Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

laba

QUOTE(Kukuškinas @ 2014 05 14, 16:34)
Merginos, (kurioms darė VVT) gal galit plačiau apibūdinti, kaip viskas vyksta? Na, ar reikia nusirengt ir kiek, kiek žmonių dalyvauja procedūroje?Mano išbandymas po truputį artėja, tai noriu su juo plačiau susipažint. Labai ačiū visoms, kas atsiliepsit.
Salin, kaip jautiesi?Kokios nuotaikos?

na, tikrai nieko ten baisaus mirksiukas.gif paguldys prie echo aparato, apziures nuodugniai per pilva, ir su adatele pradurs (net nesijaucia, zinok mirksiukas.gif ). Kaip tam multike apie begemota - tik bakst ir viskas biggrin.gif . O dalyvausi - tu, gydytoja, ir sesute turbut smile.gif Taip, kad tikrai nebijok. 4u.gif

QUOTE(tada @ 2014 05 14, 21:10)
laba diena,  siandien gavau atsakymus  DS  1:808, Edvardso ir PATAU sindromo  1: 10000 , ar man reikia nerimauti del atsakymo ? man 38 metu.

ne, viskas gerai. atsakymai tikrai geri cool.gif
Atsakyti
Ačiū, laina12! Tik aš bijau ne procedūros, o atsakymo verysad.gif
Atsakyti
Aš šiandien buvau pas Butkevičienę atsiimti atsakymų lapo. Uoj kaip gera buvo dar kartą pamatyti, kad jokių pakitimų nerasta ir lytis tokia, kokią Butkevičienė pamatė 18 sav. Vėl nuotaikos nerealios, dar padarė echo, viskas ok. Gydytoja irgi džiaugėsi dėl manęs, liepė pasigirt kai jau gimsim.
Linkiu ir laukiančioms tyrimų tokių gerų nuotaikų po visko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kukuškinas @ 2014 05 15, 09:29)
Labai labai ačiū visoms, nupasakojusioms, kaip atliekamas VVT. 4u.gif
Visiškai nebijau procedūros, bet žiauriai bijau atsakymo. Jau dabar drebu pagalvojusi, kaip reikės skambintis ir išgirsti atsakymą. Labai labai noriu ir tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Dabar mano mintys svyruojančios: vieną dieną atrodo, kad viskas blogai, kitą-kad viskas gerai.
Salin, taip, aš vaikštau pas ginę. Vakar kaip tik buvau, Tai ir kitą vizitą po mėnesio paskyrė (tikiuosi, kad jis bus džiaugsmingas). Kraujo ir šlapimo tyrimai padaryti. Vakar dar šlapimo pasėlį paėmė. Įdomu, kodėl taviškė taip elgiasi?Gi nėščiosios prižiūra vis tiek turi būti.
Net šiek tiek užpavydėjau tau, kad iš tavo žinutės tokia ramybė sklinda. Ech... man kad tos ramybės nors kiek.

Aš pamenu tą dieną ir valandą kai turėjau skambinti gydytojai doh.gif Man delnai suprakaitavo taip, kad telefonas slydo iš rankų. Stresas tikrai suprantamas ir pateisinamas.
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2014 05 15, 15:43)
Aš šiandien buvau pas Butkevičienę atsiimti atsakymų lapo. Uoj kaip gera buvo dar kartą pamatyti, kad jokių pakitimų nerasta ir lytis tokia, kokią Butkevičienė pamatė 18 sav. Vėl nuotaikos nerealios, dar padarė echo, viskas ok. Gydytoja irgi džiaugėsi dėl manęs, liepė pasigirt kai jau gimsim.
Linkiu ir laukiančioms tyrimų tokių gerų nuotaikų po visko  4u.gif
Papildyta:
Aš pamenu tą dieną ir valandą kai turėjau skambinti gydytojai  doh.gif Man delnai suprakaitavo taip, kad telefonas slydo iš rankų. Stresas tikrai suprantamas ir pateisinamas.

Dziugu uz Jus smile.gif
Tarp kitko as irgi pas E.B einu. Sakyk prasau darant ta VVT tyrima reikia koki piniga duot ax.gif Nesigaudau tuose dalykuose... mirksiukas.gif Help smile.gif
Atsakyti
Labai NUOŠIRDŽIAI dėkoju už jūsų atsakymus !
Atsakyti
Ačiū, AfricanSun.
Džiaugiuosi už Jus ir kartu pavydžiu gerų rezultatų (nesupykit už tai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salin @ 2014 05 15, 15:31)
Dziugu uz Jus smile.gif
Tarp kitko as irgi pas E.B einu. Sakyk prasau darant ta VVT tyrima reikia koki piniga duot ax.gif Nesigaudau tuose dalykuose... mirksiukas.gif Help smile.gif

Tai čia jau kaip tu pati norėsi, gali ir neduoti. Nebent lb nori gydytojai atsidėkoti dėl kažkokių priežasčių smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Kukuškinas @ 2014 05 15, 17:01)
Ačiū, AfricanSun.
Džiaugiuosi už Jus ir kartu pavydžiu gerų rezultatų (nesupykit už tai) 4u.gif

Nepykstu visai ir tuo pačiu manau, kad ir pas jus atsakymai ateis geri smile.gif
Atsakyti
Labai labai dėkoju už tokius Jūsų žodžius 4u.gif
Atsakyti
kukuskinai, svarbiausia neprisigalvoti blogu dalyku is anksto. Nervuotis reik pradet tada, jei tikrai atsakymas blogas. o kol atsakymo nera, nusiteikti tik teigiamiems dalykams.
Na, bent jau mano tokia nuomone. smile.gif

QUOTE(salin @ 2014 05 15, 16:31)
Dziugu uz Jus smile.gif

jei daraisi valdiskai ir oficialiai, tikrai nereik nieko duot. schmoll.gif
Atsakyti
Ačiū, laina12! 4u.gif
Bandau nusiteikt optimistiškai, bet ne visada pavyksta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukuškinas @ 2014 05 16, 19:35)
Ačiū, laina12! 4u.gif
Bandau nusiteikt optimistiškai, bet ne visada pavyksta verysad.gif

O man pvz nepavyko nusiteikti gerai smile.gif Čia dar priklauso nuo žmogaus charakterio. Aš jaučiausi labai prislėgta ir tą laiką, kol laukiau tyrimo ir atsakymų net nieko daryti negalėjau, per dieną po kelis kartus nužliumbdavau...Toks charakteris ir viskas. Vienas gali nusiteikti, kitam nepavyksta kad ir kaip stengiesi smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri susidurete.Po PRISCA II rizika DS yra 1:300. Ir man genetike rekomenduoja ne VVT, o ultragarsa MGC arba LSMU. Kas tai yra?
Atsakyti