Morkos testą tau
Kokia spalva geriau tinka - morkos paprastos ar morkos keptos?
QUOTE(Noa @ 2014 01 09, 01:30)
keptos morkos skaniau
Skaniau???
Ai nu tada ruduo
Ai nu tada ruduo
QUOTE(Noa @ 2014 01 09, 02:22)
wow, taip viskas paprasta ?? buciau zinojus,butu nereikeje tris dienas kankintis
dekavoju
Ne nu Prie veido kuri spalva geriau tinka
Šiaip 13 psl gale ir 14 p. ta problema sprendžiama. Atsiverskit, pažiūrėkit
QUOTE(Hiver @ 2014 01 08, 21:15)
http://www.youtube.c...A...iL&index=20
Labai graziai ji cia panaudojo geltona spalva akiu makiazui.
Seniau jau buvau dejus jos video, man ji kazkoks darkas, gal dark autumn, gal dark winter... o gal dar koks kitas. Man lyg spalviskai kazkuo primena Linaguste gal?
Labai graziai ji cia panaudojo geltona spalva akiu makiazui.
Seniau jau buvau dejus jos video, man ji kazkoks darkas, gal dark autumn, gal dark winter... o gal dar koks kitas. Man lyg spalviskai kazkuo primena Linaguste gal?
Yra panasumo Tik odos spalvos realios neiziuriu. Na ir akys jos rudos, mano zalios/alyvuogiu
QUOTE(Noa @ 2014 01 09, 03:48)
Ne nu Prie veido kuri spalva geriau tinka
Aciu
LinaGustė man i Jusu spalvini tipaza ir potipi lb panasi sita aktore
QUOTE(Hiver @ 2014 01 08, 16:36)
Tynka, klauset del kreminiu seseliu tai galiu pasakyt kad as lygiai taip irgi pradzioj atsargiai i juos ziurejau, bet tikrai verta isbandyt,
....
O esat isitikinus kad tikrai ruduo?
...
....
O esat isitikinus kad tikrai ruduo?
...
o labai ačiū, tikrai reiks pabandyti, nes catrice ir kaina labai palanki bandymui
na ne 100 proc, bet turbūt ruduo. Mergaitės man čia taip nustatė, paskui po pusmečio dar įmečiau savo foto, gal kas naujo pasiūlys, tai nea...
Bėda, kad aš ant savęs labai nematau tų spalvų...
O kuo antakius dažot? Pačius plaukelius aš dažais nusidažau, bet jie reti, o dar viename antakyje randas, tai vadinasi yra "skylė". Man reikia ant odos, kad gerai dengtųsi ir laikytųsi. Pieštuku paprastai, bet nubyra man nuo to rando. Šešėliai antakių dar prasčiau laikosi.
QUOTE(Tynka @ 2014 01 09, 07:38)
o labai ačiū, tikrai reiks pabandyti, nes catrice ir kaina labai palanki bandymui
....
....
nulėkiau perpiet tų šešėlių catrice ieškoti, nu nėr. Grįžusi paskaitau atidžiau - taigi maybeline
QUOTE(Noa @ 2014 01 08, 18:51)
Aik jau aik. Nafig tau Noa, taigi yra Krygina Tarp kitko, irgi to paties tipo. Tai jau kur Krygina, tai nieko kito ir nereikia
ok, eisiu Kryginos nagrinet
QUOTE(Tynka @ 2014 01 09, 10:38)
na ne 100 proc, bet turbūt ruduo. Mergaitės man čia taip nustatė, paskui po pusmečio dar įmečiau savo foto, gal kas naujo pasiūlys, tai nea...
Bėda, kad aš ant savęs labai nematau tų spalvų...
speju, kad dar ir SA spalvos tau negrazios. o kai spalva negrazi, kaip gali su ja graziai atrodyti
na man reikejo laiko, kad pradeciau sau patkti su savo spalvom. ir nemazai. kaip cia nepamelavus gal kelis metus pratinausi. zinau, kad reikia murzinos siltos spalvos, o rankos vis tiek tiesdavosi i saltas ir svarias spalvas