QUOTE(kutvelioks @ 2014 10 26, 10:14)
Taip,gestu kalba visagale
Prisimenu kai norejom keltis i ERICE vyriskis mostais parode kaip vejas siubuoja kabinas ir del to nekelia,,juokingai atrode
(dvi dienas vaziavom kad pasikelt-nepavyko
vejas is koju verciantis,o su masina ar taksu neturejau tiek drasos
)likom nepamate,o taip norejau..
kada čia jums nepavyko pasikelti dabar spalio mėn???
o mums pavyko liepos mėn. nors rašo kadangi ten miestelis ant didelės uolos 750 m aukščio reikia ir rūbų šiltesnių, na mums neprireikė aišku liepos mėn. bet miestelis nerealus, gatvytės mažos, bažnyčia prie bažnyčios, vaizdas į TRAPANI miestą į jūrą, taip pat tos dvi pilys: Castello Pepoli, ir Castello di Venere.
Mes kilom funikulierium,įspūdingai pakilti į ant kalno esantį Erice miestą
3099 m ilgio funikulieriaus trasa.
Laikas greit tikrai ten prabėga, kažkas panašu į Taorminą, bet ten žymiai ramiau, nėra tokios spūsties žmonių, nor ir ten jų begalę buvo liepos mėn. bet ten atmosfera tokia, kaip ir rašoma, kad ten laikas sustoja tikrai
elvita, surasiu foto su tuo restoranėliu iš ERICE . Parašysiu vėliau
Papildyta:
QUOTE(Perfecta @ 2014 10 26, 15:32)
Oi, geras
Mes ten pat ant to paties "užsirovėm". Rodo šlamančius po 5eurus, tipo, duok man tiek pat. Vyras davė 2 euro monetas, burbėjo burbėjo, davė dar tiek pat, linksėjo, kad viskas va dabar ok.
Bet vis tiek nepatikimai jis man atrodė. Tikras mačo.
mes taip pat ten buvom sustoję, ten toms jaunas vyriškis apie 40 m.
tai vyras davė jam nežinau nedaug 1 eur. bet jau mums buvo priešpaskutinė diena, šiaip mažai tik 2 vietose mokėkom tiems nelegalams, o taip aikštelėse statėm, nes kiek buvo vyras skaitęs, kad jie gali net mašinas subraižyti, ypač jų pilna Palerme
ir ten jie įkyriausi.
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 10 25, 16:33)
Aisku, kita karta reiks i Marina di Ragusa vaziuot
Taorminoj tai tik ties Isola Bella buvom, tai ten krantas ner baisiau
gal kam ir patinka pedu masazas, bet as tai be batu net vaiksciot negalejau
O paciu kurortu tai tikrai nera ka lyginti, Taorminos gatveles nuostabios
man visi smagu buvo isola bella paplūdimys vaizdas gražus, išskirtinesnis, ten ta šalia olą į kurią galima nubristi, smagu taip ten reikia vandens batų, daug dienų nepabūčiau, bet kokias dvi dienas drąsiai, man priminė Kroatiją tas paplūdimys
mes pravažiavome nemažai apie 10 paplūdymių Sicilijoje per atostogas šitas akmenuočiausias, bet labiausiai sužavėjo mane visa diena praleista ZINGARO REZERVATAS va ten eini ir kas kilometras vis kitoks paplūdimys žydros jūros skalaujamais baltais mažais paplūdimiais jų iš viso 7 yra. Porą tokių yra kur reikia nuo olos šokti į vandenį
ir kraštovaizdis, vaizdai, taip tikra viskas augalai plačiai pasklidusiomis žemaūgėmis palmėmis,
vešliais Viduržemio jūros krūmynais, ilgaamžiais laukiniais alyvmedžiais ir jūros pakrantės, ten yra 7km. trąsa. Mes nuėjome 5 km. į vieną pusę ir pagailėjom sūnelio 6 metukų, nes reikėjo dar 5km. sugrįžti atgal , nes mašina tai palikta prie įėjimo rezervato. Keri laukiniu grožiu. Visas šis grožis glaudžiasi prie jūros, bet ir nuolatinis nuostabaus kraštovaizdžio fonas.
Labai pavargom per visą dieną keliaudami šlaitu, maudydamiesi tuose pliažuose, nes tai reikalaujanti daug ištvermės ta trąsa, daugelis vos pirmus du pasiekia tuos paplūdimius