Mano nuomone, tai kiek matau pagal nuotraukas, jums ta blond spalvytė Ji visų pirma (bet čia tik mano akiai) pjaunasi su jūsų visuma spalviškai.Nėra harmonijos.Nebent pašviesinus antakius gautusi kitoks bendras vaizdas Tamsesnė gražiau, bet ne tobulai o ta ryža(5 ir 6 foto) man labiau patinka.Bet kiek matau jūs labai norite būti blondinė.Pabandykit plaukus patonuoti augaliniais dažais bet kitokų atspalvų.Juk bright spring nebūtinai peleninė
Siūlyčiau nueiti į perukų parduotuvę ir paprašyti, kad leistų skirtingų spalvų pasimatuoti.Pasiimkit draugę po paranke ir manau, kad dviems bus lengviau nuspręst.
Daziau smeline spalvyte kirpykloje .... tai nepaeme. Plaukucius taip nusibalinau kad pigmento nera tai kaip senute.. per kokius 4 kartus..gal ir gausis kas.
nr1 svajoniu spalvyte tokia. Kaip galima pavadinti sita atspalvi? Britney spears irgi clear spring, galvoju gal visgi graziai butu?
ryzi plaukai netiko relybiai. Kai budavau neidegus ir net su sviesiai rudais plaukais is bendradarbiu ar kursioku girdejau kad per tamsu...( gal jie skonio neturi )
atrodo radau dabartine spalvine dvynuke-balti plaukai ir tamsus antakiai
nr1 svajoniu spalvyte tokia. Kaip galima pavadinti sita atspalvi? Britney spears irgi clear spring, galvoju gal visgi graziai butu?
ryzi plaukai netiko relybiai. Kai budavau neidegus ir net su sviesiai rudais plaukais is bendradarbiu ar kursioku girdejau kad per tamsu...( gal jie skonio neturi )
atrodo radau dabartine spalvine dvynuke-balti plaukai ir tamsus antakiai
Labas vakaras, spalvų žinovės
Norėjau paklausti, mano akys šaltos (tikiuosi, kad nesuklydau), pirmoji nuotrauka dienos šviesoj, kai nėra saulės, o antroji daryta dirbtiniame apšvietime
Oda turi gana aiškų rožinį atspalvį apniukusios dienos šviesoje, o plaukai gana šilti
Kaip Jums atrodo, kokiam tipui galėčiau priklausyti, nes vis kabau toje temos apačioje ir nelabai suprantu, buvo kilę minčių apie clear spring, bet apniukusią dieną visa mano oda ir akys labai šaltos atrodo, o paprastai gana šiltai atrodau
Pirma nuotrauką prieš keletą dienų daryta tiesiai prieš langą be blykstės, o antroji prie dirbtinio apšvietimo
Norėjau paklausti, mano akys šaltos (tikiuosi, kad nesuklydau), pirmoji nuotrauka dienos šviesoj, kai nėra saulės, o antroji daryta dirbtiniame apšvietime
Oda turi gana aiškų rožinį atspalvį apniukusios dienos šviesoje, o plaukai gana šilti
Kaip Jums atrodo, kokiam tipui galėčiau priklausyti, nes vis kabau toje temos apačioje ir nelabai suprantu, buvo kilę minčių apie clear spring, bet apniukusią dieną visa mano oda ir akys labai šaltos atrodo, o paprastai gana šiltai atrodau
Pirma nuotrauką prieš keletą dienų daryta tiesiai prieš langą be blykstės, o antroji prie dirbtinio apšvietimo
i | Foto ištrintos savininkės prašymu. |
Būčiau labai dėkinga už bet kokį nukreipimą
QUOTE(Ixora @ 2014 01 05, 22:09)
itariu kad busit viena is vasaros tipu
QUOTE(Ixora @ 2014 01 05, 20:09)
O plaukai natūralūs? Jie atrodo gana rudeniški, nebent nuo apšvietimo. Bet veidas lyg ir vasarinis. Akys tikrai ne clear sezono. Nors pvz. cool summer celebritės prie dirbtinio apšvietimo irgi gali atrodyti ryžos:
Plaukai natūralūs, su blykste iš arčiau matosi labai auksinio atspalvio daug, o raudonumo visai nerasta. Neseniai sugalvojau ir plaukus dar raudonai nusidažiau, tai galvoju, ar nebūsiu padariusi sau meškos paslaugos su ta raudona spalva Dienos šviesoj mano natūralūs va tokie, kaip šiek tiek žemiau. Gal ir esu vasara su kažkokia rudens įtaka?
QUOTE(Tynka @ 2014 01 05, 10:49)
O kreminių šešėlių aš neusprantu, niekad neturėjusi ir man rodos bais keista, ten juos sklaidyti, kreminius. Spraga pas mane šičia, reiktų pabandyti
Aš irgi nebuvau mėginus, nusipirkus buvau šią vasarą, kaip vandeniui atsparesnius... Ir visai nieko. Jei ten reikia kažkokius raštus išpaišyt, tai nesigaus, aišku, bet elementariai kultūringai ant greičio - visai neblogai. Ir greitai Žo, nesitikėjau, bet visai patiko.
QUOTE(Mute @ 2014 01 05, 15:06)
kol nemokama, galima as i clear winter perbegsiu, ten ar taip ar taip tuscia, kazi ar atsiras norinciu, o as beveik tikciau
Ania? Tada aš eisiu į cool winter Pumpica viena pabus laitas Nu kaip gražu būtų, įsivaizduojat, rašo kokia Hiver - nu tai va, cool winter, kaip Noa, tai gali sau leisti juodą spalvą nešioti, dėl to visi nindzės priklauso tam tipui, o kiti tai ni ni ni
Svajoju, svajoju
QUOTE(inc @ 2014 01 05, 16:03)
Soft spring ir light autumn! Pataisiau
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 01 05, 18:05)
norejau paklausti Jusu patarimo, pasilitki prie smelines blondes ar dazyt rudai?
Dažyk dažyk kaip nors, nebūk tu ta blondinė, nereikia tau, negerai. Sendina, kam tau reikia. Tavo visą natūralų grožį nublukina. Jei tu natūralaus grožio neturėtum, tai sakyčiau, ką nori, tą daryk, betgi turi. Pasitamsinsi - akys išlys į pirmą planą. Tokių akių niekas neturi, o peroksidinių blondžių - pilni pašaliai, nors vežimu vežk
Gražiausios pasaulio moterys - brunetės! Zeta - Džons, Andželina Džoli, Adriana Lima, vardint ir vardint, tai jei gali būti gražuolė, nafiga būt blonde. Jei aš galėčiau, tai tikrai nebūčiau
aciu pas Ixora akys beveik tokios pat spalvos kaip pas mane.
pastebejau kad mandy moore yra prie clear spring priskirta, nors pas ja kastoniniai plaukai.
kai buvau juoda lyg varnas, visi sake kad mane sendina
kiek metu man duotumet?
o angelina jolie ir adriana lima ir taip grazios lb, graziu veido bruozu, joms tinka viskas
kazkada kai nenorejau lb eiti i mokykla ir reikejo apsimesti kad sergu nusidaziau plaukus sampunu apelsinine spalva, veidas iskart igavo nesveika blyskuma .....bet is mociuciu sulaukdavau daug komplimentu
pastebejau kad mandy moore yra prie clear spring priskirta, nors pas ja kastoniniai plaukai.
kai buvau juoda lyg varnas, visi sake kad mane sendina
kiek metu man duotumet?
o angelina jolie ir adriana lima ir taip grazios lb, graziu veido bruozu, joms tinka viskas
kazkada kai nenorejau lb eiti i mokykla ir reikejo apsimesti kad sergu nusidaziau plaukus sampunu apelsinine spalva, veidas iskart igavo nesveika blyskuma .....bet is mociuciu sulaukdavau daug komplimentu
Oi mano akys toli gražu nėra į Jūsų panašios Maniškės geriausiu atveju ištempia iki žydrų prie tam tikrų rūbų, o pas Jus tokios šaltai ryškiai mėlynos, spalva tikrai nereali
Nors nelabai nusimananti dar spalviniuose tipuose, bet manau, kad prie tokių akių labai gražiai tiktų tiesiog medium brown plaukų spalva Metų tai duočiau nedaug Kokius 17
Nors nelabai nusimananti dar spalviniuose tipuose, bet manau, kad prie tokių akių labai gražiai tiktų tiesiog medium brown plaukų spalva Metų tai duočiau nedaug Kokius 17
QUOTE(Ixora @ 2014 01 06, 00:56)
Oi mano akys toli gražu nėra į Jūsų panašios Maniškės geriausiu atveju ištempia iki žydrų prie tam tikrų rūbų, o pas Jus tokios šaltai ryškiai mėlynos, spalva tikrai nereali
aciuka malonu girdeti. Siais metais svesiu savo 25 -aji jubilieju
Aš metų niekam nespėliosiu, nes tai daryti labai bjauru. Jei atspėji, žmogus būna nepatenkintas, o neduokdie dar duosi daugiau, tai išvis - įžeisi žmogų Dėl to jei kas priverčia spėti, visada sakau bent 10 metų mažiau, nei atrodo, o jei babcė vyresnė, tai ir 15 - teisybei gal nusižengsi, bet negausi per kepurę ir tai bus labai malonu. Dar ir žmogų nudžiuginsi
Jei kada panorėsiu, kad kas nors atspėtų mano amžių, tai visi sakykit, kad 19-20, nu gal 21, ir aš labai džiaugsiuos Į vaikų amžių profilyje nežiūrėkit
Kita vertus, dabar visi baisiai nori atrodyti jaunesni. Bet žmonės mielieji, ne visada tai yra gerai. Kartais žmogus atrodo labai jaunai, bet visai negražiai, atrodo - jauna negraži boba Dažnai tai būna vyresnėms labai storoms - ant jų raukšlės nesimato
Pamenat, buvo kažkur rašyta, kai trimkažkelių metų boba, slėpdamasi nuo policijos, kurį tai laiką apsimetinėjo nepilnamečiu berniuku Man buvo labai įdomu, kaip ji taip sugebėjo. Pasirodė, kad baisiai stora negraži boba, tokia daunvoto veido, apsimetinėjo baisiai negražiu berniuku Baisus čia džiaugsmas Gaila, negaliu dabar rasti, senokai buvo
Verčiau atrodyt gražiai, kad ir savo amžiaus grupėje
Jei kada panorėsiu, kad kas nors atspėtų mano amžių, tai visi sakykit, kad 19-20, nu gal 21, ir aš labai džiaugsiuos Į vaikų amžių profilyje nežiūrėkit
Kita vertus, dabar visi baisiai nori atrodyti jaunesni. Bet žmonės mielieji, ne visada tai yra gerai. Kartais žmogus atrodo labai jaunai, bet visai negražiai, atrodo - jauna negraži boba Dažnai tai būna vyresnėms labai storoms - ant jų raukšlės nesimato
Pamenat, buvo kažkur rašyta, kai trimkažkelių metų boba, slėpdamasi nuo policijos, kurį tai laiką apsimetinėjo nepilnamečiu berniuku Man buvo labai įdomu, kaip ji taip sugebėjo. Pasirodė, kad baisiai stora negraži boba, tokia daunvoto veido, apsimetinėjo baisiai negražiu berniuku Baisus čia džiaugsmas Gaila, negaliu dabar rasti, senokai buvo
Verčiau atrodyt gražiai, kad ir savo amžiaus grupėje
Vakar aš irgi turėjau juoko apie tuos metų spėliojimus Buvo grupiokė užlėkus trumpam. Pamatė vyrą ir nustebus klausė kiek jam metų. Turbūt gerokai vyresnis pasirodė, tai ir paklausė. Kai pasakiau, kad 41, tai tada dar nedrąsiau mano metų paklausė Nu jau kai pasakiau, jog 35, tai sėdėjo šalia manęs ir aikčiojo, kad neina man tiek duot