Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(salin @ 2014 06 02, 13:18)
Va ka tik. Dabar lauksim treciadienio!

viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

vis nerandu ramybes, jau rasiau, kad nestumo pradzioje rado toxoplazmoze, buvau pas genetike echo, genetike nieko nerado, viskas gerai tik nezymu vandenuko kieki prie sirdeles...sake buna ir kitiems, issivaiksto...pasiule padaryt VVT, primigtiniai nesiule, sake del savo ramybes gali pasidaryt, bet jei ir taip jauciuos rami nedaryt...
kazkaip labai tas persileidimo pavojus gazdina, tarsi kazka nujausciau...buvau ir nusprendus nedaryt (laiko turiu iki birzelio 16), infektologe sian parase, kad tyrima reiktu padaryti ir vel visos mintys is naujo verysad.gif
Atsakyti
Morka, pasidaryk VVT ir bus ramu. Persileist tikimybė vis tiek be galo maža.
Kas dėl VVT pojūčių, tai man skaudėjo blush2.gif Bet aš labai pakanti, tai nemalonius pojūčius lengva ištvėriau, bet prisiminus tą jausmą ir db nemalonu. Aišku ir VVT darytas beveik 31 sav. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morka:) @ 2014 06 03, 12:54)
Sveikos,

vis nerandu ramybes, jau rasiau, kad nestumo pradzioje rado toxoplazmoze, buvau pas genetike echo, genetike nieko nerado, viskas gerai tik nezymu vandenuko kieki prie sirdeles...sake buna ir kitiems, issivaiksto...pasiule padaryt VVT, primigtiniai nesiule, sake del savo ramybes gali pasidaryt, bet jei ir taip jauciuos rami nedaryt...
kazkaip labai tas persileidimo pavojus gazdina, tarsi kazka nujausciau...buvau ir nusprendus nedaryt (laiko turiu iki birzelio 16), infektologe sian parase, kad tyrima reiktu padaryti ir vel visos mintys is naujo verysad.gif

Morkiuk, infektologe nori apsidrausti, bet cia ne jos sritis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2014 05 31, 17:54)
kaune - KMUK (klinikose). yra genetikai, kurie daro prisca ir jei reikia, vvt. O del ultragarso, reik registruotis ginekologiniam skyriuj. Yra 19 ir 24 , man rods kabinetai ultragarso.
12 savaite daro Norkiene, Mechtejeviene echo. nes butent prie taloneliu ir buna parasyta 10-14 savaites tyrimas. Tik aisku , reikia siuntimo is savo gines, jei nepriklausai klinikoms.

QUOTE(ritule1977 @ 2014 06 01, 12:45)
genetini echoskopa Kaune klinikose (LSMU) ypac issamiai  daro ginekologes Simanaviciute ir Maciuleviciene
o jei neimanoma patekti tai doc Kruminis, kuris  be kliniku dirba ir privacioj Via Medika , kur greiciau galima pakliuti

Aciu uz informacija! 4u.gif

Ir as pagalvojau ka gali duoti vvt jei buvoersirgta infekcine liga?? Juk tyrimas parodo ar yra koks nukrypimas nuo normaliu genu, bet neparodo kokie vaisiau pakitimai sukelti infekcijos, ar taip?

Siuo atveju kazka ir sau bandau taikyti, nes nestumo pradzioj turejau rengeno procedura, po to trauma, nuo kurios qtsoko placenta dvi savaites vaikiukas nesivyste, ka as zinau kokie defektai susiformavo?? o dabar neisvengiamai gyvenam statybose, tai dulkiu prisiuostau, nors kaip stengiuosi begti is namu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Morka:) @ 2014 06 03, 12:54)
Sveikos,

Toxoplazmoze gi negali sukelti sindromu, kuriuos nustatytu VVT. Jei echo nemate kitu nukrypimu, kuriuos gali isprovokuoti toxo, tai ka gali tas VVT padaryti siuo atveju?
Atsakyti
QUOTE(Edukologe @ 2014 06 04, 21:11)
Toxoplazmoze gi negali sukelti sindromu, kuriuos nustatytu VVT. Jei echo nemate kitu nukrypimu, kuriuos gali isprovokuoti toxo, tai ka gali tas VVT padaryti siuo atveju?

VVT parodo ar vaikiukas toxo neuzsikretes, nes ta zaraza kaupiasi inkstukuose, ir vaikiukas issisiuoja uzkresta sisiuka ir ta parodo vandenys...bet kadangi echo nerodo jokiu nukrypimy, galimybe maza...

Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
jau turiu VVT atsakymus, po ilgo ir itempto laukimo...Viskas aciu Dievuliui gerai smile.gif
Turesime mergyte smile.gif 4u.gif
Kiek nervu suvalgiau...sakes...
Dabar atsigriebsiu, ramiu laukimu... 4u.gif
linkiu visom kitom kuriom tyrimai pries akis..sekmes smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morka:) @ 2014 06 05, 11:02)
VVT parodo ar vaikiukas toxo neuzsikretes, nes ta zaraza kaupiasi inkstukuose, ir vaikiukas issisiuoja uzkresta sisiuka ir ta parodo vandenys...bet kadangi echo nerodo jokiu nukrypimy, galimybe maza...

nu kaip keista, nes as buvau pasidarius VVT, o toksoplazmozes tyrimo isvis nesidariau, nes nebuvo indikaciju...bet po konsultacijos su savo gyne sian pridaviau krauja del toxo del sventos ramybes, nes ji pasake, kad VVT parodo tik genetinias lygas,kaip dauno,edwardso ir patau.( o as maniau,kad vvt parodo viska..) O toxoplazmoze paveikia daugiausia sirdies ir regejimo problemas, kurios yra pagydomos dar nestumo metu laiku nustacius.

kazkaip skirtingai gydytojai sneka.. g.gif

Salin, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 05 birželio 2014 - 12:12
QUOTE(Element @ 2014 06 05, 13:12)
nu kaip keista, nes as buvau pasidarius VVT, o toksoplazmozes tyrimo isvis nesidariau, nes  nebuvo indikaciju...bet po konsultacijos su savo gyne sian pridaviau krauja del toxo del sventos ramybes, nes ji pasake, kad VVT parodo tik genetinias lygas,kaip dauno,edwardso ir patau.( o as maniau,kad vvt parodo viska..) O toxoplazmoze paveikia daugiausia sirdies ir regejimo problemas, kurios yra pagydomos dar nestumo metu laiku nustacius.

kazkaip skirtingai gydytojai sneka.. g.gif
Salin, sveikinimai 4u.gif

o tas toksoplazmozes tyrimas cia kaip suprantu slapimo paselio bakterija uzaugusi?
Atsakyti
QUOTE(salin @ 2014 06 05, 12:20)
o tas toksoplazmozes tyrimas cia kaip suprantu slapimo paselio bakterija uzaugusi?

ne, cia daug baisiau, ji nustatamo darant specialu kraujo tyrima, zmogus gali sirgti ir to nezinoti, daugumai taip buna, perserga nezinodami...trumpai tariant tai infekcine lyga...

VVT parodo ar vaikiukas neuzsikretes, kraujo tyrimas ar mamyte neserga, mamytes uzsikretimas galejo ivykti nesenai, VVt to neparodys, be to toxo nevisada pereina iki vaikiuko... toxoplazmoze pas vakiuka deja nepagydoma, jeigu taip butu, butu daug paprasciau, gydoma mamyte, kad toxo nepareitu pas vaika, o jeigu jau patenka daznai pasekmes buna labai liudnos...sunku zinute paaiskint...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morka:): 05 birželio 2014 - 13:21
Salin,
sveikinu 4u.gif ir džiaugiuosi kartu! thumbup.gif
Atsakyti