aš irgi buvau nusidažius ta mėlynai juoda, jaunystėj
sulaukdavau daug komentarų kaip netinka
Nematau jokio baisaus diedo
Ta mėlyna juoda, man atrodo, niekam netinka, nebent kokiems negrams
Ta mėlyna juoda, man atrodo, niekam netinka, nebent kokiems negrams
tikrai, dingo mano baisus diedas, na ne mano, bet
a dabar matosi?
gal ji sucenzūravo kas
a dabar matosi?
gal ji sucenzūravo kas
QUOTE(rytojryta @ 2014 01 08, 11:26)
chaki sitam diedui tinka. o baisus, nes jis ryzas. kur matei grazu ryza dieda ir dar be blakstienu
bet kai jis būna be to tamsesnio švarko, tik su tais marškiniais, tai jo beveik nesimato, tokia išskydusi dėmė, ar su tokia spalva lygiai taip pačiai atrodau, nors teoriškai turėtų tikti. Kita vertus ta pati spalva šiaip sau, gal kiti tipai su ja dar blogiau atrodo.
QUOTE(rytojryta @ 2014 01 08, 14:26)
chaki sitam diedui tinka. o baisus, nes jis ryzas. kur matei grazu ryza dieda ir dar be blakstienu
Diedas grožiu neužmušantis, bet už tai gal jo nuostabus būdas! Aš pati tokio diedo neimčiau, nes tada vaikai būtų ryži, bet jei kas tokius mėgsta, tai sveikinu... Gal jis milijonierius, kulinaras ir gerai siurbliuoja. Sutaria su anyta, nerūko ir rašo be klaidų!
Man tai jis visiškas warm autumn, warmesnio nebūna Bobų vasara, kitaip tariant
Man asmeniškai tokios spalvos katinai stipriai gražesni už diedus, dėl to esant pasirinkimui, mieliau imčiau katiną
Katino nerodo aš ne prieš ryžus, visai ne prieš, yra netgi labai gražių ryžų žmonių. Katinų irgi
Ir šitas diedas man su ta spalva baisiai atrodo, kitaip aprengtą galima jį rasti supakenčiamą. Tai vat mano toks ir klausimas - dėl spalvos - ar ji jam tinka, ar iš viso ji kam nors tinka, ir ko ją kiša soft autumn
Katinus rodo, labai gražūs, bet ir yra ryškesni už diedą, manau kontrasto čiiut čiut pas juos daugėliau
Ir katinai labai labai dažnai geriau už diedus Jie visad faini
Ir šitas diedas man su ta spalva baisiai atrodo, kitaip aprengtą galima jį rasti supakenčiamą. Tai vat mano toks ir klausimas - dėl spalvos - ar ji jam tinka, ar iš viso ji kam nors tinka, ir ko ją kiša soft autumn
Katinus rodo, labai gražūs, bet ir yra ryškesni už diedą, manau kontrasto čiiut čiut pas juos daugėliau
Ir katinai labai labai dažnai geriau už diedus Jie visad faini
Taip tai ta chaki diedui tinka. O kaip kitaip tą varguolį diedą reikia rengti? Tinka jam chaki, net labai, akys gi tokios pat.
Ir kam jau čia chaki bloga spalva? man tai labai gera. jei kam netinka, duokit man, aš mainais atiduosiu pusantro kilogramų šiltų rūžavų ir geltoną
Aš manau, kad ryži žmonės estetiniais sumetimais turėtų būti tik bobos, bet ginkdie ne diedai. Kodėl. Todėl kad bobos gali blakstienas pasidažyt, ir su nedideliu kiekiu špakliaus atrodys vau. O diedas su nedideliu kiekiu špakliaus atrodys pedryla. Tai tik tiek gerai, kad diedui grožis nelabai svarbus dalykas
Kad ryžos bobos - gražu, liudija didelis kiekis ryžų plaukų dažų, filmų ir multikų veikėjų. Kad ryži katinai gražu, liudija didelis jų kiekis ant kačių maisto reklamų. O ryži diedai paprastai filmuose vaidina lopinius... Išskyrus tik Norrisą Nu ir dar kartais jie būna Beckeriai ir Zuckerbergai
Ir kam jau čia chaki bloga spalva? man tai labai gera. jei kam netinka, duokit man, aš mainais atiduosiu pusantro kilogramų šiltų rūžavų ir geltoną
Aš manau, kad ryži žmonės estetiniais sumetimais turėtų būti tik bobos, bet ginkdie ne diedai. Kodėl. Todėl kad bobos gali blakstienas pasidažyt, ir su nedideliu kiekiu špakliaus atrodys vau. O diedas su nedideliu kiekiu špakliaus atrodys pedryla. Tai tik tiek gerai, kad diedui grožis nelabai svarbus dalykas
Kad ryžos bobos - gražu, liudija didelis kiekis ryžų plaukų dažų, filmų ir multikų veikėjų. Kad ryži katinai gražu, liudija didelis jų kiekis ant kačių maisto reklamų. O ryži diedai paprastai filmuose vaidina lopinius... Išskyrus tik Norrisą Nu ir dar kartais jie būna Beckeriai ir Zuckerbergai
na vadinasi ta spalva tik man baisi na aš apie tą "smėlinę", garstyčių, ne tamsesnę chaki.
ant eilutė iš apačios, iš kairės tos rusvos
ant eilutė iš apačios, iš kairės tos rusvos
Ta garstyčių spalva neypatinga, bet ant diedo visia nieko Yra viena garstyčių dar bjauresnė, tokia su daugiau geltonos
QUOTE(Noa @ 2014 01 07, 23:30)
Tai supranti, būna variantų, kai žmonės nori tas lūpas būtent pašviesint. Visokiais sumetimais, durnais ir protingais, na ten nėra, pavyzdžiui, lūpos negražios, tai ryškina akis, o lūpas maskuoja. Man dažniausiai nelabai gražu, bet skoniai skirtingi...
Kita vertus lūpų pigmentas ne pas visus vienodo stiprumo. Pas ką lūpos gana šviesios, tai naudoja tokį lūpdažį ir džiaugiasi. Yra tokia rusų blogerė, liaudyje Mike vadinama, štai ji. Šiaip ta Mikė buvo gerai, kol Kryginos nebuvo (įdomu, koks iš tikro jos tipas?). Ir ji labai mėgsta nudinius lūpdažius.
Tai pasižiūriu, kaip ant jos atrodo, susiseilėju, bet pirkti negaliu - tie jos nudiniai ant manęs kaip kokia krempudra atrodo... Bandžiau Ant manęs nudiniai - kur pas ją jau raudoni Mano lūpos tamsesnės už jos lūpdažius. O jos - ne tamsesnės, jai gerai. Ir gražiai atrodo...
O tai jei aš mirtinai užsimanyčiau atrodyt būtent taip, tai reiktų man tas lūpas balint
Kita vertus lūpų pigmentas ne pas visus vienodo stiprumo. Pas ką lūpos gana šviesios, tai naudoja tokį lūpdažį ir džiaugiasi. Yra tokia rusų blogerė, liaudyje Mike vadinama, štai ji. Šiaip ta Mikė buvo gerai, kol Kryginos nebuvo (įdomu, koks iš tikro jos tipas?). Ir ji labai mėgsta nudinius lūpdažius.
Tai pasižiūriu, kaip ant jos atrodo, susiseilėju, bet pirkti negaliu - tie jos nudiniai ant manęs kaip kokia krempudra atrodo... Bandžiau Ant manęs nudiniai - kur pas ją jau raudoni Mano lūpos tamsesnės už jos lūpdažius. O jos - ne tamsesnės, jai gerai. Ir gražiai atrodo...
O tai jei aš mirtinai užsimanyčiau atrodyt būtent taip, tai reiktų man tas lūpas balint
Ji gal koks pats šviesiausias springas Bet kad pavasaris, tai net nesuabejojau
Esu kažkada žiūrėjus jos klipukus, bet man daug kas netinka kai ji tokia šviesi, tai ir nebepažiūriu.
O nesi užmačius kokios rudeninės tamsios blogerės?
o jeigu tas ryzas diedas butu baltas blondinas, tai jis jau vasara butu?
Kalbant apie ryzus diedus, man sitas fainas gal todel, kad as jo personaza megstu (ir visai ne lopini vaidina ) ir ta serijala
Kalbant apie ryzus diedus, man sitas fainas gal todel, kad as jo personaza megstu (ir visai ne lopini vaidina ) ir ta serijala