QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2014 03 18, 15:47)
Sveiki, koki miesteli rekomenduotumete apsistojimui , mes pagal vaizdus google nuziurejome Taormina. Noretusi viesbucio netoli papludimio, ir kad miesto centras butu nesunkiai pasiekiamas...Diena pasikaitinti sauluteje, o vakara skirti naktiniam senamiescio gyvenimui..
Gal kas dar galite parekomenduoti koki zavu miesteli , nes Taormina kainos siek tiek kanda
Gal kas dar galite parekomenduoti koki zavu miesteli , nes Taormina kainos siek tiek kanda
Na, Taormina yra aukštai, tad jei apsistoti prie jūros, arčiausiai būtų Giardini Naxos miestelis. Miestelis niekuo neišsiskiriantis, paplūdimys taip pat standartinis. Nuo Giardini iki Taorminos reiktų kilt automobiliu (o gal ir autobusas yra) ~15 min.
Papildyta:
QUOTE(maziulele @ 2014 03 14, 15:09)
Mane galite apmėtyti akmenimis, nu bet netraukia į tą Etną nors tu ka
Nieko čia tokio. Aš irgi gražių pliažų mėgėja, bet Etna man paliko didžiulį įspūdį, gal kad jokių ugnikalnių prieš tai nebuvau mačius. Tiesą sakant, maanu, kad dėl to, kad buom Sicilijoj balandžio mėn. pliažai mane nuvylė, nes nebuvo sutvarkyti. Net išgirtas Capo San Vito, nepasakyčiau, kad labai sužavėjo.