QUOTE(Elvita @ 2014 10 10, 09:03)
Dėl bilietų kainų viskas aišku, ačiukas Dabar iškilo sekantis klausimas, kada geriau vykti, gegužę ar rugsėjį? Vasaros mėnesius "atmetu" iš karto, nes norim daug keliauti, o vasarą, tai lygu mazochizmui Gegužę turėtų viskas žydėti ir žaliuoti, bet šaltas vanduo, rugsėjį vanduo šiltas, bet ar nebus viskas nužydėję ir nurudavę?
mes buvome vasarą ir keliavome be galo duag kiekvieną dieną pažintinės po skirtingus miestus, pravažiavome beveik 1300 km. tai yra per 11d. be galo daug kaip saloje nuvažiuoti, kai visa sala yra 1500km. Tik paliko nedidelis gabaliukas, nukirtoms ties Mesina, nebedavažiavom , iš Taorminos nuvažiavome link Katanijos.
Tai tikrai pagrindines turistines vietas visas aplankėme, labai intensyvios atostogos buvo , tai kai mes pernešam karščius, tai mums normaliai buvo, bet aišku čia individualiai priklauso, kas kaip priima temperatūrų skirtumus.
o kokį mėn rinktis pavasarį ar rudenį, tai geriau rudeniop važiuočiau, nes mano pažįstama, ką tik grįžo iš Sicilijos, labai patiko ir oras dar šiltas ir keliavimui ir poilsiui.
Papildyta:
QUOTE(Vėjų fėja @ 2014 10 10, 09:47)
Aš už rugsėjį, turistų mažiau, kainos mažesnės, pliažuose laisvė
Papildyta:
QUOTE(Vėjų fėja @ 2014 10 10, 09:47)
. Išvažiavom rugsėjo vidury - pats tas oras, pirmom dienom buvo karštoka, iki 33 'C, buvo ir iki 36 pakilę, bet vietiniai pasakojo, kad tai nėra būdingas oras rugsėjui, vėjai iš Afrikos atpūtė. O vėliau, nukrito dienomis iki 25-27, vakarais apie 20-22 būdavo, vanduo šiltutėlis
tą patį sakė ir pažįstama, ypač pasisekė su oru,
tai aš visados sakau, čia laimės dalykas, kiekvienais metais, akip ir pas mus rudeniai skitingi būna, pvz: šiemet ruduo šaltensis už praeitus metus, daug kas nuo ciklono priklauso