Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Element @ 2014 05 02, 12:46)
Kraujas parode kazka bloga sad.gif paskyre VVT

O echo ką rodo? Tas kraujas LABAI DAŽNAI pievų prirodo. Bet aš suprantu, kad neramu dabar bus...

Papildyta:
QUOTE(Kukuškinas @ 2014 05 02, 16:00)
Ačiū Jums!
Bet ramybės nerasiu visas tas savaites. Nors gydytoja sakė, kad VVT nerekomenduoja, tačiau aš dvejoju, ar verta dar kartą darytis kraujo tyrimus, ar vis dėlto prašyti VVT. Nežinau, ką pasirinkti. Vis dėlto VVT parodytų tiksliai. Negaliu patikėti, kad viskas taip apsivertė. Buvau įsitikinusi kad tikrai viskas gerai. Nors prieš skambinant buvo neramu būtent dėl Dauno sindromo rezultatų. Žodžiu, esu pasimetusi, išsigandusi, paskendusi ašarose. Tikėjausi, kad su šituo mažyliu tikrai viskas bus gerai, nes mano pirmasis gimė su kritine širdies yda.

Manęs niekas nenuramino, tik VVT. Manau pasidaryti VVT geriausia, ir bus ramu smile.gif
Atsakyti
Ačiū!

VVT tik nuo 16 sav. daro?
Atsakyti
QUOTE(Kukuškinas @ 2014 05 02, 19:25)
Ačiū!

VVT tik nuo 16 sav. daro?

Man atrodo. Bet iki to galima imti iš placentos mėginį, bet lygtais skauda kai tą daro.
Atsakyti
echo buvo puikus.
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2014 05 03, 08:16)
echo buvo puikus.

Tai manau tada viskas turi būti gerai. Pas mus tai echo rodė abipuses smegenų cistas nuo 14.5 sav., jos yra markeris apsigimimo vadinamo edwards sindromu. Paskui ėmė trūkti vandenų ir placenta blogai veikia, tai dėl to dariau vaisiaus vandenis. Ir ta atsakymai geri atėjo, kad jokių apsigimimų. Manau ir jum bus viskas ok smile.gif
Atsakyti
Mergytes, nepergyvenkit taip del tu Priscu skaiciuku, mane gydytoja labai nuramino viska issamiai paaiskindama, pavz mano atveju, mano skaiciukai blogi, nes pas mane yra kazkokio hormono maziau, jo gali buti maziau del ivairiu ivairiausiu priezasciu, ir taip pat esant dauno sindromui jo buna maziau, bet cia tik viena is priezasciu, kadangi echo ir sprando raukslyte buvo idealios, tai gyd man dave suprasti, kad VVT tikrai nera butinas ir kadangi mano stipri nuojauta man sake , kad VVT man sukels daug daugiau nerimo, nei tie skaiciukai, tai as ramia sirdimi nusprendziau VVT nedaryti, nes nors skaiciukai pirmos priscos buvo 1:59, antros 1:88, bendra su echo 1:308, tai man genetike paaiskino, kad tie skaiciukai tikrai nera labai blogi mano amziuje (39) ir nera ko panikuoti. o jei jauciate, kad Jus nuramins tik VVT , tai pasidarykit ta tyrima ir bus ramu mirksiukas.gif Jei tas tyrimas nesukeltu nei menkiausios rizikos persileisti, tai ir as ji del visikos ramybes ir del lyties patvirtinimo biggrin.gif pasidaryciau, bet dabar mano baime daug didesne uz nerima, todel nusprendziau netrigdyti lelytes namelio ramybes smile.gif Element, Kukuškinas, nusiraminkit , patikekit, kad viskas Jusu lelytems yra gerai ir bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Jizo, Africasun 4u.gif

as kazkaip irgi tikiu, kad viskas yra gerai, na pasidarysiu ta VVT, jei jau gydytoja pasake,kad reikia.Bus ramiau ,100% isitikinsiu smile.gif

man idomu ,kiek procentaliai buna tikslus prisca tyrimai g.gif neradau apie tai info. Bet radau, kad 1:300 ,o tai 0.003% jau rasoma "padidejusi rizika".
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2014 05 03, 10:47)
Aciu Jizo, Africasun 4u.gif

as kazkaip irgi tikiu, kad viskas yra gerai, na pasidarysiu ta VVT, jei jau gydytoja pasake,kad reikia.Bus ramiau ,100% isitikinsiu smile.gif 

man idomu ,kiek procentaliai buna tikslus  prisca  tyrimai g.gif  neradau apie tai info. Bet radau, kad 1:300 ,o tai 0.003% jau rasoma "padidejusi rizika".

Prisca tikrai labai dažnai būna netikslus, čia tik tikimybė, o ne faktiniai duomenys. Bet manau pasidarykit VVT ir bus tikrai ramu, aš esu įsitikinus, kad VVT atsakymas bus geras, bet dėl šventos ramybės...
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2014 05 03, 12:12)
Prisca tikrai labai dažnai būna netikslus, čia tik tikimybė, o ne faktiniai duomenys. Bet manau pasidarykit VVT ir bus tikrai ramu, aš esu įsitikinus, kad VVT atsakymas bus geras, bet dėl šventos ramybės...

http://sorpo.lt/en/p...ostics/prisca_i

Sveikutes , kadangi paciai buvo labai aktualu . Radau procentaliai kiek tikslus prisca tyrimai , gal kuriai prireiks .
Atsakyti
Labai ačiū visoms!

Labai noriu tikėti, kad mazyliui viskas gerai, bet užplūsta ir blogų minčių.
Tikrai skaičiau, bet dabar visiškai tuščia galva. Gal galit priminti, per kiek laiko būna VVT atsakymai?Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Kukuškinas @ 2014 05 03, 15:54)
Labai ačiū visoms!

Tikrai skaičiau, bet dabar visiškai tuščia galva. Gal galit priminti, per kiek laiko būna VVT atsakymai?Ačiū.

bent jau man sake Santariskese, kad jei padarytu pirmadieni ( tik pirmadieniais ir tedaro ) tai treciadieni arba ketvirtadieni jau butu ats mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukuškinas @ 2014 05 03, 15:54)
Labai ačiū visoms!

VVT padarė pirmadienį, o atsakymas buvo jau trečiadienį smile.gif
Atsakyti