Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Kukuškinai, Sakin, man kaip aiskino, tai kad jei nuspresiu darytis VVT, tai magni pagerti savaite pries ir po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jizo @ 2014 05 07, 21:43)
Kukuškinai, Sakin, man kaip aiskino, tai kad jei nuspresiu darytis VVT, tai magni pagerti savaite pries ir po  4u.gif

Ok, aciu, taip ir darysim.. 4u.gif
Sakyk kaip tau po to VVT atsakymai buvo? ir pries tai kokia rizika (skaiciukais) turejai?

Kukuskina, klausyk o tave dar pykina? Man kazkaip buvo 4 dienas is vis gerai, na o dabar vel grizau i pykinimo rezima... doh.gif Sitai gal nesusijie cia su niekuo... g.gif
Papildyta:
Jizo, matau pas tave 3-ias vaikutis. Ar su visais nestumais dareisia genetinius?
Atsakyti
Ačiū už patarimą dėl magnio.

Salin, man toks sleikstulys ir kartumas burnoje vis dar likęs. Ypač po pietų. Su pirmuoju, atrodo, viskas anksčiau baigėsi.
Man šiandien juoda diena. Visiskai nėra optimistinių minčių verysad.gif
Atsakyti
paskaitineju vis ta tema, nes buvau pati du kart pas genetikus,

tai kraujas buvo bendras : 1:482, Biochemine T21 = 1:78, paskui po savaite pakartojau krauja, buvo Biocheminis geresnis, o 18sav pasidariau Prisca 2 ir bendra rode 1: 2544, ejau ir as pas Butkeviciene pirma kart, antra pas Krasovskaja, nei viena nesiule VVT, tai kazkaip man neramu, pas mus kiek suprantu dauguma butent kraujo bloga, ne bendra?
Atsakyti
O aš magnio išgėriau tik VVT dieną ir dieną po blush2.gif Nieko nenutiko. Bet aišku dėl šventos ramybės geriau savaitę pagerti.
Laikykitės, kurios dar tik laukia tyrimų ir atsakymų. Aš irgi jaučiausi siaubingai tą laikotarpį.
Atsakyti
QUOTE(salin @ 2014 05 08, 06:38)
Ok, aciu, taip ir darysim.. 4u.gif
Sakyk kaip tau po to VVT atsakymai buvo? ir pries tai kokia rizika (skaiciukais) turejai?

Kukuskina, klausyk o tave dar pykina? Man kazkaip buvo 4 dienas is vis gerai, na o dabar vel grizau i pykinimo rezima... doh.gif  Sitai gal nesusijie cia su niekuo... g.gif
Papildyta:
Jizo, matau pas tave 3-ias vaikutis. Ar su visais nestumais dareisia genetinius?

As VVT atsisakiau, mano Priska1 buvo 1:59, bendras su echoskopija 1:308, priska2 buvo 1:88 ir po dar vienos echoskopijos, kuri nieko itartino neparode, nusprendziau nerizikuoti ir VVT nedaryti. su pirmais dviem genetiniu nesidariau, dabar dariausi tik todel, kad liepe del amziaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jizo @ 2014 05 08, 14:25)
As VVT atsisakiau, mano Priska1 buvo 1:59, bendras su echoskopija 1:308, priska2 buvo 1:88 ir po dar vienos echoskopijos, kuri nieko itartino neparode, nusprendziau nerizikuoti ir VVT nedaryti. su pirmais dviem genetiniu nesidariau, dabar dariausi tik todel, kad liepe del amziaus  mirksiukas.gif

nenoriu tikrai sukelt jokio nerimo, bet siaip, del info- vienintelio dauno sindromo, echoskopija gali neparodyti 20 proc atveju.
Vat , butent sitas mane ir priverte apsispresti del vvt. Del kitu sindromu nebut baisu, nes tikrai mato nukrypimus echoskopuojant unsure.gif
bet tikiuos, kad pas jus viskas gerai, ir tikrai nepateksit i tuos 20 proc. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,
O į tą Priscos formulę įeinantys mamos/tėvo amžiai, daug matematiškai lemia? Gaunasi, kad kuo vyresni tėvai, tuo prastesni skaičiukai? Aš kiek pribijau atsakymų, kurie gali būti nelabai kokie, vertinant mūsų su vyrų metus. Su pirmais dviem neštumais nieko nedariau, o dabar rekomenduoja nueiti (man 35, vyrui 44)...
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 05 08, 19:44)
Laba diena,
O į tą Priscos formulę įeinantys mamos/tėvo amžiai, daug matematiškai lemia? Gaunasi, kad kuo vyresni tėvai, tuo prastesni skaičiukai? Aš kiek pribijau atsakymų, kurie gali būti nelabai kokie, vertinant mūsų su vyrų metus. Su pirmais dviem neštumais nieko nedariau, o dabar rekomenduoja nueiti (man 35, vyrui 44)...

Net nezinau, gal ir lemia. Man 31 vyrui 47 tai irgi prie vyresniu, bet kaip as manau tas amžius nesvarbus turėtu būti, juk ne pirmas vaikas.
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2014 05 08, 13:45)
nenoriu tikrai sukelt jokio nerimo, bet siaip, del info- vienintelio dauno sindromo, echoskopija gali neparodyti 20 proc atveju.
Vat , butent sitas mane ir priverte apsispresti del vvt. Del kitu sindromu nebut baisu, nes tikrai mato nukrypimus echoskopuojant  unsure.gif
bet tikiuos, kad pas jus viskas gerai, ir tikrai nepateksit i tuos 20 proc. mirksiukas.gif

nerimo jau man nebesukelsit smile.gif jau tiek prisineriminau su Siauliu genetike susudurusi, kad oi oi oi, o nuvaziavau i Vilniu ir nuramino, aisku gali visko buti, bet VVT kazin ar man ka pakeistu, judesiukus jau gana atiprius jauciu, myliu savo mergyte be galo be krasto ir meldziu Dievo, kad viskas butu gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jizo @ 2014 05 08, 23:41)
nerimo jau man nebesukelsit  smile.gif  jau tiek prisineriminau su Siauliu genetike susudurusi, kad oi oi oi, o nuvaziavau i Vilniu ir nuramino, aisku gali visko buti, bet VVT kazin ar man ka pakeistu, judesiukus jau gana atiprius jauciu, myliu savo mergyte be galo be krasto ir meldziu Dievo, kad viskas butu gerai  smile.gif

Jizo, tikrai viskas bus gerai! Net jei tarkim viskas pasisuka ne taip kaip galvoji...(nors manau nebus taip, tos tikimybės ne faktai ir čia kaip loterija smile.gif ), Dauno sindromas ne priežastis nutraukti nėštumą. Aš dariausi VVT pvz ne kad nėštumą nutraukti, ir tai dariausi 30 sav. jau, nes 18tą bijojau persileist. Man tiesiog reikėjo žinot dėl savęs, o vaiką būčiau gimdžiusi nepriklausomai nuo atsakymų.
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2014 05 09, 08:20)
Jizo, tikrai viskas bus gerai! Net jei tarkim viskas pasisuka ne taip kaip galvoji...(nors manau nebus taip, tos tikimybės ne faktai ir čia kaip loterija  smile.gif ), Dauno sindromas ne priežastis nutraukti nėštumą. Aš dariausi VVT pvz ne kad nėštumą nutraukti, ir tai dariausi 30 sav. jau, nes 18tą bijojau persileist. Man tiesiog reikėjo žinot dėl savęs, o vaiką būčiau gimdžiusi nepriklausomai nuo atsakymų.

Aciu labai uz palaikyma AfricanSun 4u.gif buvo man visokiu minciu ir geru ir negeru, kol nesusiduriau akis i aki su tuo, kad gali buti kitoks vaikutis, sakydavau, kad ir del saves ir del vaikucio ir del jau esamu vaiku, nestuma nutraukciau, bet kai jau pajutau judesiukus, echoskopijoje maciau kaip lelyte ziovauja, rankytemis kojytemis mojuoja, supratau, kad esu visiska istizele pries ta vaikuti wub.gif negaleciau nieko pakeisti, tai ir nusprendziau, kad nedarysiu to VVT, nes juo labiau, kaup irr Jus bijojau persileisti, o siaip tai kazkaip sirdis diktuoja, kad viskas bus gerai smile.gif
Stiprybes ir Jums ir kad jokie negalavimai Jusu nekamuotu wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti