Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(inc @ 2014 01 12, 14:56)
О аš turiu pagaliau kelias naujas foto. Įr kas gi galėtų sugalvot, kad aš kažkoks ruduo. Vaikštau visa nuo galvos iki kojų mėlyna  lotuliukas.gif

user posted image

o žandai, jaučiu, nuo vėjo dar gerai nugairinti, nes lyg ir nesidažiau taip stipriai  lotuliukas.gif
user posted image

vau, kaip graziai atrodai, tinka tau tokios spalvos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, keliu dar savo nuotraukų ir laukiu patvirtinimo, kad esu ruduo 4u.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Prikėliau nuotraukų darytų prieš 3 metus, kai ryžai buvau dažius plaukus ir dabar, kai nedažyti tamsūs natūraliai.
Paspaudus ant nuotraukų pasididina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brita33: 12 sausio 2014 - 15:03
Laba diena,
O as sumasciau,kad vis tik esu Warm Springas,o ne ruduo biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Dar pridėjau nuotraukų, ta, kur trumpesniais plaukais, tai pernai rugsėjį daryta, kitos anksčiau šiek tiek smile.gif
Atsakyti
O kad man gal Brita visai ir pavasaris pagal spalvas mastau.gif Panašumas su Aina ir Erszebeth - nieko ir rudeninės spalvos, bet švaresnės geriau...
Atsakyti
Noa, dėkui už nuomonę, gal dar kas nors pakomentuos, labai įdomu smile.gif, tikiuosi, nesupyksit, kad dar kelias foto įkelsiu, radau su ryškesnėm spalvom 4u.gif

user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aš už warmą, o kur plaukai neparyžinti, tai gal net ir laitą... Ne braitas tikrai, bet man regis, pavasaris čia bus. Šilta oda...
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2014 01 12, 13:56)
О аš turiu pagaliau kelias naujas foto. Įr kas gi galėtų sugalvot, kad aš kažkoks ruduo. Vaikštau visa nuo galvos iki kojų mėlyna  lotuliukas.gif

Nu kad ne nuo galvos ne nuo galvos biggrin.gif Galva smėliava biggrin.gif

Nu žinai, tau tinka dažytis biggrin.gif
Atsakyti
Gal ir pavasaris, sunku su tom spalvom biggrin.gif, tik šiuo metu mano plaukai tokie jau gan tamsoki natūralūs, sako, kad prieš pražilstant ištamsėja, galvoju, va, kai pražilsiu, galėsiu kokia tai gražiai ryža nusidažyti,nes ant šviesių geriau matysis, o tai dabar visai nebežinau, nei dažyt, nei nedažyt, o jei dažyt, tai kokia spalva, ar tamsiai, kuri sako sendina mane, ar šviesiau, bet tada reikės dažnai dažyti, ataugs tamsios šaknys, ar ryškiau, ar blankiau smile.gif, abejonės kankina bereikalingos biggrin.gif
Nors dar kažkada reikėtų pasifotografuoti su atskirom spalvom, kaip kad kitos merginos čia darė.

user posted image

Plaukai dabar panašiai tokie, bet čia sunku suprast, kai taip "sulaižyti" biggrin.gif, realiai šiek tiek šviesesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brita33: 12 sausio 2014 - 22:07
O akys kokios? Regis, grynai mėlynos?
Man tai tie natūralūs plaukai visiškai neblogai. Ta ryža jau vietom per ryški... Biskutuką ryžtelėjus gal nieko...
Per tamsi spalva tai daugumą sendina, neverta... Paskui jos ir panaikint nebeina... Bet vat natūrali dar visai graži.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 12 sausio 2014 - 23:50
Na, kad ne mėlynos, o pilkos akys, nors kažkaip kai kuriose nuotraukose atrodo, kad mėlynos. Jaunystėje tai visada atrodė man jog esu mėlynakė ir kai nuėjau pirkti šešėlių, pardavėja žvilgtelėjo į mane ir sako, akys rudos, pirkit šiuos šešėlius, tiks labai..., net nepamenu, kokios spalvos šešėlius siūlė, bet toks šokas buvo, kai pasakė, jog akys rudos, kai laikiau save vos ne žydraake lietuvaite biggrin.gif, na ir nėra rudos tos akys, gal iš tolo taip ir atrodo, nes tamsokos. O man visada būdavo gražios šviesios akys, nes tada ir iš tolo jos atrodo didžiulės, o kai tamsios, iš tolo kažkokie tai taškai tik matosi biggrin.gif, na, čia ne į temą pamąstymus savo užrašiau smile.gif
Atsakyti
Brita, ir man gal kiek labiau į pavasarį panašu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mute @ 2014 01 12, 14:00)
vau, kaip graziai atrodai, tinka tau tokios spalvos 4u.gif

dėkui 4u.gif

QUOTE(Noa @ 2014 01 12, 19:53)
Nu žinai, tau tinka dažytis biggrin.gif

Nu kai tiek pielavai pielavai, tai kur nepradėsi dažytis lotuliukas.gif
Atsakyti
Осень или лето?

Люди с русыми неяркими волосами часто не могут определить свой цветотип. Действительно, не всегда очевидно с первого взгляда, золотистые волосы или пепельные. С полной уверенностью определить разницу в таких случаях может цветопроба. Можно сравнить, например, цвет ржавчины и сине-серый. Сине-серый прекрасно подчеркнёт дымчатый взгляд летнего типа, Оттенит пепельные волосы. Цвет ржавчины сделает волосы тусклыми, кожу - вялой и безжизненной. Наоборот, осенний тип будет выигрышно смотреться в ржаво-коричневом, а серый будет диссонировать с нежной золотистой кожей.
Ещё один признак летнего типа - устойчивый загар. Осень быстро обгорает на солнце, загар очень светлый и не держится. Есть различия в белках глаз - у лета они молочно-белые или кремовые, что создаёт эффект пасмурного, дымчатого взгляда, а у осени яркие белые или голубоватые, что делает взгляд сияющим. Летний цвет глаз всегда спокойный, с сероватым оттенком, осенние - золотистые зелёные и карие, чистые голубые и бирюзовые, изредка синие.

Осень или весна?

Волосы весеннего типа не бывают темнее медово-русого, и их оттенок золотистый, без красноватого медного оттенка. Весна не бывает малонасыщенной, тусклой, спокойно-русой, это всегда сияющая, интенсивно-золотистая внешность. Весна, в отличие от осени, легко загорает и легко краснеет. Осень по сравнению с весной кажется чуть бледноватой, у людей осеннего типа не бывает румянца на щеках.
Можно сделать пробу цвета - абрикосовый против красно-коричневого. Тёмный коричневый, идеально подходящий осени, слишком мрачен для весны. Абрикосовый, наоборот, хорошо подчёркивает весеннюю лучистость, но для осени слишком примитивный, кажется пошловатым.

Осень или зима?

Обладатели тёмно-каштановых, почти чёрных волос с рыжеватым оттенком могут быть ошибочно отнесены к зимнему типу. Помочь определить тип призвана проба цвета. К примеру, можно взять коричневый и ультрамарин. Синие цвета зимы для тёмного осеннего типа слишком ледяные, им больше идут цвета осенней земли. И наоборот, сложные коричневые кажутся грязными рядом с чистой контрастной внешностью зимы
Atsakyti