Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Jizo @ 2014 05 09, 11:08)
Aciu labai uz palaikyma AfricanSun  4u.gif  buvo man visokiu minciu ir geru ir negeru, kol nesusiduriau akis i aki su tuo, kad gali buti kitoks vaikutis, sakydavau, kad ir del saves ir del vaikucio ir del jau esamu vaiku, nestuma nutraukciau, bet kai jau pajutau judesiukus, echoskopijoje maciau kaip lelyte ziovauja, rankytemis kojytemis mojuoja, supratau, kad esu visiska istizele pries ta vaikuti  wub.gif  negaleciau nieko pakeisti, tai ir nusprendziau, kad nedarysiu to VVT, nes juo labiau, kaup irr Jus bijojau persileisti, o siaip tai kazkaip sirdis diktuoja, kad viskas bus gerai  smile.gif 
Stiprybes ir Jums ir kad jokie negalavimai Jusu nekamuotu  wub.gif  mirksiukas.gif

Dėkoju už šiltus žodžius !
Atsakyti
QUOTE(salin @ 2014 05 09, 21:17)
Dėkoju už šiltus žodžius !

Merginos, (kurioms darė VVT) gal galit plačiau apibūdinti, kaip viskas vyksta? Na, ar reikia nusirengt ir kiek, kiek žmonių dalyvauja procedūroje?Mano išbandymas po truputį artėja, tai noriu su juo plačiau susipažint. Labai ačiū visoms, kas atsiliepsit.
Salin, kaip jautiesi?Kokios nuotaikos?
Atsakyti
laba diena, siandien gavau atsakymus DS 1:808, Edvardso ir PATAU sindromo 1: 10000 , ar man reikia nerimauti del atsakymo ? man 38 metu.
Atsakyti
QUOTE(tada @ 2014 05 14, 21:10)
laba diena,  siandien gavau atsakymus  DS  1:808, Edvardso ir PATAU sindromo  1: 10000 , ar man reikia nerimauti del atsakymo ? man 38 metu.

Tikrai ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tada @ 2014 05 14, 20:10)
laba diena,  siandien gavau atsakymus  DS  1:808, Edvardso ir PATAU sindromo  1: 10000 , ar man reikia nerimauti del atsakymo ? man 38 metu.

sveikinu, puikus skaiciukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukuškinas @ 2014 05 14, 16:34)
Merginos, (kurioms darė VVT) gal galit plačiau apibūdinti, kaip viskas vyksta? Na, ar reikia nusirengt ir kiek, kiek žmonių dalyvauja procedūroje?Mano išbandymas po truputį artėja, tai noriu su juo plačiau susipažint. Labai ačiū visoms, kas atsiliepsit.

Liepia nusiauti ir apsiaut sterilias tapkes, paskui nusimaut kelnes, pėdkelnes (ar dar kuo ten būsit pasipuošusi) iki pusės blauzdų, visus krinolinus pasikelti ir gult ant stalo wub.gif Nupurškia visą rudai dezinfekciniu skysčiu wub.gif tada ultragarsu stebi ir beda. Buvo du žmonės.
Atsakyti
QUOTE(Kukuškinas @ 2014 05 14, 15:34)

Viskas ten labai paprasta, niekuo ypatinga procedūra smile.gif Ateini į tą atseit operacinę, nors man ji tokios nepriminė, apsiauni bachilus (batai vienkartiniai), atsiguli ant kušetės, pilvuką nupurškia dezinfekciniu skysčiu, echo pažiūri vaisiaus padėti ir duria adatą. Skaudėti neturėtų, niekam neskaudėjo, kiek vėliau kalbėjomės su moterim po procedūros. Bet aš skausmą jutau, bet veikiausiai todėl, kad tyrimą dariausi jau 31 sav. nėštume, kietas pilvas plius buvo smile.gif Baisiausia yra laukti atsakymų (diena kai jų sulaukiau ir pasakė, kad viskas gerai buvo ir yra laimingiausia kol kas mano gyvenime thumbup.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 05 14, 22:58)
Liepia nusiauti ir apsiaut sterilias tapkes, paskui nusimaut kelnes, pėdkelnes (ar dar kuo ten būsit pasipuošusi) iki pusės blauzdų, visus krinolinus pasikelti ir gult ant stalo wub.gif Nupurškia visą rudai dezinfekciniu skysčiu wub.gif tada ultragarsu stebi ir beda. Buvo du žmonės.

doh.gif paskaičiau ką parašiau doh.gif , šlaunų biggrin.gif Į anas sapaliones nekreipkit dėmesio irnesakyk.gif daugiau serganti nerašaliosiu pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukuškinas @ 2014 05 14, 16:34)

Sveikos paneles smile.gif
Kukuskina, gerai,kad arteja data tavo. As zinai kazkaip teigiamai nusistacius, kad viskas gerai, lyg ir negalvoju apie tai, paskendau darbuose..zinoma, vakarais smesteli ta mintis..bet..laukiam..Beje kazkaip siandien nakti baisiai kiausides skaudejo (bet ir duju buvo daug blush2.gif ) gal ko privalgiau, bet kazkaip buvau issigandusi.. g.gif
Zinai dar norejau paklausti, o tu pas gine vaikstai? Nes kai buvau budama 8 savaiciu, tai ji man liepe ateiti, tik tada kai baigsiu reikalus us genetikais, tai yra jau apie 17-18 sav. Bet dabar sedziu ir galvoju, nei nestukes korteles, nei kokiu slapimo tyrimu, nei kraujo..zodziu nieko nedarau..o gal kokia spamipo bacila sedi ar ka?

Dekoju panoms uz isamus aprasymus kaip daromas VVT smile.gif po baliona jums ir dziu gu kad viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Labai labai ačiū visoms, nupasakojusioms, kaip atliekamas VVT. 4u.gif
Visiškai nebijau procedūros, bet žiauriai bijau atsakymo. Jau dabar drebu pagalvojusi, kaip reikės skambintis ir išgirsti atsakymą. Labai labai noriu ir tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Dabar mano mintys svyruojančios: vieną dieną atrodo, kad viskas blogai, kitą-kad viskas gerai.
Salin, taip, aš vaikštau pas ginę. Vakar kaip tik buvau, Tai ir kitą vizitą po mėnesio paskyrė (tikiuosi, kad jis bus džiaugsmingas). Kraujo ir šlapimo tyrimai padaryti. Vakar dar šlapimo pasėlį paėmė. Įdomu, kodėl taviškė taip elgiasi?Gi nėščiosios prižiūra vis tiek turi būti.
Net šiek tiek užpavydėjau tau, kad iš tavo žinutės tokia ramybė sklinda. Ech... man kad tos ramybės nors kiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukuškinas: 15 gegužės 2014 - 09:30
QUOTE(salin @ 2014 05 15, 07:51)

Dekoju panoms uz isamus aprasymus kaip daromas VVT smile.gif po baliona jums ir dziu gu kad viskas gerai  4u.gif

Ania? g.gif Tai kad negerai. Čia ir tokių yra irgi.
Atsakyti
Kukuskina, butinai, nepamirsk po to parasyti, kaip kas vyko ir pan. olabiausiai laukiam gero atsakymo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(salin @ 2014 05 15, 10:50)
Kukuskina, butinai, nepamirsk po to parasyti, kaip kas vyko ir pan. olabiausiai laukiam gero atsakymo  wub.gif

Zvaigzdeta, sorry, gal ne visas istorijas perskaiciau. Nenorejau izeisti ar kaip kitaip paveikti. blush2.gif

Atsakyti