QUOTE(egle0511 @ 2014 04 23, 10:25)
Labas,merginos.Esu naujokė šiame forume . Trečia diena mirkstu internete ir jau visai galva susisuko
Man 42 metai ir laukiuosi jau 19 savaitę.Turiu Prisca2 rezultatus-edvar.s.-1:3083,daunos.-1:323,amžiaus rizika-1:51,nerv.vamzd.defektai-1:10000.Gydytojas vakar patarė pasikonsultuoti su genetiku.O tai ,pasirodo,ne taip paprasta.Visur eilės begalinės.Šiauliuose yra tik viena genetikė(komentarai ne kokie),Kauno klinikose artimiausias po mėnesio,jau kai ir per vėlu.
Norėčiau paklausti gal Kaune yra privatus koks genetikas? Kiek tik googlinau,tai nerandu,tik Vilniuje.
Labai norėčiau konsultacijos su echoskopija.Lauksiu Jūsų žinių
Man 42 metai ir laukiuosi jau 19 savaitę.Turiu Prisca2 rezultatus-edvar.s.-1:3083,daunos.-1:323,amžiaus rizika-1:51,nerv.vamzd.defektai-1:10000.Gydytojas vakar patarė pasikonsultuoti su genetiku.O tai ,pasirodo,ne taip paprasta.Visur eilės begalinės.Šiauliuose yra tik viena genetikė(komentarai ne kokie),Kauno klinikose artimiausias po mėnesio,jau kai ir per vėlu.
Norėčiau paklausti gal Kaune yra privatus koks genetikas? Kiek tik googlinau,tai nerandu,tik Vilniuje.
Labai norėčiau konsultacijos su echoskopija.Lauksiu Jūsų žinių
labai gerai, kad Vilniuje uzsiregistravot, nes Siauliuose mane baigia jau is proto iskraustyt , cia net echo nepadare, tik is priscu buria siandien einu i TA, ziuresiu ka gine patars ir greiciausiai taip pat registruosiuos papildomai konsultacijai i Vilniu.