QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2014 01 04, 11:14)
nežinau ar ką matysit, mama nelabai moka fotografuoti, bet tokia mano akis stovint palei langą
Bendrai paėmus, tai būtų deep olive green akys ar kažkas tokio. Kontūras su baltu akies obuoliu labai ryškus, oda aiškiai šalta, net abejonių nekyla, kad galėtų būti šilta. Žiema, mano supratimu, deep winter, o gal true (cool) winter
QUOTE(aina1979 @ 2014 01 04, 12:23)
Mes čia vieną dieną su Erszebeth lyginomės kadangi abi esame warm spring.Tai ji man davė pasiūlymą pabandyti pasifotkinti su morkos ir kepintos morkos spalva bo kilo įtarimas, kad galiu būti ruuduo.Tai va pagaliau atlikau užduotį tikiuosi, kad spalvas į temą pasiėmiau. Ką manote?
My Webpage
My Webpage
Abi neblogai Na, gal visgi pavasaris. Dar būtų užduotis, o kokia spalva (nes jau daug jų išsimatavai), tavo pačios akimis, padaro efektą "waaau"? Ar tai būtų geltono, labai gerai prinokusio banano spalva? Jeigu vaikščiotum po prekybos centrus, gal netyčia rastum Stradivarius parduotuvę ir ten, dabar jau išpardavime, būtų štai toks šalikėlis. Jis ypatingai, nerealiai papuošia ir priverčia sužibėti true autumn (mano dukra yra TA). O true spring'ui (man) užsidėjus - nulis emocijų, lyg ir neblogai, pats savaime gražus, akis bendras vaizdas nerėžia, bet to sužibėjimo, sužydėjimo nėra. Kaip mano dukrai jokio ypatingo efekto nesukelia riebi geltona, nors ir nepasakysi, kad netinka.
Puslapyje galima pažiūrėti, kur tų šalikų dar yra. Vilniuje dar turėtų būti Panoramoje.
TS geltoną turiu omeny kažkokią tokią ar tokią (paskutinis kvadratėlis).