Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Kukuškinas @ 2014 05 05, 20:41)
Labai jums ačiū. Supratau, ką norėjot pasakyti.
Net pati nežinau, kodėl tikėjausi, kad gydytoja taip pasakys. Gal tiesiog taip būtų ramiau, kad situacija ne tokia ir bloga. Net jei būčiau išgirdusi tuos žodžius, vis tiek būčiau prašiusi VVT.
Susitariau su gydytoja E.Beniušiene.

apie sia gydytoja tik gerus atsiliepimus esu girdejusi smile.gif o Jusu situacija tikrai nera tokia jau bloga, juk jau rasiau mirksiukas.gif mano skaiciukai buvo blogesni , o gyd vistiek sake, kad nera tie mano skaiciukai tokie jau blogi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos paneles,

Gal kuri galit man pakomentuoti mano genetiniu kraujo tyrtimu atsakyma:
DS rizika 1:233 biocheminiai tyrimai 1:50

Dabar laukiu VVT, taciau dar visas memuo...isienu is proto.

Help doh.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salin: 07 gegužės 2014 - 07:12
QUOTE(salin @ 2014 05 07, 08:06)
Sveikos paneles,

Gal kuri galit man pakomentuoti mano genetiniu kraujo tyrtimu atsakyma:
DS rizika 1:233 biocheminiai tyrimai 1:50

Dabar laukiu VVT, taciau dar visas memuo...isienu is proto.

Help  doh.gif
Papildyta:

jei gerai suprantu, tai ds 1:233, jau siulys daryt amniosinteze. siulo prie 1:250 (bent taip buvo pries 6 metus, mnan dare, mano rizika buvo 1:121, tusiu sveika mergyte)
del biocheminiu tyrimu nzn. o tau kelinta savaite ta tyrima dare? 13?

siaip tas 1:233 rodo, kad is 233 moteru viena pagimdo vaikeli su dauno sindromu. tai procentaliai ta rizika mazesne nei 0.5 proc 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2014 05 07, 08:44)
jei gerai suprantu, tai ds 1:233, jau siulys daryt amniosinteze. siulo prie 1:250 (bent taip buvo pries 6 metus, mnan dare, mano rizika buvo 1:121, tusiu sveika mergyte)
del biocheminiu tyrimu nzn. o tau kelinta savaite ta tyrima dare? 13?

siaip tas 1:233 rodo, kad is 233 moteru viena pagimdo vaikeli su dauno sindromu. tai procentaliai ta rizika mazesne nei 0.5 proc 4u.gif

Man darys vandenu tyrima. 1:233 gal dar ne taip baisu (cia as save raminu) taciau tas kraujo biocheminisrodo 1:50 kas tai tokio nez...neduoda ramybes. man matavo rauksle ir krauja eme prie 12.3savaites.

Atsakyti
na, nesinervuokit jus pries laika wink.gif . Nervuotis pradet reikia tada, kai tikrai zinai, jog yra apsigimimas. o iki to laiko - ramybes ir tik ramybes
Atsakyti
Ačiū už palaikymą, Jizo.

Va nesinervint tai niekaip neišeina. Norėčiau, bet... Nors tie jausmai ir nuotaikos banguoja: kartais ramiau, kartais visiškai blogai.
Salin, man taip pat darys VVT. Pas kokią jūs gydytoją ir kada? Mano kraujo tyrimas 1:64, tai irgi labai baisu.
Atsakyti
QUOTE(Kukuškinas @ 2014 05 07, 15:04)
Ačiū už palaikymą, Jizo.

Va nesinervint tai niekaip neišeina. Norėčiau, bet... Nors tie jausmai ir nuotaikos banguoja: kartais ramiau, kartais visiškai blogai.
Salin, man taip pat darys VVT. Pas kokią jūs gydytoją ir kada? Mano kraujo tyrimas 1:64, tai irgi labai baisu.

Laba,
As pas E.Butkeviciene birzelio 2d eisiu. Tuomet bus 16 savaiciu man. o jus?
matau musu skaiciukai panasus...ir velniskai nervai panasus...lyg nusiraminu,bet ir cia prisimenu...o dar menuo iki ejimo... doh.gif
Beje kokie jsus echo rodmenys? ta prasme geri buvo? Nes pas mane tai viskas normose ir pan...tik kraujas visa reikala sugadino. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salin: 07 gegužės 2014 - 14:42
Sveika dar kartą.
Aš pas E.Beniušienę gegužės 26 d. Tada bus 16 savaičių ir 1 diena. Echo buvo puikus. Raukšlytė 1,3 mm, nepamenu koks matmuo 70 (gydytoja matuodama dar akcentavo, kad prie DS būna daugiau nei 80). Gydytoja net sakė, jog kitam genetiniam echo galiu pas ją apsilankyt tik jei bus labai neramu. Išėjau visa rami rami. Po 2 d. paskambinus viskas apsivertė. Kraujo tyrimai visą ramumą ištirpdė.
O kokie jūsų echo skaičiukai?
Atsakyti
QUOTE(Kukuškinas @ 2014 05 07, 16:41)
Sveika dar kartą.
Aš pas E.Beniušienę gegužės 26 d. Tada bus 16 savaičių ir 1 diena. Echo buvo puikus. Raukšlytė 1,3 mm, nepamenu koks matmuo 70 (gydytoja matuodama dar akcentavo, kad prie DS būna daugiau nei 80). Gydytoja net sakė, jog kitam genetiniam echo galiu pas ją apsilankyt tik jei bus labai neramu. Išėjau visa rami rami. Po 2 d. paskambinus viskas apsivertė. Kraujo tyrimai visą ramumą ištirpdė.
O kokie jūsų echo skaičiukai?

Pereikim prie Tu smile.gif
Mano echo raukslyte 1,6mm visa kita irgi normoj. Žodžiu taip pat buvau ant sparnu!
Tik kazkaip man pačiai norėjosi kad leliukas daugiau spurdetu,makaluotus, na bet gal is miegu ji pakelem. Gyd kazkaip neakcentavo.
Cia tavo kelintas nestumas? Mano trečias, ir su visais buvau genetinių tyrimu , tik šitas parode prastus kraujo rezultatus, del to labiausiai nerimauju
Atsakyti
tai mano atras nėštumas. Pirmą kartą genetinių tyrimų nusprendžiau nesidaryti. Sūnelis gimė su kritine širdies yda. Tikėjausi, kad antras nėštumas ir vaikas jokio streso nesukels. Ir še tau...
Dėl leliaus spurdėjimo... maniškis irgi kažkaip nedaug judėjo, bet man kažkaip
to ir netrūko, nes gydytoja gi labai dažnai užfiksuodavo vaizdą, kad galėtų išmatuoti.
Gal tau gydytoja sakė ką nors dėl pasiruošimo procedūrai?Ar reikia gerti magnį?Aš per tą stresą nieko nepaklausiau.
Atsakyti
QUOTE(Kukuškinas @ 2014 05 07, 17:44)
tai mano atras nėštumas. Pirmą kartą genetinių tyrimų nusprendžiau nesidaryti. Sūnelis gimė su kritine širdies yda. Tikėjausi, kad antras nėštumas ir vaikas jokio streso nesukels. Ir še tau...
Dėl leliaus spurdėjimo... maniškis irgi kažkaip nedaug judėjo, bet man kažkaip
to ir netrūko, nes gydytoja gi labai dažnai užfiksuodavo vaizdą, kad galėtų išmatuoti.
Gal tau gydytoja sakė ką nors dėl pasiruošimo procedūrai?Ar reikia gerti magnį?Aš per tą stresą nieko nepaklausiau.

Kad pries tai nieko nereikia daryt , tik po to pora dienų gerti msgni. Velniskai bijau tsakymo, procedūra kazkaip islaikysime!
Atsakyti
Aš taip pat nežmoniškai bijau atsakymo. Nežinau, kaip reiks susikaupti ir paskambinti dėl rezultatų. O procedūros kažkaip išvis nebijau.
Atsakyti