QUOTE(nataliux84 @ 2014 09 13, 14:13)
Sveiki keliautojai, dauguma keliauja i Sicilija rudeni rugsejo_lapkricio menesiais, gal kam teko keliauti ir pavasari, kaip geguzes menesi?gal galetumete pasidalinti keliavusieji pavasari ar jau pakankamai silta,kainos gal siek tiek zemesnes, nes kaip suprantu sicilijoje sezonas prasideda nuo birzelio men
paskaitykite temos pradžioje yra parašyta, kas keliavo balandį, gegužę, birželį, šiemet buvo vėsokas pavasaris, tad nuspėti tiek į priekį neįmanoma nežinai koks ciklonas bus, o kainas siūlo dėl to pigiau, kad ne atostogų metas, natūtalu visi viešbučiai per 30 proc. meta kainas, o skrydžius, nežinome koks bus oras, kaip ir mes nežinome, koks bus Lietuvoje spalis
Mano pažįstama keliavo šiemet prieš mane į Siciliją birželio viduryje ir buvo vėsoka ir į ETNĄ sakė ta diena vėjuota labai buvo, o va mes jau 3sav. vėliau ir oras nerealus
tiesiog, aš vadovaujuosi viena taisyklę, nereikia išradinėti dviračio, metų laikai savo daro ir be abėjo ciklonas, daug ką lemia
kaip pvz. galiu duoti prieš daug metų pažįstami mums pasiūlė į Turkiją spalio pradž. tipo geras oras ir t.t na ką išvykome, pirma diena lietinga dar vėsesnė nei LT visos kitos normalios ir dar 2 lietingos žiauriai buvo, tai va iš 10 d. 3 labai lietingos
pačiam dienos įkarštyje net spf 8 nereikėjo
tai ką noriu pasakyti, tai kaip nebūtų ja
u RUDUO, kaip turkai sako SEZON FINISH
po to tam pažįstamui pasakiau, gyvenime daugiau niekam tokios nesąmonę nesiūlyk, tai mes skridome pigiai
o sekančius dar 3 sykius į Turkiją skridome gegužės gale, birželio padžioje esame skride, ir birželio gale, tai nėra ką lyginti, jei lyja tai 10-15 min. ne taip kaip ten tada rudenį, tai VASARA YRA VASARA
SICILIJOJ buvom birželio 29- liepos 9d.