Nuoširdžiai dėkoju.
Pirmadienį skambinsiu gydytojai ir prašysiu VVT. Siaubingai bijau šio tyrimo atsakymo.
Vis bandau rasti nors kokį paaiškinimą, kodėl kraujo tyrimas toks blogas. Deja...Nerandu nieko, kas prašviesintų mano mintis, nes tokio paaiškinimo turbūt ir nėra.
QUOTE(Kukuškinas @ 2014 05 03, 20:50)
Nuoširdžiai dėkoju.
Pirmadienį skambinsiu gydytojai ir prašysiu VVT. Siaubingai bijau šio tyrimo atsakymo.
Vis bandau rasti nors kokį paaiškinimą, kodėl kraujo tyrimas toks blogas. Deja...Nerandu nieko, kas prašviesintų mano mintis, nes tokio paaiškinimo turbūt ir nėra.
Puikiai žinau tą nerimą...Pati su juo ilgokai gyvenau, verkiau kasdien, kodėl man tai reikia praeiti. Stiprybės
QUOTE(Kukuškinas @ 2014 05 03, 20:50)
Nuoširdžiai dėkoju.
nesijaudinkit taip stipriai, nera tas kraujo atsakymas toks jau baisiai blogas, net jei butu 1:2 ir tai tikimybe tebutu 50 procentu viskas bus gerai
Uzsiregistravau i santariskes genetiniam tyrimui kai bus 12 sav. Gal kas galit pasakyti, ka per pirma vizitą darys? Žiūrės echo ir, jei ras kokiu pakitimų, tai tada skirs kraujo tyrimą? Ar visoms iškart daro kraujo tyrimą?
QUOTE(Orchideja77 @ 2014 05 04, 09:46)
Uzsiregistravau i santariskes genetiniam tyrimui kai bus 12 sav. Gal kas galit pasakyti, ka per pirma vizitą darys? Žiūrės echo ir, jei ras kokiu pakitimų, tai tada skirs kraujo tyrimą? Ar visoms iškart daro kraujo tyrimą?
Laba , kraujo tyrima ta pacia diena su echo ima , nes tyrimo tikslumui echo duomenu reikia .
Labai labai ačiū visoms!
Man tikrai dabar labai reikia Jūsų patarimų ir padrąsinimų.
Man tikrai dabar labai reikia Jūsų patarimų ir padrąsinimų.
QUOTE(Kukuškinas @ 2014 05 03, 22:50)
Nuoširdžiai dėkoju.
Pabandykit kiek imanoma ramiau viska isgyventi, as irgi ilga laika verkiau ir visko prisigalvojau,buvo daug nerimo ir baimes, ka dbr daryti...
bet nuo tos minutes, kai uzrase mane VVT, vyras grieztai uzdraude nervintis ir liepe viska pamirsti iki tyrimo, nes dbr jau nieko nepakeisi, viska ka imanoma, padareme, dbr belieka tik laukti ir nera ko nervuotis, nes nieko nebepakeisime...
na tiesa pasakius, tada atejo stipri nuojauta, kad viskas bus gerai ir jaudinausi jau tik prie kabinetu duru, nes ten va itampa tai sukilus buna...
bet pas mane echo anot daktares buvo geri, nors raukslyte 2 mm, o prisca II parode rizika 1:92 ir dar seimoj yra apsigimimu, tai nerimo buvo, bet VVT buvo geri...
ir kiek tenka paskaityti, labai didelis procentas VVT geri ats, taigi reikia maziau pergyventi ir tiketi, kad viskas bus gerai
Ačiū Jums.
Labai labai tikiuosi ir meldžiu, kad viskas būtų gerai.
Labai labai tikiuosi ir meldžiu, kad viskas būtų gerai.
Na, va. Susitariau su gydytoja dėl VVT.
Gegužės 26 d. manęs laukiatas didysis išbandymas.Jausmas tragiškas. Atrodo, kad viduje kažkas sustingo.Kažkaip viduje norėjosi, kad gydytoja pasakytų, jog man to nereikia. Net nežinau, kodėl to tikėjausi.
Visiškai nebijau pačios procedūros. Bet ką galiu iškęsti, kad tik rezultatas būtų geras.
Gal kam nors tą dieną irgi darys VVT? (nors linkiu, kad niekam to neprireiktų).
Gegužės 26 d. manęs laukiatas didysis išbandymas.Jausmas tragiškas. Atrodo, kad viduje kažkas sustingo.Kažkaip viduje norėjosi, kad gydytoja pasakytų, jog man to nereikia. Net nežinau, kodėl to tikėjausi.
Visiškai nebijau pačios procedūros. Bet ką galiu iškęsti, kad tik rezultatas būtų geras.
QUOTE(Kukuškinas @ 2014 05 05, 15:09)
Na, va. Susitariau su gydytoja dėl VVT.
Nusiraminkit , stresas tik pablogina viska gydytoja neturi teises pasakyti, kad Jums nereikia to rytimo, nes kraujas rodo padidinta rizika , mes kadangi ilgai bendravom, tai man bekalbant dave suprasti, kad mano atveju tai nera butinybe, bet vis kartojo, kad neturi teises sakyti , kad man jo tikrai nereikia , tai nepergyvenkit, kad Jums gydytoja nepasake, kad to tyrimo nereikia . primaliau as cia bet tikiuos supratot, ka norejau pasakyti nusiraminkit, paglostykit pilvuka ir patikekit, kad viskas turi buti gerai
o su kokia gydytoja susitaret?
Labai jums ačiū. Supratau, ką norėjot pasakyti.
Net pati nežinau, kodėl tikėjausi, kad gydytoja taip pasakys. Gal tiesiog taip būtų ramiau, kad situacija ne tokia ir bloga. Net jei būčiau išgirdusi tuos žodžius, vis tiek būčiau prašiusi VVT.
Susitariau su gydytoja E.Beniušiene.
Net pati nežinau, kodėl tikėjausi, kad gydytoja taip pasakys. Gal tiesiog taip būtų ramiau, kad situacija ne tokia ir bloga. Net jei būčiau išgirdusi tuos žodžius, vis tiek būčiau prašiusi VVT.
Susitariau su gydytoja E.Beniušiene.