Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2014 01 14, 10:41)
*Gražu negražu ne koncepcija, pabandyk per diplominio gynima pasakyt vat todėl ,kad man gražu... suės nė nemirktelėje, rėk išsprogusiom akim - kur koncepcija, tu čia ką turgaus boba... o va pasakyk kad koncepcija tarkim gelyno... lengvai prižiūrimos gėlės ir jau ok... arba raminančių spalvų... va pas mus koncepcija - spalvinis tipas, kitoj temoi tarkim pigi, bet neprasta... o ten nėr koncepcijos, pliatkina mergos ir tiek.
O kad š neprisipirktum, čia jau mano, žiūrinčios koncepcija. Bent jau aš konkrečiai ieškau kažko, neseku nei vienos... Tokia savotiška produkto analizė.

**Aha čia dar klausimas ar Erszebeth norėtų tos retro bochemos, ar čia variantas, nes visa juoda negali būt biggrin.gif

*Nu pas Mikę tada yra koncepcija - liukso kosmetika. Brangi ir neprasta lotuliukas.gif O kad brangi, tai aš jos nenoriu pirkti, bandyti, ir įsitikinti, kad Max Factor geriau biggrin.gif Užtai mano koncepcija žiūrint - nepapirkt š biggrin.gif

** Nori nori, nežinau, ar taip stilių apibrėžiau, nu bet jai patinka tokie - tarp jaukios babytės ir pikto baikerio biggrin.gif Aš ją iš kitos temos pažįstu biggrin.gif
Ateis, pati pasakys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 01 14, 10:41)
pabandyk per diplominio gynima pasakyt vat todėl ,kad man gražu... suės nė nemirktelėje, rėk išsprogusiom akim - kur koncepcija, tu čia ką turgaus boba...

Tai viskas tvarkoj, reikejo mokytis, turejom atitikt snobu destytoju reikalavimus, o dabar pagaliau laikas pamirst tuos nepagarbius izeidinejimus ir pradeti gyventi taip kaip sirdis nori. thumbup.gif
Juk tarkim draugei kuri rodosi savo pirkinukus nesakot kad "tu tustute"? mirksiukas.gif Ar sakot? smile.gif

Is situ paleciu ziemose esancia bright burgundy ramia sazine perkelciau i vasaras, o is vasaru rose pink/raspberry derinuka nunesciau i ziemas. ax.gif

user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Dilukai @ 2014 01 14, 11:24)
va ir vėl ta mistinė spalva "cacoa", arba jinai blogai ekrane atvaizduojama arba aš nesuprantu, man ji labai šilta atrodo, ir tokia kur man niekaip netiktų g.gif

aha, man ta cocoa irgi ne visai tokia kaip as ja suprantu
nors...
user posted image

Papildyta:
pavyzdziui tos kaireje kelnes irgi laikomos cocoa, bet tokia tai tiksliai siltam tipui g.gif

user posted image
Papildyta:
Man ideali vasaru kakavine atrodo tokia pusiau taupine

user posted image

user posted image
Papildyta:

O cia kokia grazi wub.gif kazin kieno kakavine? Tamsaus rudens ar ziemos? ax.gif Triufeline tokia biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
gal kakavine spalva turi omeny ne pupeliu, o gerimo spalva g.gif
user posted image
Atsakyti

Va as taip tikra kakavine isivaizduoju

user posted image
Papildyta:
QUOTE(rytojryta @ 2014 01 14, 13:16)
gal kakavine spalva  turi omeny ne pupeliu, o gerimo spalva  g.gif

Laisvai gali but drinks_cheers.gif tokia pale cocoa.
Atsakyti
su taupe spalva man viskas aišku, puikiai tinkama ir nešiojama kol ne per tamsi.
nu su ta kakavine g.gif
va čia mano mėgstamiausia paletė biggrin.gif
yra taupe'inės spalvos ir yra ta neaiški tamsiausia rudai violetinė (aka šalta ruda)
gal tą rudai violetinę skiedžiant kokia kakava gautųsi g.gif
pvz trečios eilutėj antra nuo kairės gal kakava? Su liesu pienu? ne?
spekuliuoju čia, nes grynai nesuvokiu
pagooglinus "cocoa color" tai rasi visus įmanomus rudos atspalvius, nuo šito iki šalto doh.gif ir vis kokioj vasaros paletėj pamatau tą šiltą kakavą ir vėl man doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 01 13, 14:53)
Kuo ruda light summer skiiasi nuo rudo light spring - niekaip man neaišku. Aplamai rudaakė vasara??? blink.gif Man kažkaip nesuvokiama schmoll.gif

Kadangi light summer ir light spring ant tos pacios ribos tai gal tos akys ir gali but pas abu panasios?... g.gif O kiti bruozai, tarkim odos atspalvis, plaukai jeigu skirias tai ir nulemia ar keliaus i summer ar i spring... gal taip? g.gif

Vasaru rudos akys dazniau abibudinamos kaip soft hazel, kaip as suprantu jos negali but nei ryzai svariai rudos, gintarines, nei kokios juodos, o tokios labiau su pilkumu zalumu rusvos kazkokios, zodziu labiau hazel nei rudos.

Vasaru akys:
Цвет глаз: серые, серо-голубые, прохладно-зеленоватые, реже орехово-карие.

cia apie kosmetika http://lybov-parfum....-post_3500.html
СВЕТЛОЕ ЛЕТО
Глаза — голубые, стальные-серые, зелено-голубые.

ЯРКОЕ ЛЕТО
Глаза — ореховые, голубые.

КОНТРАСТНОЕ ЛЕТО
Глаза — синие, зеленые.

НАТУРАЛЬНОЕ ЛЕТО
Глаза — серо-голубые, зеленоватые, ореховые.

Radau rusiskai skirstymus i 16 potipiu: klasikini, sviesu, rysku ir tamsu. Sviesi ziema - blondiniu tipas. Itariu remiamasi BFAS kontrastingumo principu http://www.easy-styl.../cvetotip.shtml
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 01 14, 13:15)
Tai viskas tvarkoj, reikejo mokytis, turejom atitikt snobu destytoju reikalavimus, o dabar pagaliau laikas pamirst tuos nepagarbius izeidinejimus ir pradeti gyventi taip kaip sirdis nori.  thumbup.gif
Juk tarkim draugei kuri rodosi savo pirkinukus nesakot kad "tu tustute"?  mirksiukas.gif Ar sakot? smile.gif

Tai va kad. Dėstytojai sako - reikia iš visko daryti meną. tai jie, aišku, gerai sako, kai kalba apie ten kokius gėlynus. Ir aplamai apie visokį haute couture. Bet gyvenime kosmetika yra skirta žmogui pagražinti. Tai visa esmė ir koncepcija - kad žmogus būtų gražesnis.
Toliau jau visokie vizažistai ir madų pasaulio asai kuria vienokią ar kitokią nuotaiką, vienokį ar kitokį tipažą. Tuo tarpu jei aš ne scenoj ir ne vaidmeny, tai aš esu tiktai aš, ne kažkas kitas, ir man kosmetika reikalinga, kad aš būčiau gražesnė aš biggrin.gif

Tos visos koncepcijos reikalingos kam? Emocijoms, reklamai, protui pisti. Kad žiūrovas pastebėtų kūrėją. O aš ne kūrėjas, aš vartotojas. Aš turiu pastebėti, ne mane turi pastebėti. Jei dizaineris kuria kolekciją, norėdamas atskleisti 19 a. Monmartro dvasią, ir ją labai gerai atskleidžia, tai aš jo kolekcijos kelnes vis viena pirksiu tik tuo atveju jei su jomis mano užpakalis neatrodo didelis biggrin.gif Kad ir kaip gerbčiau prancūzų tautą, Paryžių ir bomžavotą Monmartro rajoną biggrin.gif

Be abejo, galiu aš būti ir kūrėjas. Jei aš pati būsiu tiek savita ir tiek meniška, kad savo išvaizda, manieromis, apranga, pomėgiais ir špakliaus gausa įkūnysiu tą Monmartro dvasią (arba tarybinį praporščiką, kas man būtų artimiau), tai be abejonės, dėmesį irgi patrauksiu. Bet ar man tokio dėmesio reikia, va klausimas? Man kartais visai patinka įkūnyti save nail.gif: O aš ką, ne vertybė? Dviejų vaikų motina, light spring egzempliorius su peretenzijomis nail.gif Už Monmartro dvasią tiksliai geriau, ten gi šiukšlynas, o pas mane depiliacija ir kojų nagai lakuoti nail.gif

O kaip aš gerai įkūnysiu save, jei nežinau visų galimybių? Va, čia ir praverčia kosmetikos apžvalgos. Krempudra dengia taip, atrodo taip, tušas elgiasi šitaip, šitas šešėlis natūroj šviesesnis negu dėžutėj ir be pagrindo byra. Čia gal koncepcijos nėr, bet mano koncepcijai - įkūnyti save - tai reikalinga, kaip dažytojui naujų dažų pristatymai. Fabrikinės paletės irgi būna be koncepcijos, bet koncepcija - tai klientui biggrin.gif Ne kūrėjui biggrin.gif Jei aš žiūriu kaip profas, tai man koncepcija - proto pisimas irnesakyk.gif

Žo, jei špaklius be ypatingos koncepcijos - tuštybė, tada visos mes čia nepilnos, ir nėr čia ko špygom badytis biggrin.gif Tikrai dvasingi žmonės į tokią temą neina. Ibo žmogaus dvasiniai turtai glūdi jo sielos gelmėse, o tos gelmės nė fig nepriklauso nuo sezono. Pas darkiausią rudenį siela gali būti šviesi ir skaidri it krištlas, o laighčiausias springas gali turėti sielą, tamsią it Hitlerio, šiltai melsvom akytėm klapsėdamas, persikiniu lūpdažiuku pasipersikinęs, tik ir žiūrėti, kam čia prikakojus ant kilimėlio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Bet mes čia, aišku, ne tokios. Čia tik teorija nail.gif
Atsakyti
Sveikos, kuo daugiau skaitau ir domiuosi, tuo mažiau aišku, manau, kad aš nei ruduo, nei žiema, nei pavasaris ar vasara, o METŲ LAIKAI - visi sezonai viename biggrin.gif
Keliu dar foto, bet irgi daryta prieš kelis metus, gal pavyks ryt pasifotografuoti su atskirom spalvom. Galvoju, gal visai tinka tas žaliai dryžuotas megztukas?

user posted image

Dar su žiemiškom spalvom pavasarį.

user posted image
Atsakyti
Tu nedora boba, ar tu gali aplamai foto centimetras ant centimetro dėt???? Tik jau nesakyk, kad paspaudus išsidina, ibo tas išdidintas ir turiu omeny biggrin.gif
Atsakyti
Tai taip, jai taip pliurpiam apie belenką galim viena kitą ir tuštutėm apsivadint biggrin.gif
Bet šiaip aš nelinkus tokio gražu/negražu apibūdinimo naudot, nebent man patinka/nepatinka. Mano suopračiu tokio dalyko kaip gražu nelabai yra, va man tarkim V. Jakutienė taip iš savęs išsidarkius, kad tik baidyt žmogus galim, o sau ji grožis didžiulinis. Ir mane purto kai ją pristato, kaip gražią, ir net labai gražią... nu kokia jin graži, jai jin man baisi cool.gif .

Beja kaip minėjau, man tuštutė ne visai fyfa. Fyfa man turi papildoma atspalvį, ne tik madų, škudurų bei špakliaus besivaikanti mergina, man tokia pigi ir skonio neturinti... rajone besitrinanti. Na kaip ir pižonas man turi labai neigiamą atspalvį, nors šiaip gi pižonas - prabangiai išsipustęs jaunuolis... O kaip jas dar pavadint? Madistėm biggrin.gif , kaip tarybiniais laikais...

Beja nepamenu kada su draugėm kalbėjau apie dažus, šmutkes ar madą blush2.gif kažkaip nelabai aktualu būna...

Nuvariau pažiūrėt kokia gi ta kakava milteliais... nu panaši į tą kaip tamsiausias kvadratėlis g.gif
user posted image
va true summer paletėj vienoj tik radau, ir ta pati paveiksluota:
user posted image

Papildyta:
a tau da per mažai išdidina? man net į monitorių ta žieminė netelpa doh.gif

Papildyta:
brita33 man žiema schmoll.gif , o kita labai nugeltonėjus foto
akys šiltai pilkos lyg... ar čia man taip žalumas akyse? ar stikliukai akinukų gelsvi?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 01 14, 14:29)
*Tai taip, jai taip pliurpiam apie belenką galim viena kitą ir tuštutėm apsivadint biggrin.gif
Bet šiaip aš nelinkus tokio gražu/negražu apibūdinimo naudot, nebent man patinka/nepatinka.

**Beja kaip minėjau, man tuštutė ne visai fyfa. Fyfa man turi papildoma atspalvį, ne tik madų, škudurų bei špakliaus besivaikanti mergina, man tokia pigi ir skonio neturinti... rajone besitrinanti.

*Tai tu kaip nori, taip sakyk biggrin.gif Jeigu aš sakau - štai kaip gražu, tai visai nebūtinai tai yra grupės nuomonė. Paprastai tai ir reiškia - man gražu biggrin.gif nebent aš koks atstovas spaudai... biggrin.gif

**Tuštutė yra lietuviškas žodžio "fyfa" variantas smile.gif Kalbininkų pasiūlytas. Tiek vienu, tiek kitu atveju tai reiškia moterį, kurioms jų išvaizda yra svarbesnė, negu vidus. Didesnė koncentracija į išorę, skoningai, neskoningai, brangiai, pigiai, madingai, nemadingai - neesmė.

O kad mes tų blogerių vidaus nematom, tai vargiai jas galim taip vadinti... Ką mes žinom, gal jos labai labdaringos kokios ir su trim aukštaisiais? biggrin.gif

Šioje temoje irgi. Taip, kalbam apie išvaizdą. Bet fyfa esi tik tada, jei ta išvaizda yra numbervan. O jei išvaizda rūpi tik greta vidaus, tada tiesiog šiaip neapsileidėlė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 14 sausio 2014 - 13:38
net true summer tą kakavą turi, nu aš nežinau, gal jin batam tik skirta?
reikia bandyt matuotis, gal būsiu nustebinta bigsmile.gif nors vis tiek galvoj netelpa, šaltas rudas suprantu, va toj pačio paletėj yra kairėj apačioj, o šitų šiltų ne.
tik, kad jaučiu nėr parduotuvėse tokios spalvos dabar g.gif

Noa iš kur tiek iškalbos pas moterį biggrin.gif

gerai nusakytas vartotojo ir bet kokio taikomojo menininko santykis lotuliukas.gif
QUOTE(Noa @ 2014 01 14, 13:14)
Jei dizaineris kuria kolekciją, norėdamas atskleisti 19 a. Monmartro dvasią, ir ją labai gerai atskleidžia, tai aš jo kolekcijos kelnes vis viena pirksiu tik tuo atveju jei su jomis mano užpakalis neatrodo didelis biggrin.gif

Atsakyti