Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Jizo @ 2014 04 24, 22:09)
na tai linkiu, kad abi rytoj pas ja papultume ir gautume geru ziniu  mirksiukas.gif

na ar pavyko pas daktare pakliuti?
man irgi sake sian paskambinti, bet deja nebekelia ragelio sad.gif
Atsakyti
Jizo, kaip sekesi? gal patekot pas kita gydytoja? skambinau i registratura, pasake ,kad nebus dar siandien musu gydytojos .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 25 balandžio 2014 - 09:19
Tikiuosi pasveiks gydytoja iki pirmadienio doh.gif Nes tada man vaisiaus vandenų nepaims verysad.gif Vakar gavau siuntimą jiems thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2014 04 25, 11:57)
Tikiuosi pasveiks gydytoja iki pirmadienio  doh.gif Nes tada man vaisiaus vandenų nepaims  verysad.gif Vakar gavau siuntimą jiems  thumbup.gif

Manau kad turetu pasveikti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2014 04 25, 12:59)
Manau kad turetu pasveikti drinks_cheers.gif

As siandien su daktare kalbejau, sake pirmadieni iseis i darma "mirk gyvenk" tai ir as VVT pirmadieni pakliusiu... 4u.gif

Visko prisiskaiciau, bet tikiuosi viskas bus gerai, ir tikiu kad viskas maziui mano gerai, tik kad galeciau ramiai dziaugtis nestumu, turiu zinoti ko laukti smile.gif

Labai dziaugiuosi, kad daktare sutiko taip greitai priimti, nes dar savaites nemigos ir visu ktu dalyku sunku butu tvert... blush2.gif

Sekmes visoms, su kaikuriomis matyt pasimatysim prie daktares kabineto duru drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aistes_c @ 2014 04 25, 12:32)
As siandien su daktare kalbejau, sake pirmadieni iseis i darma "mirk gyvenk" tai ir as VVT pirmadieni pakliusiu...  4u.gif

Visko prisiskaiciau, bet tikiuosi viskas bus gerai, ir tikiu kad viskas maziui mano gerai, tik kad galeciau ramiai dziaugtis nestumu, turiu zinoti ko laukti smile.gif

Labai dziaugiuosi, kad daktare sutiko taip greitai priimti, nes dar savaites nemigos ir visu ktu dalyku sunku butu tvert... blush2.gif

Sekmes visoms, su kaikuriomis matyt pasimatysim prie daktares kabineto duru  drinks_cheers.gif

Viskas bus gerai, sekmes Jums 4u.gif
Mes su ja ,kai vakar kalbejom, ji pasake siandien jai pasukti, bet konkretaus laiko ji man nepasake nei kelinta priims nei ka. Skambinau siandien jai karta ,nepakele, o registraturoje pasake, skambinti pirmadieni... unsure.gif tai dabar lieka tiketis ,kad ji man perskambins ir pasakys kokiu laiku atvykti.
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2014 04 25, 13:39)
Viskas bus gerai, sekmes Jums 4u.gif 
Mes su ja ,kai vakar kalbejom, ji pasake siandien jai pasukti, bet konkretaus laiko ji man nepasake nei kelinta priims nei ka. Skambinau siandien jai karta ,nepakele, o registraturoje pasake, skambinti pirmadieni... unsure.gif  tai dabar lieka tiketis ,kad ji man perskambins ir pasakys kokiu laiku atvykti.

Na as tai jai kelis kartus skambinau... ir prisiskambinau siandien smile.gif o po to ji perksakmbinejo kaip suprantu visiems, nes man irgi perskambino, sakau jau uzsiregistravau, aciu smile.gif

Tai kaip suprantu pirmadieni tikrai jau ji visus priimines 4u.gif
Atsakyti
sekmes visom lauksim geru ziniu is visu.
Atsakyti
QUOTE(aistes_c @ 2014 04 25, 09:14)
na ar pavyko pas daktare pakliuti?
man irgi sake sian paskambinti, bet deja nebekelia ragelio sad.gif

QUOTE(Element @ 2014 04 25, 09:17)
Jizo, kaip sekesi? gal patekot pas kita gydytoja? skambinau i registratura, pasake ,kad nebus dar siandien musu gydytojos .

atvaziavau, priejau prie registraturos, sakau, man liepe daktare uzsivesti kortele ir ateiti pas ja, o registratore ziuri i mane didelem graziom akim ir sako, kaip? daktares nera, ji serga blink.gif nu netikejau kad gali man nepaskambint ir nepranest, kad vistik nebus doh.gif na bet kai pasakiau kad atvaziavau is toli, tai suorganizavo man vizita pas Krasovskaja thumbup.gif nuostabi gydytoja, nuostabus zmogus wub.gif viska labai kruopsciai apziurejo, viska aptarem ir nusprendem VVT nedaryti, kazkaip nekankina manes abejones, kad mano dukryte wub.gif sveika, labiau kankino abejones, ar nebus komplikaciju po VVT doh.gif taip kad palieku viska kaip yra, maciau savo riestanose wub.gif ir be VVT tikiu kad viskas yra gerai smile.gif Visoms linkiu geru rezultatu ir svarbiausia ramybes laukimo periodu 4u.gif
Atsakyti
labas 4u.gif Merginos, gal zinot pas daktare Krasovskaja 20 tos savaites echoskopijai (cia butu pakartotinas vizitas pas ja ) pries kiek laiko reikia jai pasiskambint ? iskart nepaklausiau, o trukdyt tokiu klausimu nesinori , bet ir pradelst bijau doh.gif Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Rėjka @ 2014 04 27, 09:46)
labas 4u.gif  Merginos, gal zinot pas daktare Krasovskaja 20 tos savaites echoskopijai (cia butu pakartotinas vizitas pas ja ) pries kiek laiko reikia jai pasiskambint ? iskart nepaklausiau, o trukdyt tokiu klausimu nesinori , bet ir pradelst bijau  doh.gif  Aciu.

manau, kuo anksciau uzsiregistruosi - tuo didesne tikimybe gauti talona pas ja. Koks gali but 'bijau' trukdyt? paskambini, ir registruojies mazaug tai datai, kai bus 18-20 savaite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rėjka @ 2014 04 27, 09:46)
labas 4u.gif  Merginos, gal zinot pas daktare Krasovskaja 20 tos savaites echoskopijai (cia butu pakartotinas vizitas pas ja ) pries kiek laiko reikia jai pasiskambint ? iskart nepaklausiau, o trukdyt tokiu klausimu nesinori , bet ir pradelst bijau  doh.gif  Aciu.

As lankiausi pas Beniusiene.tai del pakartotino vizito taip pat jai asmeniskai reikejo skambintis ir tartis,nes taloneliu aisku nebuvo jau senai. sad.gif tai pasisukau jai pries savaite.ir buvo pats tas thumbup.gif . paziurejo savo savaites darbotvarke,ir lygiai uz savaites prieme ax.gif thumbup.gif
Atsakyti