Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

katik jai parasiau sms, paaiskinau,kad turiu isvykti ir paklausiau ar yra galimybe ,kad kitas daktaras mane apziuretu. Laukiu,gal atrasys ka nors.
Papildyta:
QUOTE(laina12 @ 2014 04 24, 09:32)
na, atsakyma gali pasakyti ir telefonu arba el.pastu. Jei viskas gerai bus, tai ner ko nervuotis  mirksiukas.gif Svarbiausia, niekada nereik is anksto prisigalvot blogu dalyku. VVT as dariausi, kai buvo 20 savaiciu. tai kaip ir ne per velu - nes jei yra genetiniai pakitimai, prieslaikini gimdyma galima issaukti iki 22-23 savaites. (Aisku, neduok die, tokiu dalyku, bet...).
suprantu, kad pikta, na, bet pati sakai, daktarai irgi zmones - gali susirgti. rolleyes.gif

jo, gal be reikalo nervuojuos, duok Dieve, viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2014 04 24, 10:29)
mano antroji prisca buvo 1:75 . Nors echo rode viska super ir pirmoji prisca buvo labai gera, del visa ko, pasidariau vvt. Man ramiau .... Cia jau jums reik apsisprest, ar darytis sita tyrima ar ne, ir koks sprendimas butu, jei pasirodytu kas negerai..  unsure.gif

na as paskambinau savo genetikei,kuri dare raukslyje... ji serga, bet sake dar turim laiko,
sake ryt paskambinti, tai tikiuosi, kad pirmadieni mane priims ji santareskese...
ryt eisiu pas savo gine, bandysiu gauti siuntimus...
nors jau su vyru esam pasiryze ir privaciai si tyrima darytis jeigu reikes...
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2014 04 24, 09:28)
man pykta, kad negaliu...

Situacijos dorai nepaaiškinot gydytojai ir pykstat. Kažkaip nemanau, kad ji aiškiaregė g.gif O jei ateitų į darbą sergantį, jus užkrėstų kokiu gripu, apžiūrėtų blogai, nes blogai jaučiasi, ko nors nepamatytų ar padarytų negerai, kas tada kaltas būtų?
Visada reikia kalbėtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 24 balandžio 2014 - 09:31
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 04 24, 10:30)
Situacijos dorai nepaaiškinot gydytojai ir pykstat. Kažkaip nemanau, kad ji aiškiaregė g.gif O jei ateitų į darbą sergantį, jus užkrėstų kokiu gripu, apžiūrėtų blogai, nes blogai jaučiasi, ko nors nepamatytų ar padarytų negerai, kas tada kaltas būtų?
Visada reikia kalbėtis.

Situacija jau išaiškinau, parašiau sms, nes nekėlė ragelio. Atsakymo dėje jokio.

Bet manau rankos nenudžiūtų ,jei biški anksčiau perspėtų , o ne paskutinę minutę wink.gif kas, jei aš tikrai iš kito miesto važiuočiau..?
Papildyta:
Kai atliekamas prisca tyrimas, ar reikia buti nevalgius negėrus ? ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 24 balandžio 2014 - 10:11
QUOTE(Element @ 2014 04 24, 11:08)
Kai atliekamas prisca tyrimas, ar reikia buti  nevalgius negėrus ? ačiū

jokio skirtumo. galit ir valgyt ir gert smile.gif ir tyrima daryt bet kuriuo paros metu
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2014 04 24, 11:19)
jokio skirtumo. galit ir valgyt ir gert  smile.gif ir tyrima daryt bet kuriuo paros metu

4u.gif dėkui
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2014 04 24, 12:08)
Situacija jau išaiškinau, parašiau sms, nes nekėlė ragelio. Atsakymo dėje jokio.

Bet manau rankos nenudžiūtų ,jei biški anksčiau perspėtų , o ne paskutinę minutę wink.gif kas, jei aš tikrai iš kito miesto važiuočiau..?
Papildyta:
Kai atliekamas prisca tyrimas, ar reikia buti  nevalgius negėrus ? ačiū

O kokia jusu daktares pavarde,ar kartais ne butkeviciene, nes ji irgi serga...
Atsakyti
QUOTE(egle0511 @ 2014 04 24, 07:34)
Dar kart aciu visoms. 4u.gif Net ramiau laukt to pirmadienio pasidare biggrin.gif Kazkaip jaunystej  gimdziau be jokiu genetiniu tyrimu niekada nepagalvojau,kad va buna tiek problemu ir sunkumu besilaukiancioms vyresniame amziuje  blush2.gif Mano seima gana nemaza tongue.gif -dukra ir trys sunus.Visi sveiki.Dukrai kova suejo 20,ji studijuoja medicina Kaune 2 kursas jau i pabaiga,Sunums-18,15 ir 14. Su vyru issiskyreme pries 10 metu,kai pradejo vazinet i uzsieni dirbt.Tada suprato,kad jam vienam geriau ir  drinks_cheers.gif ,ir vakareliai,pazintys ir t.t.Na,o as nesiau vargeli viena,kol mano gyvenime atsirado geras zmogeliukas bigsmile.gif .Tai va,mes 8 metai kartu,jis jaunesnis uz mane,vaiku neturi.Uzauginome mano vaikucius ir va,dievulis poksta iskrete-po Nauju supratau,kad laukiuos.Is pradziu sokas  blink.gif -toks amzius.Bet dabar jau apsipratau ir labai laukiu,o apie drauga tai net nekalbu-pirmas nuosavas vaikelis jam butu  smile.gif Tokia va istorija.Labai tikiuosi laimingos jos pabaigos  nestuke.gif .
Po vizito parasysiu kaip sekes Vilniuje.
Geros dienos ir puikios nuotaikos visoms  nestuke.gif

saunu, turesit pagranduka/ke wub.gif linkiu, kad viskas butu gerai jau is pat pirmos apziuros, nes tos priskos tai tik nervu gadinimas doh.gif 4u.gif
QUOTE(Element @ 2014 04 24, 08:28)
man pykta, kad negaliu...
mano vizitas pas genetika atidedamas jau 2 karta, svarbiausia, kad apie tai mane perspeja vos ne pries pusvalandi iki vizito. Daktare susirgo, turejo mane apziureti 04.22, jau laukiau registraturoje, kai man paskambino daktare pasakyti, kad ji negales manes priimti, bet pasidziauge, kad as ne is Klaipedos atvaziavau, kad esu vilniete... atidejom siandienai,siandien viskas pasikartojo, tik perspejo biski anksciau, pries valanda , kai jau buvau isejus is namu vaziuoti i santariskes..Vizitas atidetas pirmadieniui. Taip nepergyvenciau, jei netureciau isvykti is Lietuvos, viskas pradejo eiti ne pagal plana doh.gif
pirmadieni numatytas vizitas, o isvykstu sekmadieni, kaip suprantu, rezultatu gauti nespeju.Man jau eina 17 savaite, grisiu,kai eis 20savaite. doh.gif  pasimetus, nezinau ,ka daryt.
Isvis ,ka jie man nori tirti su tokiu pilvuku jau, jei tik Prisca 2 , tai zodziu, nesuprantu,kada po to speju Vvt padaryt, jei neduok Dieve , kazkas ne taip verysad.gif

Na aisku ,suprantu ir daktare, serga , visi mes zmones, tiesiog aplinkybes klostosi biski ne taip kaip tikejausi unsure.gif

ar tik ne Butkeviciene? g.gif jo majo, turiu vaziuoti rytoj pas ja is Siauliu, ot bus bajeris jei atvaziuosiu ir pasakys, kad daktares nera blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jizo @ 2014 04 24, 16:22)
saunu, turesit pagranduka/ke  wub.gif  linkiu, kad viskas butu gerai jau is pat pirmos apziuros, nes tos priskos tai tik nervu gadinimas  doh.gif  4u.gif

ar tik ne Butkeviciene?  g.gif  jo majo, turiu vaziuoti rytoj pas ja is Siauliu, ot bus bajeris jei atvaziuosiu ir pasakys, kad daktares nera  blink.gif

Taip, Butkeviciene.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 24 balandžio 2014 - 16:18
QUOTE(Element @ 2014 04 24, 16:01)
Taip, Butkeviciene.

nu negi ji galeru is anksto nepaskambint zinodama, kad vaziuoju is toli unsure.gif ji man sake, kad treciadieni susirgo, bet zadejo penktadieni buti, o dabar jau issigandau, kodel Jums iki pirmadienio vizita nukele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jizo @ 2014 04 24, 19:06)
nu negi ji galeru is anksto nepaskambint zinodama, kad vaziuoju is toli  unsure.gif ji man sake, kad treciadieni susirgo, bet zadejo penktadieni buti, o dabar jau issigandau, kodel Jums iki pirmadienio vizita nukele  doh.gif

Manes antradieni neprieme. Ji man siandien skambino sake kad gal rytoj jau pasirodys kad paskambinciau rytoj jai.
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2014 04 24, 18:32)
Manes antradieni neprieme. Ji man siandien skambino sake kad gal rytoj jau pasirodys kad paskambinciau rytoj jai.

na tai linkiu, kad abi rytoj pas ja papultume ir gautume geru ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti