Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(egle0511 @ 2014 04 23, 10:25)
Labas,merginos.Esu naujokė šiame forume  4u.gif . Trečia diena mirkstu internete ir jau visai galva susisuko  smile.gif
Man 42 metai ir laukiuosi jau 19 savaitę.Turiu Prisca2 rezultatus-edvar.s.-1:3083,daunos.-1:323,amžiaus rizika-1:51,nerv.vamzd.defektai-1:10000.Gydytojas vakar patarė pasikonsultuoti su genetiku.O tai ,pasirodo,ne taip paprasta.Visur eilės begalinės.Šiauliuose yra tik viena genetikė(komentarai ne kokie),Kauno klinikose artimiausias po mėnesio,jau kai ir per vėlu. doh.gif
Norėčiau paklausti gal Kaune yra privatus koks genetikas? Kiek tik googlinau,tai nerandu,tik Vilniuje.
Labai norėčiau konsultacijos su echoskopija.Lauksiu Jūsų žinių ax.gif

labai gerai, kad Vilniuje uzsiregistravot, nes Siauliuose mane baigia jau is proto iskraustyt doh.gif , cia net echo nepadare, tik is priscu buria doh.gif siandien einu i TA, ziuresiu ka gine patars ir greiciausiai taip pat registruosiuos papildomai konsultacijai i Vilniu.
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2014 04 23, 13:23)
Latina, o kur tau darė VVT? Po kelių dienų pirmi atsakymai? Ar būna greit jei apie tuos pagrindinius apsigimimus, nes man labai rūpi dėl to edwardso išsiaiškint kuo greičiau.

Siaip Vilniuje Santariskese viskas greiciau. Ten per 2-3 dienas atsakymai del tu triju pagrindiniu apsigimimu.
Papildyta:
QUOTE(egle0511 @ 2014 04 23, 13:30)
Aciu visoms uz pasisakymus,palaikymus ir t.t smile.gif Uzsiregistravau i Vilniu,i genetikos klinika,pas Beniusiene.Konsultacijai ir echo.Pirmadieni pavakary turiu ten but  :)Tad laukia ilgas kelias.Buciau galejus rytoj 8 val,bet nespeciau is taip toli atvaziuot.Tad pasirinkau pirmadieni.

Papildyta:
laina12 sveikinu nuosirdziausiai.Dabar gali ramiai megautis  nestuke.gif

As irgi buvau privaciai pas Beniusiene Genetikos klinikoje, nes nebegalejau laukti. Labai gera gydytoja smile.gif. Ir kiek internete atsiliepimai, ir pati is patirties galiu pasakyt smile.gif.
Atsakyti
Būtent Santariškėse ir eisiu, super tada, kad taip greit būna atsakymas.
Atsakyti
QUOTE(egle0511 @ 2014 04 23, 13:30)
Aciu visoms uz pasisakymus,palaikymus ir t.t smile.gif Uzsiregistravau i Vilniu,i genetikos klinika,pas Beniusiene.Konsultacijai ir echo.Pirmadieni pavakary turiu ten but  :)Tad laukia ilgas kelias.Buciau galejus rytoj 8 val,bet nespeciau is taip toli atvaziuot.Tad pasirinkau pirmadieni.

Papildyta:
laina12 sveikinu nuosirdziausiai.Dabar gali ramiai megautis  nestuke.gif

Labai gera gydytoja pasirinkot.pati pas ja lankiausi ir su pirmu nestumu ir dabar su antruoju.kuo geriausi ir silciausi atsiliepimai apie gydytoja Beniusiene thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dar kart aciu visoms. 4u.gif Net ramiau laukt to pirmadienio pasidare biggrin.gif Kazkaip jaunystej gimdziau be jokiu genetiniu tyrimu niekada nepagalvojau,kad va buna tiek problemu ir sunkumu besilaukiancioms vyresniame amziuje blush2.gif Mano seima gana nemaza tongue.gif -dukra ir trys sunus.Visi sveiki.Dukrai kova suejo 20,ji studijuoja medicina Kaune 2 kursas jau i pabaiga,Sunums-18,15 ir 14. Su vyru issiskyreme pries 10 metu,kai pradejo vazinet i uzsieni dirbt.Tada suprato,kad jam vienam geriau ir drinks_cheers.gif ,ir vakareliai,pazintys ir t.t.Na,o as nesiau vargeli viena,kol mano gyvenime atsirado geras zmogeliukas bigsmile.gif .Tai va,mes 8 metai kartu,jis jaunesnis uz mane,vaiku neturi.Uzauginome mano vaikucius ir va,dievulis poksta iskrete-po Nauju supratau,kad laukiuos.Is pradziu sokas blink.gif -toks amzius.Bet dabar jau apsipratau ir labai laukiu,o apie drauga tai net nekalbu-pirmas nuosavas vaikelis jam butu smile.gif Tokia va istorija.Labai tikiuosi laimingos jos pabaigos nestuke.gif .
Po vizito parasysiu kaip sekes Vilniuje.
Geros dienos ir puikios nuotaikos visoms nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios smile.gif Gal kuri gali trumpai papasakot, kaip vyksta pirmasis vizitas Santariškėse? Ar tuo pačiu metu paima kraują, daro echo, ar kažką paskiria vėlesniam laikui? Kiek maždaug laiko viskas užtrunka? smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

as vakar vakare suzinojau, kad PriscaII - D.S. 1:92...

raukslyte matavo 13 s ir 2d, buvo 2mm, genetike nemate rizikos ir nedare Prisca I,
as pati 14s. ir 4 d. privaciai kraujuka pasidariau, nusprende daryt priscaII, nors buvo ant ribos
ir va ka parode tyrimas...

Nzn ar reiketu kartoti kraujo tyrima, ar is karto darytis VVT? ar yra kam taip buve?
mums jau 16 sav sad.gif
Atsakyti
QUOTE(egle0511 @ 2014 04 24, 08:34)
.Is pradziu sokas  blink.gif -toks amzius.Bet dabar jau apsipratau ir labai laukiu,o apie drauga tai net nekalbu-pirmas nuosavas vaikelis jam butu  smile.gif Tokia va istorija.Labai tikiuosi laimingos jos pabaigos  nestuke.gif .
Po vizito parasysiu kaip sekes Vilniuje.
Geros dienos ir puikios nuotaikos visoms  nestuke.gif

na normalus tas amzius dar mirksiukas.gif uzsieny tokio amziaus tik planuot vaikus ir pradeda. o cia - jau ne pirmas vaikiukas tuo labiau. biggrin.gif
pasidarysit tyrimus, ir viskas turi but puiku mirksiukas.gif augs pagrandukas, mamos ir tecio dziaugsmelis - neduos susent (cia taip mano vyras sako- jam gi jau 50 suejo pries kelis menesius biggrin.gif )
Atsakyti
man pykta, kad negaliu...
mano vizitas pas genetika atidedamas jau 2 karta, svarbiausia, kad apie tai mane perspeja vos ne pries pusvalandi iki vizito. Daktare susirgo, turejo mane apziureti 04.22, jau laukiau registraturoje, kai man paskambino daktare pasakyti, kad ji negales manes priimti, bet pasidziauge, kad as ne is Klaipedos atvaziavau, kad esu vilniete... atidejom siandienai,siandien viskas pasikartojo, tik perspejo biski anksciau, pries valanda , kai jau buvau isejus is namu vaziuoti i santariskes..Vizitas atidetas pirmadieniui. Taip nepergyvenciau, jei netureciau isvykti is Lietuvos, viskas pradejo eiti ne pagal plana doh.gif
pirmadieni numatytas vizitas, o isvykstu sekmadieni, kaip suprantu, rezultatu gauti nespeju.Man jau eina 17 savaite, grisiu,kai eis 20savaite. doh.gif pasimetus, nezinau ,ka daryt.
Isvis ,ka jie man nori tirti su tokiu pilvuku jau, jei tik Prisca 2 , tai zodziu, nesuprantu,kada po to speju Vvt padaryt, jei neduok Dieve , kazkas ne taip verysad.gif

Na aisku ,suprantu ir daktare, serga , visi mes zmones, tiesiog aplinkybes klostosi biski ne taip kaip tikejausi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistes_c @ 2014 04 24, 09:26)
Sveikos merginos,

as vakar vakare suzinojau, kad PriscaII - D.S. 1:92...

raukslyte matavo 13 s ir 2d, buvo 2mm, genetike nemate rizikos ir nedare Prisca I,
as pati 14s. ir 4 d. privaciai kraujuka pasidariau, nusprende daryt priscaII, nors buvo ant ribos
ir va ka parode tyrimas...

Nzn ar reiketu kartoti kraujo tyrima, ar is karto darytis VVT? ar yra kam taip buve?
mums jau 16 sav sad.gif

mano antroji prisca buvo 1:75 . Nors echo rode viska super ir pirmoji prisca buvo labai gera, del visa ko, pasidariau vvt. Man ramiau .... Cia jau jums reik apsisprest, ar darytis sita tyrima ar ne, ir koks sprendimas butu, jei pasirodytu kas negerai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2014 04 24, 09:28)
man pykta, kad negaliu...
mano vizitas pas genetika atidedamas jau 2 karta, svarbiausia, kad apie tai mane perspeja vos ne pries pusvalandi iki vizito. Daktare susirgo, turejo mane apziureti 04.22, jau laukiau registraturoje, kai man paskambino daktare pasakyti, kad ji negales manes priimti, bet pasidziauge, kad as ne is Klaipedos atvaziavau, kad esu vilniete... atidejom siandienai,siandien viskas pasikartojo, tik perspejo biski anksciau, pries valanda , kai jau buvau isejus is namu vaziuoti i santariskes..Vizitas atidetas pirmadieniui. Taip nepergyvenciau, jei netureciau isvykti is Lietuvos, viskas pradejo eiti ne pagal plana doh.gif
pirmadieni numatytas vizitas, o isvykstu sekmadieni, kaip suprantu, rezultatu gauti nespeju.Man jau eina 17 savaite, grisiu,kai eis 20savaite. doh.gif  pasimetus, nezinau ,ka daryt.
Isvis ,ka jie man nori tirti su tokiu pilvuku jau, jei tik Prisca 2 , tai zodziu, nesuprantu,kada po to speju Vvt padaryt, jei neduok Dieve , kazkas ne taip verysad.gif

Na aisku ,suprantu ir daktare, serga , visi mes zmones, tiesiog aplinkybes klostosi biski ne taip kaip tikejausi unsure.gif

Tikrai nemaloni situacija sad.gif O pas kitą gydytoją nepasiūlė nueiti?
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2014 04 24, 09:28)
pirmadieni numatytas vizitas, o isvykstu sekmadieni, kaip suprantu, rezultatu gauti nespeju.Man jau eina 17 savaite, grisiu,kai eis 20savaite. doh.gif  pasimetus, nezinau ,ka daryt.
Isvis ,ka jie man nori tirti su tokiu pilvuku jau, jei tik Prisca 2 , tai zodziu, nesuprantu,kada po to speju Vvt padaryt, jei neduok Dieve , kazkas ne taip

na, atsakyma gali pasakyti ir telefonu arba el.pastu. Jei viskas gerai bus, tai ner ko nervuotis mirksiukas.gif Svarbiausia, niekada nereik is anksto prisigalvot blogu dalyku. VVT as dariausi, kai buvo 20 savaiciu. tai kaip ir ne per velu - nes jei yra genetiniai pakitimai, prieslaikini gimdyma galima issaukti iki 22-23 savaites. (Aisku, neduok die, tokiu dalyku, bet...).
suprantu, kad pikta, na, bet pati sakai, daktarai irgi zmones - gali susirgti. rolleyes.gif
Atsakyti