Įkraunama...
Įkraunama...

Sicilija

QUOTE(san @ 2014 01 08, 12:37)
tai, kad jau turime tiesioginį skrydį ir į Comiso. Todėl ir man tokia mintis kilo, kaip klausimo autorei.

oho tiksliai, kazkaip "atsilikus" nuo sitos naujienos buvau 4u.gif
net nebuciau galejus sugalvoti, kad padarys skrydzius i du oro uostus toj pacioj saloj smile.gif
na, kadangi jau turim skrydi ir į Comiso, tai tada tikrai verta atskristi i viena, o iskristi is kito. zinoma jei viskas ok ir patogiai su auto nuoma smile.gif
Geru kelioniu visiems 4u.gif
Atsakyti
Buvau Sicilijoje gegužę, tai manau, kad tikrai daug neprarasite neaplankę Trapanio ir jo apylinkių. Apskritai liko įspūdis, kad grynas poilsis ir paplūdymiai - tikrai ne pagrindiniai Sicilijos privalumai.
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2014 01 06, 17:29)
Udriau, o ką dae panašaus galėtum pasliūlyti? Nes booking.com, jau jame mūsų datomis nėra vietos.

Jeigu negasdina, kad patiems reiks valgyt pasidaryt, tai geriau pasiziurekit apartamentu ar vilu. Galima rasti ir su pusryciais .

Taip geriau tuo, nes bendrauji tiesiai su seimininkais, gali pasiklausti viskas, kas domina

http://www.rent-holiday-homes.com
http://www.traum-ferienwohnungen.de

http://www.fewo-direkt.de
Atsakyti
Sveikos,

patarkite prasau - kuri Sicilijos vieta tiktu labiausiai keliaujant su asmenu grupe (mes 5iese) ir vaiku (6metai)? Esu buvusi Messinoj, tad zinau kas mazdag budinga Sicilijoje, apie maista, apie kainas ir t.t. Ko nezinau tai kur ieskotis apartamentu (nuomos) 2sav? Kokie tinklalapiai? Kokios skrydziu kainos ir kur labiusiai apsimoka pirkti bilietus? Ideja keliones paprasta - geguze/birzeli isvaziuot 2sav, gyventi ne viesbutyje, o apartamentuose/vila, kuri nebutu toli nuo papludymio, bet taipogi ir nuo miestelio - kad butu galimybe ir ten apsilankyt ir naktine Sicilija pamatyt. Kokios kainos yra auto nuomos? Na ir, pasikartosiu, i kuria gu Sicilijos dali vaziuoti?

klausimas - ar bilietu kaina tokia pati suaugusio ir vaiko (vyresnio negu 2 metai)?

ziurineju ryanair bilietu kainas tai suaugusio ir vaiko - niekuo nesiskyria. tai normalu? kazkaip as ne itin zinove sioje temoje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2014 01 15, 19:21)
klausimas - ar bilietu kaina tokia pati suaugusio ir vaiko (vyresnio negu 2 metai)?

ziurineju ryanair bilietu kainas tai suaugusio ir vaiko - niekuo nesiskyria. tai normalu? kazkaip as ne itin zinove sioje temoje unsure.gif

Kaina ta pati ir suaugusiam ir vaikui.
Atsakyti
Sveiki, rugsėjo mėnesy su šeima skrendam į Comiso oro uostą. Kadangi tik nuo kovo mėn. vyks skrydžiai randu minimum info apie auto nuomą jame. Sicily by car ir Locauto kompanijos minimos kaip vengtinos. Pasidalinkite, prašau, patirtim ir info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irutė27: 22 sausio 2014 - 12:47
Autonuoma: rentalcars.com. Įvedi Sicilia,Comiso-aeroport ir renkiesi pagal datas,mašinas. Kitas:aeroportodicomiso.com -directios -car rental. Išmeta 4 firmas,kurios nuomoja. Manau 9 mėn.dar ankstoka užsisakyti biggrin.gif
Atsakyti
Kas jau lankėtės pietinėje dalyje ar galėtumėte trumpai pasisakyti kokiose vietose reikėtų ilgiau stabtelti, skrendam į Comiso ir deliojuosi nakvynes. Taip pat kas buvote Lipari ir Vulcano salose, ar verta plaukti, ar ten užtenka vienos dienos, gal ten galima nusikelti su mašina?
Atsakyti
Sveiki, gal galit parašyt kiek kam kainavo automobilio nuoma savaitei Sicilijoje. Skrendam balandžio mėn. į Comiso, auto nuomos kainos žiaurios, savaitei virš 300 eur.paprasta Fiat Panda 4 vietų. Prieš 1,5 metų Romoje nuomavomės už 3 kartus mažesnę kainą. Ar reikia palaukti ar čia tokios nežmoniškos kainos visada?
Atsakyti
Aš taip pat atkreipiau dėmesį, kad auto nuomos kainos palyginus žvėriškos. Beje, jos didesnės būtent Comiso...
Kadangi kitose šalyse ar IT regionuose kainos kaip visada, spėju, kad čia ne laikinas dalykas. Bet tik spėju, garantuot negaliu.
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2014 01 24, 13:36)
Taip pat  kas buvote Lipari ir Vulcano salose, ar verta plaukti, ar ten užtenka vienos dienos, gal ten galima nusikelti su mašina?

Buvau abiejose salelėse. Vienos dienos tikrai per akis. Salelės mažos, kažką ypatingai daugiau tenais ir nenuveiksit. Plaukėm anksti ryte iš Cefalu-ekskursija laivu. Didelių keltu su mašinomis nelabai pamenu, bet gal yra keliančių. Lipari miestelyje jau prieplaukoj prišoko vietiniai taksistai, siūlantys apvežti aplink salą ir parodyt gražiausius jos kampelius. O Vulkano saloj nekeliavom-pasiturškėm sieros karštokse versmėse, paplaukiojom po to tiesiog jūros, Patys atspariausi lipo į kalną pažiūrėt garuojančio vulkano iš viršaus.
Atsakyti
Sveiki... na sicilija mano busimas tikslas, gal i metu antraja puse, bet siuo metu organizuoju kelione mamai su drauge, abi nelabai vairuoja, todel suksis kazkaip su viesuoju transportu.

Klausimas, gal kam teko vaziuoti is trapani orouosto iki Castellammare del Golfo, kokios galimybes? Autobusu iki trapani centro ir kitu autobusu iki vietos? Viesbutis siulo uz 100 euru nuvezt ir parvezt, ar apsimoka? Busiu dekinga!
Atsakyti