Tiek vienu, tiek kitu atveju tai reiškia moterį, kurioms jų išvaizda yra svarbesnė, negu vidus. Didesnė koncentracija į išorę, skoningai, neskoningai, brangiai, pigiai, madingai, nemadingai - neesmė.

O kad mes tų blogerių vidaus nematom, tai vargiai jas galim taip vadinti... Ką mes žinom, gal jos labai labdaringos kokios ir su trim aukštaisiais? biggrin.gif

Šioje temoje irgi. Taip, kalbam apie išvaizdą. Bet fyfa esi tik tada, jei ta išvaizda yra numbervan. O jei išvaizda rūpi tik greta vidaus, tada tiesiog šiaip neapsileidėlė biggrin.gif

Aha, išvaizda numbervan, bet skirtumas, kokia ta išvaizda. Kokia išvaizda fyfai yra numbervan, neblogai įsivaizduojam, bet yra ir kitų tipažų su prioritetu išvaizdai, pvz. kiaunės, nors jos nėra fyfos...
Atsakyti
Noa, ačiū už išsamų paaiškinimą, tikiuosi, kai su atskiromis spalvomis pasifotografuosiu, bus dar aiškiau smile.gif
Atsakyti
Beje, Palmira, kiek mačius ją gyvai, man atrodo aiškiai summer tipas. Tik koks potipis, nesiryžčiau spręsti.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 01 14, 22:59)
bet yra ir kitų tipažų su prioritetu išvaizdai, pvz. kiaunės

o kas cia tas per toks? unsure.gif
Atsakyti