Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(aistes_c @ 2014 05 01, 07:21)
Mes vakar irgi sulaukeme geru ziniu smile.gif
pasiskambinom ir pasake, viskas gerai, berniukas  4u.gif

tai labai dziaugemes, bet dar laukiam vizito pas genetike antradieni smile.gif

O jus pas butkeviciene VVT daretes pirmadieni?
greiciausiai kartu buvom  ax.gif

Sveikinimai sulaukus geru ziniu 4u.gif
Atsakyti
Taip, aš manau tikrai turėjome būti kartu smile.gif Aš buvau su didžiausiu pilvu nėštukė, nors kitos sakė ne toks jis ir didelis biggrin.gif Man jau 31 sav. bus smile.gif
Aistes c, sveikinu jus labai su gerais atsakymais 4u.gif
Pas gydytoją reikės mums dar, nes man lyg ir nusišviečia siuntimas į perinatologijos centrą Santariškėse, ji lyg minėjo, kad duos siuntimą, nes mano placenta anksčiau laiko sensta ir kažkokie ten infarktai joje bei vandenų ant normos ribų doh.gif Matyt teks anksčiau lėlytę išvyst.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AfricanSun: 01 gegužės 2014 - 08:43
QUOTE(AfricanSun @ 2014 05 01, 10:42)
Taip, aš manau tikrai turėjome būti kartu  smile.gif Aš buvau su didžiausiu pilvu nėštukė, nors kitos sakė ne toks jis ir didelis  biggrin.gif Man jau 31 sav. bus  smile.gif
Aistes c, sveikinu jus labai su gerais atsakymais  4u.gif
Pas gydytoją reikės mums dar, nes man lyg ir nusišviečia siuntimas į perinatologijos centrą Santariškėse, ji lyg minėjo, kad duos siuntimą, nes mano placenta anksčiau laiko sensta ir kažkokie ten infarktai joje bei vandenų ant normos ribų  doh.gif Matyt teks anksčiau lėlytę išvyst.

Jo, jau pamenu:) Labai dziaugiuosi, kad viskas jums su lelium gerai thumbup.gif nes kazkaip dar vakar ir pagalvojau, kazin kaip jums sekesi 4u.gif

o jei duos siuntima, tai isvis bus ramu, nes busi saugiose rankose ir zinosi, kad tavimi gerai pasirupins smile.gif smagu, kad viskas gerai deliojasi ir nerimas uzleidzia vieta dziugesiui smile.gif

o as turbut su maziausiu pilvuku buvau ir gal net ir jauniausia nestuke.gif nes mums 17s ir pilvas nedidukas dar (bent man taip atrodo 4u.gif ) buvau su juoda suknele ax.gif

Ech, supper, kad sulaukeme geru ziniu ir dbr tikekimes viskas tik i gera drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Jizo @ 2014 05 01, 10:34)
Sveikinimai sulaukus geru ziniu  4u.gif

Aciu labai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man atrodo ar tik ne šalia tada sėdėjom pradžioj blush2.gif , nes su juoda suknele nieko ir nepamenu, kad kas dar būtų buvęs. Smagu, kad viskas puikiai. Tikiuosi ir kitos sulaukė gerų atsakymų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2014 05 01, 12:37)
Man atrodo ar tik ne šalia tada  sėdėjom pradžioj  blush2.gif , nes su juoda suknele nieko ir nepamenu, kad kas dar būtų buvęs. Smagu, kad viskas puikiai. Tikiuosi ir kitos sulaukė gerų atsakymų  smile.gif

Agum smile.gif po to atvyko vyras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2014 04 30, 16:36)
Šiandien pasiskambinau dėl VVT atsakymų. Jie geri, t.y. nėra nei edwards, nei dauno, nei patau sindromų  smile.gif

super thumbup.gif

QUOTE(AfricanSun @ 2014 05 01, 09:42)
Taip, aš manau tikrai turėjome būti kartu  smile.gif Aš buvau su didžiausiu pilvu nėštukė, nors kitos sakė ne toks jis ir didelis  biggrin.gif Man jau 31 sav. bus  smile.gif
Aistes c, sveikinu jus labai su gerais atsakymais  4u.gif
Pas gydytoją reikės mums dar, nes man lyg ir nusišviečia siuntimas į perinatologijos centrą Santariškėse, ji lyg minėjo, kad duos siuntimą, nes mano placenta anksčiau laiko sensta ir kažkokie ten infarktai joje bei vandenų ant normos ribų  doh.gif Matyt teks anksčiau lėlytę išvyst.

svarbiausia, kad mergyte sveika mirksiukas.gif o kad anksciau savaitele kita, tai nieko tokio biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu mergaites su gerais tyrimu atsakimais! 4u.gif dabar galite ramiai laukti savo stebuklu smile.gif o mano atsakymu del kraujo vis dar nera, nors daremes ta pacia diena su jumis, bet siandien tikiuosi jau bus.
Atsakyti
Kraujas parode kazka bloga sad.gif paskyre VVT
Atsakyti
Labas visoms!

Noriu pasiguosti.
Man 34 m. Laukiuosi 12 savaičių. Trečiadienį buvau pas genetikę E.Beniušienę. Puiki gydytoja. Echoskopija buvo puiki (raukšlytė 1,3).Neturėjo prie ko prikibti. Išėjau pakilios nuotaikos. Paėmė kraują. Šiandien sužinojau jo rezultatus. Va čia mano džiaugsmas ir baigėsi. Rizika Dauno sindromui iš kraujo 1:64. Bendra rizika vidutinė 1:420 (ar panašiai). Buvau tokia rami, kad viskas gerai. Dabar kraustausi iš proto.
Kitas susitikimas su genetike 16 sav. Nežinau, kaip iki tada ištverti ir nenuprotėti.
Patarkit, pasidalinkit patirtimi. Labai lauksiu Jūsų paprotinimų. Ačiū!
Atsakyti
ramiai laukites, tie kraujo tyrimai daznai buna klaidingi! man 31, echo irgi buvo puikus, o prisca 2 blogas, darys vvt, irgi reikes laukti kelias savaites, is pradziu sokas, bet paskui nusiraminau ,viskas turi buti gerai!
be to,kaip cia viena forumiete sake, verskit procentaliai tuos skaicius, tikrai nedidele rizika procentais gaunasi! man net skaiciu nepasake, tik pasake,kad parode rizika ir kad reikia daryt vvt..
Atsakyti
Ačiū Jums!
Bet ramybės nerasiu visas tas savaites. Nors gydytoja sakė, kad VVT nerekomenduoja, tačiau aš dvejoju, ar verta dar kartą darytis kraujo tyrimus, ar vis dėlto prašyti VVT. Nežinau, ką pasirinkti. Vis dėlto VVT parodytų tiksliai. Negaliu patikėti, kad viskas taip apsivertė. Buvau įsitikinusi kad tikrai viskas gerai. Nors prieš skambinant buvo neramu būtent dėl Dauno sindromo rezultatų. Žodžiu, esu pasimetusi, išsigandusi, paskendusi ašarose. Tikėjausi, kad su šituo mažyliu tikrai viskas bus gerai, nes mano pirmasis gimė su kritine širdies yda.
Atsakyti
QUOTE(Kukuškinas @ 2014 05 02, 17:00)
Ačiū Jums!
Bet ramybės nerasiu visas tas savaites. Nors gydytoja sakė, kad VVT nerekomenduoja, tačiau aš dvejoju, ar verta dar kartą darytis kraujo tyrimus, ar vis dėlto prašyti VVT. Nežinau, ką pasirinkti. Vis dėlto VVT parodytų tiksliai. Negaliu patikėti, kad viskas taip apsivertė. Buvau įsitikinusi kad tikrai viskas gerai. Nors prieš skambinant buvo neramu būtent dėl Dauno sindromo rezultatų. Žodžiu, esu pasimetusi, išsigandusi, paskendusi ašarose. Tikėjausi, kad su šituo mažyliu tikrai viskas bus gerai, nes mano pirmasis gimė su kritine širdies yda.

Laikykites 4u.gif Del VVT pati turite apsispresti, niekas cia negali patarti. As esu ramiai nusiteikus ji atlikti, kad tik nusiraminti ,kad viskas gerai baigtusi.
Atsakyti