QUOTE(egle0511 @ 2014 04 24, 07:34)
Dar kart aciu visoms.
Net ramiau laukt to pirmadienio pasidare
Kazkaip jaunystej gimdziau be jokiu genetiniu tyrimu niekada nepagalvojau,kad va buna tiek problemu ir sunkumu besilaukiancioms vyresniame amziuje
Mano seima gana nemaza
-dukra ir trys sunus.Visi sveiki.Dukrai kova suejo 20,ji studijuoja medicina Kaune 2 kursas jau i pabaiga,Sunums-18,15 ir 14. Su vyru issiskyreme pries 10 metu,kai pradejo vazinet i uzsieni dirbt.Tada suprato,kad jam vienam geriau ir
,ir vakareliai,pazintys ir t.t.Na,o as nesiau vargeli viena,kol mano gyvenime atsirado geras zmogeliukas
.Tai va,mes 8 metai kartu,jis jaunesnis uz mane,vaiku neturi.Uzauginome mano vaikucius ir va,dievulis poksta iskrete-po Nauju supratau,kad laukiuos.Is pradziu sokas
-toks amzius.Bet dabar jau apsipratau ir labai laukiu,o apie drauga tai net nekalbu-pirmas nuosavas vaikelis jam butu
Tokia va istorija.Labai tikiuosi laimingos jos pabaigos
.
Po vizito parasysiu kaip sekes Vilniuje.
Geros dienos ir puikios nuotaikos visoms
saunu, turesit pagranduka/ke
linkiu, kad viskas butu gerai jau is pat pirmos apziuros, nes tos priskos tai tik nervu gadinimas
QUOTE(Element @ 2014 04 24, 08:28)
man pykta, kad negaliu...
mano vizitas pas genetika atidedamas jau 2 karta, svarbiausia, kad apie tai mane perspeja vos ne pries pusvalandi iki vizito. Daktare susirgo, turejo mane apziureti 04.22, jau laukiau registraturoje, kai man paskambino daktare pasakyti, kad ji negales manes priimti, bet pasidziauge, kad as ne is Klaipedos atvaziavau, kad esu vilniete... atidejom siandienai,siandien viskas pasikartojo, tik perspejo biski anksciau, pries valanda , kai jau buvau isejus is namu vaziuoti i santariskes..Vizitas atidetas pirmadieniui. Taip nepergyvenciau, jei netureciau isvykti is Lietuvos, viskas pradejo eiti ne pagal plana
pirmadieni numatytas vizitas, o isvykstu sekmadieni, kaip suprantu, rezultatu gauti nespeju.Man jau eina 17 savaite, grisiu,kai eis 20savaite.
pasimetus, nezinau ,ka daryt.
Isvis ,ka jie man nori tirti su tokiu pilvuku jau, jei tik Prisca 2 , tai zodziu, nesuprantu,kada po to speju Vvt padaryt, jei neduok Dieve , kazkas ne taip
Na aisku ,suprantu ir daktare, serga , visi mes zmones, tiesiog aplinkybes klostosi biski ne taip kaip tikejausi
ar tik ne Butkeviciene?
jo majo, turiu vaziuoti rytoj pas ja is Siauliu, ot bus bajeris jei atvaziuosiu ir pasakys, kad daktares nera