Sveiki,
Liepos viduryje buvau Sicilijoje. Skridau į Comiso orouostą ir norėčiau šiek tiek pakomentuoti apie mašinos nuomą. Pati prieš keliaudama info ieškoja čia, tad tikiuosi ir mano informacija kam nors gal bus naudinga
Mašiniuką ėmiau per rentalcars iš tų taip kritikuojamų LOCAUTO. Toks variantas mums gavosi pastebimai pigesnis už kitus, įskaitant, kad iš rentalcars pasiėmėm tą pilną draudimą. Kadangi buvau prisiskaičiusi apie LOCAUTO negerų atsiliepimų, tai tiesiog stengėmės būti išskirtinai atsargūs ir nepakliūti į jų pinkles.
Tik atvykus LOCAUTO langelis buvo tuščias-uždarytas ir mintyse pagalvojau "nu va, prasideda...".
Bet po poros minučių atėjo darbuotojai (matyt parūkyt buvo
) ir aptarnavo labai greitai. Aišku paėmė 300 EUR depozitą, bet kadangi žinojom, jog taip bus, tai nenustebom. Popieriuose buvo pažymėta kur yra seni įbrėžimai, bet paaiškino, kad galim kreiptis jei pamatysim dar. Tai apžiūrėjom iš visų pusių ir dar radom kelis įbrėžimus, įlenkimus - per daug nesiginčydami mums juos papildomai įtraukė į sutartį.
Dar dėl visa ko nusifotografavom mašiniuką iš visų pusių.
Pats mašiniukas buvo beveik naujas tvarkingas pravažiavęs nepilnus 13000 km. (ėmėm Renault Twingo).
Gražinant mašiniuką bandė prisikabinti būtent prie tų įbrėžimų, kuriuos mes patys atradom ir pradžioje jų nebuvo sutartyje, bet tada priminėm, kad mes papildomai juos atžymėjom ir šiek tiek bandydami ginčytis, bet galiausiai sutiko, kad tie įbrėžimai seni ir patvirtino, kad su gražinimu viskas ok.
Vienintelis minusas, kad depozitą žadėjo gražinti per 48 val, bet gražino tik po savaitės.
Bet bendrai paėmus baigėsi viskas sėkmingai ir manau neverta tų LOCAUTO bijoti, tik reikia būti atsargesniems ir atidesniems
Sėkmės visiems!