Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(ritule1977 @ 2014 05 23, 08:51)
Sveikos, na gerai kad jums VVT nesukele tiek streso, su antruoju kai PRISCA rode DS 1 iš 78 gyd Krasovskaja pasiule VVT, taciau pasakiau kad sio tyrimo nenoriu, nes tiesiog bijau persileidimo po tyrimo, tada  gydytoja pasake kad yra alternatyva, pasidaryti naujoviska tyrima is kraujo NATERA , kuris tiesiog is mamos kraujo tiria busimo vaikelio genus  ir atstoja VVT. Taip ir padariau, likau patenkinta , tyrimai geri smile.gif

Kiek kainavo tyrimas?
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 05 23, 13:02)
Kiek kainavo tyrimas?

Kažin ar jis visiems prieinamas http://alfaclinic.lt...u-ikainiai.html
Atsakyti
tas tyrimas natera, labai brangus. ir deja, jei forumuose pasiskaitysit, ner jau toks informatyvus ir tikslus. Uzsieny jau senokai atliekamas, tik pas mus naujove.
kaip bebutu, tiksliau kaip vvt - nebus.
Atsakyti
QUOTE(ritule1977 @ 2014 05 23, 07:51)
Sveikos, na gerai kad jums VVT nesukele tiek streso, su antruoju kai PRISCA rode DS 1 iš 78 gyd Krasovskaja pasiule VVT, taciau pasakiau kad sio tyrimo nenoriu, nes tiesiog bijau persileidimo po tyrimo, tada  gydytoja pasake kad yra alternatyva, pasidaryti naujoviska tyrima is kraujo NATERA , kuris tiesiog is mamos kraujo tiria busimo vaikelio genus  ir atstoja VVT. Taip ir padariau, likau patenkinta , tyrimai geri smile.gif

Ir aš domėjausi tuo tyrimu. Jis apie 3000 lt kainuoja? Ar su siuntimu kokiu mažiau? O gal visai nemokamai?
Aš kitą nėštumą planuoju jį darytis, dėl savo šventos ramybės smile.gif
Atsakyti

tyrimas kainavo 2600 lt, nors ir su siuntimu tiek pat. Taciau ramybe kainuoja dar daugiau smile.gif

QUOTE(AfricanSun @ 2014 05 23, 15:11)
Ir aš domėjausi tuo tyrimu. Jis apie 3000 lt kainuoja? Ar su siuntimu kokiu mažiau? O gal visai nemokamai?
Aš kitą nėštumą planuoju jį darytis, dėl savo šventos ramybės  smile.gif

Papildyta:
jo.. del kainos prieinamumas ribotas, bet kai palygini su vvt , tai ka as zinau, 2 draugiu lialiai po vvt pirmus metus buvo labai dirglus, blogai miegojo , taip ir pasake "nakti su diena supainiojo"

QUOTE(ksiusha84 @ 2014 05 23, 13:26)

Atsakyti
QUOTE(ritule1977 @ 2014 05 23, 16:35)
jo.. del kainos  prieinamumas  ribotas, bet kai palygini su vvt , tai ka as zinau, 2 draugiu  lialiai po vvt  pirmus metus buvo labai dirglus, blogai miegojo , taip ir pasake "nakti su diena supainiojo"

manau, sutapimas ir tiek biggrin.gif
siaip , nieko baisaus tas tyrimas tikrai. Kaip gydytoja palygino - kaip krauja is venos paimti. AS pati buvau labai nusiteikus kazkokiam tai baisumui, bet .... visiskai nebaisi ir neskausminga procedura. ir jei reiktu, be baimes pakartociau dar karta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2014 05 23, 15:41)
manau, sutapimas ir tiek biggrin.gif
siaip , nieko baisaus tas tyrimas tikrai. Kaip gydytoja palygino - kaip krauja is venos paimti. AS pati buvau labai nusiteikus kazkokiam tai baisumui, bet .... visiskai nebaisi ir neskausminga procedura. ir jei reiktu, be baimes pakartociau dar karta. smile.gif

Manau, kad dauguma bijo ne pacios proceduros, o galimo persileidimo 4u.gif
o del neramiu lialiu, tai tikrai tik sutapimas, mano abu po vvt ir nepasakyciau, kad butu kokie tai padidinto dirglumo smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš su prašymu-klausimu 4u.gif
Dar aną savaitę mano mažiukams viskas buvo gerai, atitiko pilnumoj normas ir t.t. lankiausi privačiai pas gydytoją jau kelis kartus... o šią savaitę ( 12 sav.) išgąsdino vaisingumo gydytoja, kuri ir padėjo pastoti, nešėm gėlių, atėjom paskutinį kartą ale atsisveikinti ir padėkoti už pagalbą ir ji padarė echo...vienas mažiukas super thumbup.gif bet kito sprando raukšlytę užfiksavo kaip 3mm cry.gif cry.gif cry.gif Labai negąsdino, bet gavau siuntimą pas genetikę eisiu birželio pradžioj ir toks negeras jausmas verysad.gif o dar prisiskaičiau visko, tai dar liūdniau darosi...Dar už savaitės eisiu į privatų kabinetą, ten pat kur lankiausi, gal sakau su kita aparatūra kitokie rodmenys bus g.gif
Ką daryt?? Ar čia jau labai blogai???
Išprotėsiu tuoj atrodo doh.gif doh.gif doh.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 05 23, 19:36)
Sveikos,
aš su prašymu-klausimu  4u.gif
Dar aną savaitę mano mažiukams viskas buvo gerai, atitiko pilnumoj normas ir t.t. lankiausi privačiai pas gydytoją jau kelis kartus... o šią savaitę ( 12 sav.) išgąsdino vaisingumo gydytoja, kuri ir padėjo pastoti, nešėm gėlių, atėjom paskutinį kartą ale atsisveikinti ir padėkoti už pagalbą ir ji padarė echo...vienas mažiukas super  thumbup.gif  bet kito sprando raukšlytę užfiksavo kaip 3mm  cry.gif  cry.gif  cry.gif Labai negąsdino, bet gavau siuntimą pas genetikę eisiu birželio pradžioj ir toks negeras jausmas  verysad.gif  o dar prisiskaičiau visko, tai dar liūdniau darosi...Dar už savaitės eisiu į privatų kabinetą, ten pat kur lankiausi, gal sakau su kita aparatūra kitokie rodmenys bus  g.gif 
Išprotėsiu tuoj atrodo  doh.gif  doh.gif  doh.gif cry.gif cry.gif cry.gif

na gal netiksliai ismatavo mirksiukas.gif svarbiausia ramybes ir neit is proto, kol tikrai neirodyta, kad kas negerai mirksiukas.gif neprisileisk is anksto blogu minciu. toks mano patarimas cool.gif
Atsakyti
tikrai dar nereiktu panikuoti, labai svarbu permatuot po savaites , nes daznai buna matavimo paklaidos, ypac jei daro apylinkes ar ginekologe, tiksliausiai butu jei genetike pamatuotu, pamatysi, viskas bus ok smile.gif
QUOTE(myliuku @ 2014 05 23, 19:36)
Sveikos,
aš su prašymu-klausimu  4u.gif
Dar aną savaitę mano mažiukams viskas buvo gerai, atitiko pilnumoj normas ir t.t. lankiausi privačiai pas gydytoją jau kelis kartus... o šią savaitę ( 12 sav.) išgąsdino vaisingumo gydytoja, kuri ir padėjo pastoti, nešėm gėlių, atėjom paskutinį kartą ale atsisveikinti ir padėkoti už pagalbą ir ji padarė echo...vienas mažiukas super  thumbup.gif  bet kito sprando raukšlytę užfiksavo kaip 3mm  cry.gif  cry.gif  cry.gif Labai negąsdino, bet gavau siuntimą pas genetikę eisiu birželio pradžioj ir toks negeras jausmas  verysad.gif  o dar prisiskaičiau visko, tai dar liūdniau darosi...Dar už savaitės eisiu į privatų kabinetą, ten pat kur lankiausi, gal sakau su kita aparatūra kitokie rodmenys bus  g.gif 
Išprotėsiu tuoj atrodo  doh.gif  doh.gif  doh.gif cry.gif cry.gif cry.gif

Atsakyti
Sveikos:)

Sau pažadėjau,kad kai tik sužinosiu tyrimų rezultatus,iškart parašysiu kitoms mamoms. Pirmas bioheminis kraujo tyrimas parodė padidintą Ds 1:53, antras - 1:18. Ultragarso tyrimai buvo labai geri. Praėjusią savaitę atliko amniocentezę. Šiai dienai FISH atsakymas del Ds - neigiamas. Pilno kariotipo tyrimų dar reiks palaukti gerą savaitę. Tai net apsiverkiau iš džiaugsmo...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2014 05 23, 13:37)
tas tyrimas natera, labai brangus. ir deja, jei forumuose pasiskaitysit, ner jau toks informatyvus ir tikslus. Uzsieny jau senokai atliekamas, tik pas mus naujove.
kaip bebutu, tiksliau kaip vvt - nebus.

Natera ir vvt lygiai taip pat tikslus . Tiriama laisva vaisiaus dnr tik nateroj is kraujo ,o vvt is vandenu .

Deja sie tyrimai kolkas labai brangus . Bet ramybe kainuoja daugiau . As taip pat dariau si tyrima ,nes vvt man nerekuomenduojamas del kraujo nesuderinamumo , patare daryt genetikas ,taip ir pasielgiau . Jei kyla klausimu ,geriau pasikonsultuot su genetuku ,tada turesit tikslius atsakymus 4u.gif
Atsakyti