Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Labai Aciu 4u.gif pasiskambinsiu jau siandien smile.gif visoms geru tyrimu atsakymu ir sveiku vaikuciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jizo @ 2014 04 26, 00:49)
atvaziavau, priejau prie registraturos, sakau, man liepe daktare uzsivesti kortele ir ateiti pas ja, o registratore  ziuri i mane didelem graziom akim ir sako, kaip? daktares nera, ji serga  blink.gif nu netikejau kad gali man nepaskambint ir nepranest, kad vistik nebus  doh.gif  na bet kai pasakiau kad atvaziavau is toli, tai suorganizavo man vizita pas Krasovskaja  thumbup.gif  nuostabi gydytoja, nuostabus zmogus  wub.gif  viska labai kruopsciai apziurejo, viska aptarem ir nusprendem VVT nedaryti, kazkaip nekankina manes abejones, kad mano dukryte  wub.gif  sveika, labiau kankino abejones, ar nebus komplikaciju po VVT  doh.gif taip kad palieku viska kaip yra, maciau savo riestanose  wub.gif ir be VVT tikiu kad viskas yra gerai  smile.gif Visoms linkiu geru rezultatu ir svarbiausia ramybes laukimo periodu  4u.gif

Nius kaip smagu kad prieme smile.gif ir dar pati krasovskaja smile.gif
Ir dar smagiau, kad viskas gerai, kad ramu ant sirdies jau wink.gif
Gero ir grazaus jums laukimo nestuke.gif
Atsakyti
Laba mamos 4u.gif

Jizo, sveikinimai wub.gif 4u.gif 4u.gif Šaunu, kad jus priemė ir kad viskas yra gerai, smagaus ir ramaus laukimo Jums ir visoms kitoms mamytėms, linkiu ,kad visų rezultatai būtų geri smile.gif

Aš irgi katik iš santariškių, pridaviau kraują, dėl rezultatų rytoj reikės paskambinti, padarė echo, gydytoja tik gyrė ir sakė ,kad viskas labai gerai ir gražu, paklausėmes ,kaip daužosi širdutė, ir pamatėm,kad tai bachuriukas wub.gif wub.gif mano laimei nėra ribų, tikiuosi rytoj gauti gerus kraujo rezultatus ir galėsiu ramiai laukti savo mylimuko wub.gif

Prie gydytojos kabineto anšlagas.. visoms ,ko nepriemė praeitą savaitę, paskyrė vos ne tuo pačiu laiku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2014 04 28, 12:18)
Laba mamos 4u.gif

Jizo, sveikinimai wub.gif  4u.gif  4u.gif  Šaunu, kad jus priemė ir kad viskas yra gerai, smagaus ir ramaus laukimo Jums ir visoms kitoms mamytėms, linkiu ,kad visų rezultatai būtų geri smile.gif

Aš irgi katik iš santariškių, pridaviau kraują, dėl rezultatų rytoj reikės paskambinti, padarė echo, gydytoja tik gyrė  ir sakė ,kad viskas labai gerai ir gražu, paklausėmes ,kaip daužosi širdutė, ir pamatėm,kad tai bachuriukas wub.gif  wub.gif  mano laimei nėra ribų, tikiuosi rytoj gauti gerus kraujo rezultatus ir galėsiu ramiai laukti savo mylimuko wub.gif

Prie gydytojos kabineto anšlagas.. visoms ,ko nepriemė praeitą savaitę, paskyrė vos ne tuo pačiu laiku doh.gif

Smagu,kad viska pasidaret, lauksim ats kartu:)

Mes buvom is tu anslaginiu:) 1h net 8 nesciosios vvt buvo uzrasytos, na bet svarbiausia visas prieme, viskas gerai, procedura ne tokia baisi kaip tikejausi...prilyginciau kraujo is venos emimui... Linkiu sulaukti visoms geru ir tik geru atsakymu!

Atsakyti
QUOTE(aistes_c @ 2014 04 28, 06:51)
Nius kaip smagu kad prieme smile.gif ir dar pati krasovskaja smile.gif
Ir dar  smagiau, kad viskas gerai, kad ramu ant sirdies jau wink.gif
Gero ir grazaus jums laukimo  nestuke.gif

Labai Aciu wub.gif Linkiu ir Jums paciu geriausiu naujienu, tikiu, kad tokios jos ir bus mirksiukas.gif

QUOTE(Element @ 2014 04 28, 10:18)
Laba mamos 4u.gif

Jizo, sveikinimai Šaunu, kad jus priemė ir kad viskas yra gerai, smagaus ir ramaus laukimo Jums ir visoms kitoms mamytėms, linkiu ,kad visų rezultatai būtų geri smile.gif

Aš irgi katik iš santariškių, pridaviau kraują, dėl rezultatų rytoj reikės paskambinti, padarė echo, gydytoja tik gyrė  ir sakė ,kad viskas labai gerai ir gražu, paklausėmes ,kaip daužosi širdutė, ir pamatėm,kad tai bachuriukas wub.gif  wub.gif  mano laimei nėra ribų, tikiuosi rytoj gauti gerus kraujo rezultatus ir galėsiu ramiai laukti savo mylimuko wub.gif

Sveikinu 4u.gif , dar geresnes emocijos bus, kai sulauksit geru tyrimu atsakymu mirksiukas.gif , o jei kraujas parodys netai ko tikites, svarbiausia ramiai sureaguoti, tie skaiciukai dar nieko nereiskia, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistes_c @ 2014 04 28, 19:02)
Smagu,kad viska pasidaret, lauksim ats kartu:)

Mes buvom is tu anslaginiu:) 1h net 8 nesciosios vvt buvo uzrasytos, na bet svarbiausia visas prieme, viskas gerai, procedura ne tokia baisi kaip tikejausi...prilyginciau kraujo is venos emimui...  Linkiu sulaukti visoms geru ir tik geru atsakymu!

To paites linkiu ir Jums , tik geru atsakymu 4u.gif
QUOTE(Jizo @ 2014 04 28, 21:10)
Labai Aciu  wub.gif Linkiu ir Jums paciu geriausiu naujienu, tikiu, kad tokios jos ir bus  mirksiukas.gif
Sveikinu 4u.gif  , dar geresnes emocijos bus, kai sulauksit geru tyrimu atsakymu  mirksiukas.gif , o jei kraujas parodys netai ko tikites, svarbiausia ramiai sureaguoti, tie skaiciukai dar nieko nereiskia, viskas bus gerai  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif taip, zinau apie tuos prisca 2 galimus skaiciukus, sirdyje biski nerimauju, bet nusiteikus optimiskai smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,mamytes smile.gif Na va,vakar velai vakare gryzau is Vilniaus.Gydytoja E.Beniusiene tikrai labai gera,maloni,nuosirdi ir labai paprasta.Paziurejo mano atsivestus Prisca 2 rezultatus ir dziaugesi,kad jie mano amziuj (42)tikrai geri.Bet,kaip sake pati gydytoja,ji nemegsta tu tyrimu ir ju patikimumas nera didelis.Tada padare issamia echoskopija ir nerado prie ko prisikabint.Viskas graziai vystosi,viskas ,atrodo,normos ribose.Ir popieriuose surase,kad patologiju ar kazkokiu itarimu nerasta. thumbup.gif Bet pasake toki sakini,kad tiek kraujas,tiek echo nera visiskas garantas,kad 100 pr.viskas gerai.Liepe patiems nuspresti del vvt. Ji si tyrima padarytu nemokamai.Bet taip pat pasake,kad 1:200 po to gali tureti persileidima.Tai va,vel naujas galvosukis doh.gif Nelabai as noreciau vvt.Dar galvoju.
Gydytoja paliko tik geriausius prisiminimus,labai nuostabi.Nufotografavo pora nuotrauku,lauktuviu namo parvest biggrin.gif Kaip rasiau,turiu 1 dukra ir 3 sunus. Mano nestuke.gif auga vel berniukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egle0511 @ 2014 04 29, 09:26)
Sveikutes,mamytes smile.gif Na va,vakar velai vakare gryzau is Vilniaus.Gydytoja E.Beniusiene tikrai labai gera,maloni,nuosirdi ir labai paprasta.Paziurejo mano atsivestus Prisca 2 rezultatus ir dziaugesi,kad jie mano amziuj (42)tikrai geri.Bet,kaip sake pati gydytoja,ji nemegsta tu tyrimu ir ju patikimumas nera didelis.Tada padare issamia echoskopija ir nerado prie ko prisikabint.Viskas graziai vystosi,viskas ,atrodo,normos ribose.Ir popieriuose surase,kad patologiju ar kazkokiu itarimu nerasta. thumbup.gif Bet pasake toki sakini,kad tiek kraujas,tiek echo nera visiskas garantas,kad 100 pr.viskas gerai.Liepe patiems nuspresti del vvt. Ji si tyrima padarytu nemokamai.Bet taip pat pasake,kad 1:200 po to gali tureti persileidima.Tai va,vel naujas galvosukis  doh.gif Nelabai as noreciau vvt.Dar galvoju.
Gydytoja paliko tik geriausius prisiminimus,labai nuostabi.Nufotografavo pora nuotrauku,lauktuviu namo parvest biggrin.gif Kaip rasiau,turiu 1 dukra ir 3 sunus. Mano  nestuke.gif auga vel berniukas  biggrin.gif

Na taip, del VVT jums reiketu paciai apsispresti, bet jei sako kad viskas gerai, tai kaip ir nera didelio poreikio tam, mano atveju yra seimoj apsigimimu, raukslyte buvo 2mm, prisca 2 parode 1:92, nors as i amziaus rizika neinu...del to dariausi vvt ir tikiu, kad viskas bus gerai, tiek man, tiek mano mazyliui... smile.gif linkiu niekam jokiu blogu minciu neprisleisti ir laukti tik sveiku ir stipriu maziuku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(egle0511 @ 2014 04 29, 07:26)
Sveikutes,mamytes smile.gif Na va,vakar velai vakare gryzau is Vilniaus.Gydytoja E.Beniusiene tikrai labai gera,maloni,nuosirdi ir labai paprasta.Paziurejo mano atsivestus Prisca 2 rezultatus ir dziaugesi,kad jie mano amziuj (42)tikrai geri.Bet,kaip sake pati gydytoja,ji nemegsta tu tyrimu ir ju patikimumas nera didelis.Tada padare issamia echoskopija ir nerado prie ko prisikabint.Viskas graziai vystosi,viskas ,atrodo,normos ribose.Ir popieriuose surase,kad patologiju ar kazkokiu itarimu nerasta. thumbup.gif Bet pasake toki sakini,kad tiek kraujas,tiek echo nera visiskas garantas,kad 100 pr.viskas gerai.Liepe patiems nuspresti del vvt. Ji si tyrima padarytu nemokamai.Bet taip pat pasake,kad 1:200 po to gali tureti persileidima.Tai va,vel naujas galvosukis  doh.gif Nelabai as noreciau vvt.Dar galvoju.
Gydytoja paliko tik geriausius prisiminimus,labai nuostabi.Nufotografavo pora nuotrauku,lauktuviu namo parvest biggrin.gif Kaip rasiau,turiu 1 dukra ir 3 sunus. Mano  nestuke.gif auga vel berniukas  biggrin.gif

Visu pirma sveikinu melynai melynai, sese bus apsupta broliu wub.gif
pas mane ta pati sutuacija, del priscu nenugasdino, echoskopija puiki, gimineje jokiu apsigimimu dekui Dievui, nera, raukslyte 1,34cm, nosyte riesta smile.gif bet gyd zodziai buvo tokie pat del VVT ir as tvirtai apsisprendziau nezaist su likimu ir nekaisiot nosies i vaiko trobele biggrin.gif , jei butu butinybe ir butu daugiau rizikos faktoriu, ne tik amzius ir tarkit tikimybe pagal krauja maziau kaip 1 is 20, tada tikriausiai daryciau VVT, bet dabar dziaugiuosi nestumu ir lauksiu susitikimo su mazyle wub.gif tik kazin ar genetikai neklysta del lyties doh.gif smile.gif tikiuosi kad ne wub.gif
Atsakyti
Šiandien pasiskambinau dėl VVT atsakymų. Jie geri, t.y. nėra nei edwards, nei dauno, nei patau sindromų smile.gif
Papildyta:
Jizo, mums genetikė dėl lyties nesuklydo matyt, nes kaip mergaitė, taip mergaitė biggrin.gif Jau 31 savaitė netrukus ir dar vis mergaitė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2014 04 30, 15:36)
Šiandien pasiskambinau dėl VVT atsakymų. Jie geri, t.y. nėra nei edwards, nei dauno, nei patau sindromų  smile.gif
Papildyta:
Jizo, mums genetikė dėl lyties nesuklydo matyt, nes kaip mergaitė, taip mergaitė  biggrin.gif Jau 31 savaitė netrukus ir dar vis mergaitė  smile.gif

labai dziugu, kad Jusu mergaite wub.gif sveika thumbup.gif ramaus likusio laukimo ir lengvo susitikimo 4u.gif
tikiuos kad ir musu mergaite nepataps berniuku biggrin.gif dabar dar labai laukiu 20 savaites genetines echoskopijos, jei ir joje gyd nieko pblogo neizvelgs, tuomet jau visiskai nusiraminsiu ir lauksiu susitikimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2014 04 30, 17:36)
Šiandien pasiskambinau dėl VVT atsakymų. Jie geri, t.y. nėra nei edwards, nei dauno, nei patau sindromų  smile.gif
Papildyta:
Jizo, mums genetikė dėl lyties nesuklydo matyt, nes kaip mergaitė, taip mergaitė  biggrin.gif Jau 31 savaitė netrukus ir dar vis mergaitė  smile.gif

Mes vakar irgi sulaukeme geru ziniu smile.gif
pasiskambinom ir pasake, viskas gerai, berniukas 4u.gif

tai labai dziaugemes, bet dar laukiam vizito pas genetike antradieni smile.gif

O jus pas butkeviciene VVT daretes pirmadieni?
greiciausiai kartu buvom ax.gif
Atsakyti