Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Edukologe @ 2014 01 24, 18:54)
Ir tai jokia paslaptis, statistika.

man irgi neatrodo,kad tai būtų didelė paslaptis. Lt nelabai tokie vaikai įdomūs, tėvams patiems tenka rūpintis ir jau žinant,kad visą gyvenimą teks turėti vaiką su DS , aš nežinau kažkaip įdomi ir ta politika gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Ukmė @ 2014 01 24, 13:00)
Taip. Tai vienintelė patologija, nesuderinama su gyvybe.
Nemanau, kad viešoje erdvėje kuri nors jums papasakos kaip apėjo įstatymą...

Nemanau ir as...tik cia taip aktyviai visos tiriasi, nori anksti viska zinoti. Pamaniau gal pasikeite istatymai ar ka g.gif svarstau ar pradeti tuos genetinius tyrimus, koks to tikslas, nes sužinoti, kad kazkas ne taip man jau geriau vėliau, jei vistiek pasirinkimo nėra.
Atsakyti
Merginos gal kas zinote kur klaipedoje butu galima pasidaryt genetinius tyrimus.
Atsakyti
sveikos, merginos,
jungiuosi prie jusu ir prasau ivesti mane i konteksta smile.gif
kas cia per Santarikese VIp kabinetas? kur jis yra? kaip man googlinti, kad rasciau ir patekciau smile.gif? gal galite konkrecias genetiku pavardes parasyti, kurie dirba santariskese?
zinau, kad darysiu GT, bet noriu "NATERA" tyrimo. ar cia kuri esate dariusi? čia kai tik iš kraujo nustato, nes tie kiti, kur ir vaisiaus vandenis ima, tai manes nezavi...
dekinga is anksto
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2014 01 28, 10:07)
sveikos, merginos,
jungiuosi prie jusu ir prasau ivesti mane i konteksta smile.gif

Sveika smile.gif
Vidaus ligų prevencijos kabinetas santariškėse. Taip ir googlinkit smile.gif gydytojos ten Beniušienė ir Krasovskaja. Gal ir dar kokia yra. To jau nežinau.
Apie tyrimą tokį nieko negirdėjau. Tai negaliu ir komentuoti. Gal kas nors papildys.
Atsakyti
Radau jau biggrin.gif Natera neinvazinis, įvertinantis chromosomų trisomijų riziką - 2450 Lt
Atsakyti
taip taip, šitą aš ir buvau radusi, galvoju, gal kuri ir darė...

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 01 28, 11:24)
Radau jau biggrin.gif Natera neinvazinis, įvertinantis chromosomų trisomijų riziką - 2450 Lt

Atsakyti
QUOTE(*Viskasgerai* @ 2014 01 24, 09:20)
gal yra dariusių VVT su rezus minusu, iškart po procedūros suleidžiami antikūniai, o kaip 28 sav. ar dar reikia?? Mam vienas gydyt pasakė,kad reikės, kitas nereikės,o trečias apskritai nežinojo  doh.gif . Ir ar paskui dar tiria dėl antikūnių. Kažkaip ėmiau skaityt ir kuo toliau, tuo neįdomiau ir baisiau. Jau gailiuos išvis,kad tuos tyrimus dariausi  verysad.gif  doh.gif

Pirma karta girdziu toki dalyka.
As pati esu su rezus minus, man buvo atlikta placentos biopsija (procedura panasi i VVT, tik meginys imamas is placentos, o ne is vaisiaus vandenu) ir man nebuvo suleista jokiu antikuniu po to. Ir apskritai neteko kada girdeti, kad butu suleista. Po gimdymo arba persileidimo rezus minus nestukei buna suleidziamas gamaglobulinas, bet cia juk ne tas pats.
Apskritai labai retai gaminasi tie antikuniai. Kraujo tyrima galima pasidaryti ir suzinoti.
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2014 01 28, 14:22)
taip taip, šitą aš ir buvau radusi, galvoju, gal kuri ir darė...

o tai kuo skiriasi nuo priscos? juk jis ir is kraujo nusako rizika ir kaina n kartu pigesne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 01 28, 21:34)
o tai kuo skiriasi nuo priscos? juk jis ir is kraujo nusako rizika ir kaina n kartu pigesne?  g.gif

Tikslumu. Rašo tikslumas 99.9. Tolygu VVT g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 28 sausio 2014 - 21:47
Sveikos merginos, nerandu i kokius remus turetu tilpti kaklo rauksle, kad nebutu itariamas DS?
Atsakyti
QUOTE(zeta333 @ 2014 01 29, 15:10)
Sveikos merginos, nerandu i kokius remus turetu tilpti kaklo rauksle, kad nebutu itariamas DS?

Į 3 mm turėtų tilpt.
Atsakyti