Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hiver @ 2014 01 14, 12:15)

O cia kokia grazi wub.gif kazin kieno kakavine? Tamsaus rudens ar ziemos? ax.gif Triufeline tokia  biggrin.gif

tamsi kakavinė

aš tokių sočiai turiu. nors vos pašviesintos irgi gerai
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 01 14, 14:34)

brita33 man žiema  schmoll.gif , o kita labai nugeltonėjus foto
akys šiltai pilkos lyg... ar čia man taip žalumas akyse?  ar stikliukai akinukų gelsvi?

Akiniai tai užtamsėjantys rudai čia, tai gal ir meta gelsvumą, šeip akys pilkos be geltonumo, bet kažkur buvau radusi vos ne identiškas akis, kaip mano, tai rašė, jog čia šiltoms priskiriamos.

Mano akys tokios
user posted image
Atsakyti
Brita, suk tu uodegą kaip nori, bet tu nei žiema, nei vasara, lenda pas tave tas geltonas pigmentas. Akys kažkokios nežinau kokios, gal ir neutralios, bet oda tai šilta, o odoj esmė.

Ir vis viena man atrodo, kad tu pavasaris, o joks ne ruduo, nors ir ryžiniesi čia kaip klevo lapas biggrin.gif Gal net laitas nuwarmėjęs! O gal warmas. Neapsisprendžiu biggrin.gif jei akys šiltos, tada gali būt ir warmas, o jei ne, tada būsi laitas, dar tokio ryžo laito mūsų bendruomenė neregėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 14 sausio 2014 - 20:00
QUOTE(Dilukai @ 2014 01 14, 13:34)
su taupe spalva man viskas aišku, puikiai tinkama ir nešiojama kol ne per tamsi.
nu su ta kakavine g.gif
yra ta neaiški tamsiausia rudai violetinė (aka šalta ruda)
gal tą rudai violetinę skiedžiant kokia kakava gautųsi g.gif
pvz trečios eilutėj antra nuo kairės gal kakava? Su liesu pienu? ne?
spekuliuoju čia, nes grynai nesuvokiu

Jo, ta trečioj nuo virsaus eilutėj antra nuo kairės manau panasi i vasariska kakava 4u.gif
O ta tamsesne skiedziant gal labiau i ruzavuma turetu gautis? g.gif

QUOTE(brita33 @ 2014 01 14, 14:17)
Keliu dar foto, bet irgi daryta prieš kelis metus, gal pavyks ryt pasifotografuoti su atskirom spalvom. Galvoju, gal visai tinka tas žaliai dryžuotas megztukas?

Dar su žiemiškom spalvom pavasarį.

Tas megstukas su zaliom juostelem numanau kad man graziai ziuretusi. biggrin.gif Tinka ir jums. 4u.gif

O su ziemiska melyna sakyciau panasiai kaip su tuo koraliniu svarkeliu, spalva sviecia visam ryskume o jus tarsi liekat antram plane.

Klausimas visoms, kaip manot, o kazin kas yra Palmira Kelertiene? Man kazkuo ji su brita33 turi panasumu, aisku brita sviesesne. ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 14 sausio 2014 - 20:29
Gal galėtumėte trumpai apibūdinti, kuo skiriasi laitas nuo warmo? smile.gif, suprantu, kas warmas, tai šiltas tipas, o laitas šaltesnis ar kontrastingesnis? Peržiūrėjau Light spring paletes, tai spalvos visai gražios, warm irgi. Galvoju, gal tikrai reikia bandyti rengtis pavasariškesnėm spalvom, o dabar dažniausiai renkuosi tik niūrių tamsesnių rudeniškų spalvų rūbus, jau ir draugės, jei pamato ką nors rudos spalvos, sako, čia tau patinka, ar ne? biggrin.gif

Gal Palmira Kelertienė tik todėl panaši, kad su akiniais biggrin.gif,(juokauju), man irgi kažkiek gal panaši, bet ne iš spalvų, o iš bruožų gal, net nežinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brita33: 14 sausio 2014 - 20:34
QUOTE(brita33 @ 2014 01 14, 19:55)
akys pilkos be geltonumo, bet kažkur buvau radusi vos ne identiškas akis, kaip mano, tai rašė, jog čia šiltoms priskiriamos.

Gal toki skirstyma radus buvot?

http://f14.ifotki.in...60152077858.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 14 sausio 2014 - 20:34
QUOTE(Hiver @ 2014 01 14, 20:28)
Klausimas visoms, kaip manot, o kazin kas yra Palmira Kelertiene? Man kazkuo ji su brita33 turi panasumu, aisku brita sviesesne. ax.gif

Pirmoj foto švarkelis panašiai kaip aš mėgstu tik gal šitas kiek ryškesnis - žiemiškesnis. Lūpdažį laisvai galiu tokį pasidažyt. Plaukai irgi į maniškius panašūs. Su tokia balzgana ir ta tamsia(gal juoda) irgi kažkaip panašus prastas vaizdelis. Žodžiu, galvoju gal deep autumn arba deep winter
Atsakyti
Hiver, taip, buvau radus šį skirstymą smile.gif ir mano akis labai panaši į antrą nuo viršaus warm smile.gif

Dar viena foto, esu sulaukusi komplimentų, kad gražiai atrodau su šia tunika.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brita33: 14 sausio 2014 - 20:53
QUOTE(inc @ 2014 01 14, 21:34)
Pirmoj foto švarkelis panašiai kaip aš mėgstu tik gal šitas kiek ryškesnis - žiemiškesnis. Lūpdažį laisvai galiu tokį pasidažyt. Plaukai irgi į maniškius panašūs. Su tokia balzgana ir ta tamsia(gal juoda) irgi kažkaip panašus prastas vaizdelis. Žodžiu, galvoju gal deep autumn arba deep winter

Va dar tokiu lupdaziu ir svarkeliu radau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 01 14, 20:39)
Va dar tokiu lupdaziu ir svarkeliu radau biggrin.gif

čia jau labiau žiema , manau g.gif einu pagooglint daugiau jos fotkių
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2014 01 14, 21:36)
Hiver, taip, buvau radus šį skirstymą smile.gif ir mano akis labai panaši į antrą nuo viršaus warm  smile.gif

Aaaa, mat kaip. Tik tokiu akiu su melynom jau nesumaisysi, va o kai saltos pilkos tai dauguma zmoniu daznai save laiko melynakiais, nes tos ju pilkos i melynuma yra. O sios tai pusiau zalia, pilka tokia link chaki.

user posted image
user posted image

Kaireje siltos pilkos, desineje saltos pilkos:
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 14 sausio 2014 - 21:01
Pažiūrėjau, tai rudeninės spalvos Kelertienės visai nepuošia. Tad balsuoju už žiemą tongue.gif
Atsakyti