Jo...Ir mane galutinai įtikino, kad Erszebeth geriausiai pavasarinės spalvos.Net prašvito akyse O ta geltona tai nuostabiai Jei aš kaip ir warm springas , tai man taip pat turėtų tikti tokios geltonos Bet man asmeniškai atrodo, kad ant manes apskritai geltonos nekaip žiūrisi...Hm
QUOTE(aina1979 @ 2013 12 29, 11:51)
Jo...Ir mane galutinai įtikino, kad Erszebeth geriausiai pavasarinės spalvos.Net prašvito akyse O ta geltona tai nuostabiai Jei aš kaip ir warm springas , tai man taip pat turėtų tikti tokios geltonos Bet man asmeniškai atrodo, kad ant manes apskritai geltonos nekaip žiūrisi...Hm
Bet gal čia tiesiog tau pačiai tos geltonos nepatinka? Kiek aš atsimenu tavo nuotraukų, lyg ir gerai atrodė geltonos ir ryžos spalvos... Gal gali dar parodyti?
QUOTE(pumpica @ 2013 12 29, 12:29)
cia jau per rysku light springui, ar visai nieko butu? matavaus ir galvoju pirkt ar ne
Sakyčiau, gana idealiai pavasario paletės spalvos surinktos Na tik warm spring tų rožinių gėlių galėtų nebūti, bet bendrame kontekste gal ir su jomis sueitų
O man prisireikė nude lūpdažio. Visada turėjau problemą su šviesiais lūpdažiais, visi ant manęs nesveikai atrodo. Na bet, galvoju, privalo juk kiekvienam tipui būti ideali nude spalva. Tai pabandymui nusipirkau dvi gretimas šviesokas (gal ne visai nude, bet bent į tą pusę) spalvas, iš pažiūros vienodo šviesumo. Bet skirtumą pamačiau nuotraukose ir vos neapsivožiau. Dabar turėsiu su kuo eiti biuletenio maldaut.
QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 29, 12:53)
Bet gal čia tiesiog tau pačiai tos geltonos nepatinka? Kiek aš atsimenu tavo nuotraukų, lyg ir gerai atrodė geltonos ir ryžos spalvos... Gal gali dar parodyti?
Nu bandau sudėti visas geltonas ką radau savo namuose
My Webpage
QUOTE(aina1979 @ 2013 12 29, 12:53)
Na ir akivaizdžiai - kuri geltona arčiau kaimiško kiaušinio trynio, ta geriausiai Pirma, priešpaskutinė, na ir oranžinė paskutinė labai gerai. Antra geltona rudens, murzina, ir pati atrodai murzina.
Warm spring aiškiai ir tu
QUOTE(aina1979 @ 2013 12 29, 12:53)
o man neatidaro kazkodel
jau atidaro taip taip, pritariu Erszebeth
QUOTE(pumpica @ 2013 12 29, 12:58)
o man neatidaro kazkodel
Ten dvitaškį reikia padėti po http.
Bet kaip įdomiai, tipas tas pats, nors spalvos skiriasi. Aina akys šviesiai pilkos, mano tamsiai. Oda geltona, o mano beveik balta.
QUOTE(pumpica @ 2013 12 29, 13:29)
Aš irgi galvoju, kad tiktų
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 29, 14:00)
Ten dvitaškį reikia padėti po http.
Bet kaip įdomiai, tipas tas pats, nors spalvos skiriasi. Aina akys šviesiai pilkos, mano tamsiai. Oda geltona, o mano beveik balta.
Kaip supratau jau atsidaro
Va va aš žiūrėdama į jus ir lygindama su savim aiškiai matau skirtumus, tai todėl ir galvojau arba jūs ruduo arba aš kažkas ONO :lotuliukas:Nors gal taip gali būti du tokie pat pavasariai, bet atrodo skirtingai
QUOTE(aina1979 @ 2013 12 29, 13:06)
Va va aš žiūrėdama į jus ir lygindama su savim aiškiai matau skirtumus, tai todėl ir galvojau arba jūs ruduo arba aš kažkas ONO
Taip lyginant, ruduo greičiau būtumėte jūs, nes pavasario kontrastas didesnis už rudens (t.y. akių tamsumas ir odos šviesumas labiau pavasario, ne rudens bruožas). Bet lyg ir neatrodo, kad jus itin puoštų true autumn spalvos, kaip ir mane jos neypatingai puošia, nors tai labai artimas tipas. O gal galite pasibandyti warm (true) autumn spalvas? Geriausiai parodo oranžinės (morkos) testas. Šviežia morka ar kepinta gražiau?
QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 29, 14:11)
Taip lyginant, ruduo greičiau būtumėte jūs, nes pavasario kontrastas didesnis už rudens (t.y. akių tamsumas ir odos šviesumas labiau pavasario, ne rudens bruožas). Bet lyg ir neatrodo, kad jus itin puoštų true autumn spalvos, kaip ir mane jos neypatingai puošia, nors tai labai artimas tipas. O gal galite pasibandyti warm (true) autumn spalvas? Geriausiai parodo oranžinės (morkos) testas. Šviežia morka ar kepinta gražiau?
Papildžiau tuo ką mano manymu turėjau rudeninio.Nežinau ar į temą Laukiu laukiu komentarų.
QUOTE(aina1979 @ 2013 12 29, 13:40)
Papildžiau tuo ką mano manymu turėjau rudeninio.Nežinau ar į temą Laukiu laukiu komentarų.
Na, tos švaresnės spalvos man gražiau. Bet tos rudos tai gal true autumn ir netiktų, tai gana "pavasariškas" ruduo.
Aš savo vyresniąją dukrą esu nustačiusi kaip true autumn, jai labai gražiai tinka tos spalvos, kurių man labiausiai norisi.
Ją ypatingai papuošia šitas šalikėlis:
Bet sustačius jus abi šalia, vėl būtų nemažas skirtumas. Jos akys pilkai žalsvos, gana šviesios, o plaukuose aiškiai šviečia rudeninis kaštoninis "undertonas".