Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(hermiona @ 2014 05 26, 11:00)
Sveikos:)

Sau pažadėjau,kad kai tik sužinosiu tyrimų rezultatus,iškart parašysiu kitoms mamoms. Pirmas bioheminis kraujo tyrimas parodė padidintą Ds 1:53, antras - 1:18. Ultragarso tyrimai buvo labai geri. Praėjusią savaitę atliko amniocentezę. Šiai dienai FISH atsakymas del Ds - neigiamas. Pilno kariotipo tyrimų dar reiks palaukti gerą savaitę. Tai net apsiverkiau iš džiaugsmo...smile.gif

Nuosirdiziausi sveikinimai 4u.gif Jetau isivaizduoju kaip gerai ir ramu dabar smile.gif 4u.gif
Papildyta:
Kukuskinas - siandien man rodos daro VVT, laikom kumstukus uz tave ir laukiam pasisakymo, kaip atliko tyrima, taip pat geru atsakymu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hermiona @ 2014 05 26, 10:00)
Sveikos:)

Sau pažadėjau,kad kai tik sužinosiu tyrimų rezultatus,iškart parašysiu kitoms mamoms. Pirmas bioheminis kraujo tyrimas parodė padidintą Ds 1:53, antras - 1:18. Ultragarso tyrimai buvo labai geri. Praėjusią savaitę atliko amniocentezę. Šiai dienai FISH atsakymas del Ds - neigiamas. Pilno kariotipo tyrimų dar reiks palaukti gerą savaitę. Tai net apsiverkiau iš džiaugsmo...smile.gif

Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Dėkui smile.gif Prieš tyrimą ir po jo teko nemažai pasijaudinti. Ypač po tyrimų pirmos valandos buvo psichologiškai sunkios. Toks netikėtas kaltės jausmas prieš vaiką buvo apėmęs,kad tą tyrimą dariausi... Ir naktys buvo bemiegės, vis galvodavau, kokį atsakymą išgirsiu.
Atsakyti
Laba, kazi kur dingo Kukuskinas? kaip ten sekesi nestuke.gif man pirmadieni eiti jau i VVT, siandien miegoti negalejau ir vel....
Atsakyti
Sveikos, manes irgi laukia genetiniai tyrimai...nestumo pradzioj rado pas mane toxoplazmoze...gydziaus antibiotikais, dabar ziures kaip leliukas vystosi ir spres ar reikia VVT...labai nerimauju verysad.gif
Atsakyti
Labas visoms!
Pagaliau atgavau gyvenimo džiaugsmą! Prieš valanėlę sužinojau VVT atsakymą - geras! Labai labai džiaugiuosi.
Nuo pat pirmadienio, kai darė VVT gyvenimas buvo nemielas. Jau tas atsakymo laukimas žudo.Pati procedūra tai zuikio dainos.Nei skauda, nei ką. Būtų super, jei atsakymą galėtų sužinoti iš karto.
Salin, kaip tu? Jei kas domina, klausk.
Labai labai visoms ačiū už gerus žodžius ir palaikymą! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukuškinas @ 2014 05 29, 13:46)
Labas visoms!
Pagaliau atgavau gyvenimo džiaugsmą! Prieš valanėlę sužinojau VVT atsakymą - geras! Labai labai džiaugiuosi.
Nuo pat pirmadienio, kai darė VVT gyvenimas buvo nemielas. Jau tas atsakymo laukimas žudo.Pati procedūra tai zuikio dainos.Nei skauda, nei ką. Būtų super, jei atsakymą galėtų sužinoti iš karto.
Salin, kaip tu? Jei kas domina, klausk.
Labai labai visoms ačiū už gerus žodžius ir palaikymą! 4u.gif

Na štai, valio thumbup.gif gražaus laukimo mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Dziaugiusoi uz tave Kukuskinas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 29 gegužės 2014 - 14:55
[quote=Kukuškinas,2014 05 29, 14:46]
Labas visoms!
Nuo pat pirmadienio, kai darė VVT gyvenimas buvo nemielas. Jau tas atsakymo laukimas žudo.

Valiooooooooooo!
Kukuskinai, kaip man džiugu buvo pamatyti tavo žinutė, taip jaudinausi, galvojau ne jau negerai, gal issitriniai ar ka, prikuriau nesamoniu!
Sveikinimai nuosirdziausi! Buckis jums:)
As einu jau ši pirmadieni. Nebemiegu naktimis...laukiu
Primink kokie tavo kraujo ir rauksleles rodmenys buvo??
Bandau save nuraminti:)
Atsakyti
Labai labai ačiū, mergaitės♥!
Kažkaip visiškai nesinorėjo rašyti, kol nebuvo aiškūs rezultatai, nors paskaitinėdavau.
Pirmadienį iš viso buvom 3, kurioms darė VVT. Salin, tikrai nebijok pačios procedūros, nes visiškai neskauda. Nebent tu labai jautri skausmui. Po kokio pusvalandžio tiik šiek tiek tempė pilvuką. Teko lėtint tempus, nes aš įpratus visur greitai lakstyti.
Na, o mano kraujo duomenys buvo 1:64, bendras 1:418. Raukšlytė 1,3 mm.
Salin, kol kas bandyk šiek tiek ramiau laikytis. Na, o po VVT gyvenimas tikrai pasidaro pilkas. Ir niekas tada jo neprašviesina, kol nesužinai rezultatų (bent jau man taip buvo). Tikrai tikiu ir linkiu, kad ir tau viskas bus gerai. Labai lauksiu tavo žinutės.
Visoms linkiu ramaus ir džiaugsmingo laukimo.Ir kad kuo mažiau būtų tokių, kurioms prireiktų išgyventi tą laikotarpį nuo VVT iki rezultatų sužinojimo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salin @ 2014 05 29, 15:38)

Valiooooooooooo!
Kukuskinai, kaip man džiugu buvo pamatyti tavo žinutė, taip jaudinausi, galvojau ne jau negerai, gal issitriniai ar ka, prikuriau nesamoniu!
Sveikinimai nuosirdziausi! Buckis jums:)
As einu jau ši pirmadieni. Nebemiegu naktimis...laukiu
Primink kokie tavo kraujo ir rauksleles rodmenys buvo??
Bandau save nuraminti:)

Salin, viskas bus gerai! pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, kur kaunietems reiktu kreiptis ir registruotis del genetinio tyrimo? Vilniuje lyg ir aisku kur, bet nezinau kaip Kaune. g.gif
konkreciau noreciau kad atliktu isamesni UG tyrima, nes nestumo pradzioj dalyvavau vaiko rengeno tyrime, po to trauma, atsoko placenta, atsiliko vaikiuko augimas vos ne 2 sav, bijau kad neislystu kokiu bedu.. unsure.gif
Atsakyti