QUOTE(AfricanSun @ 2014 04 22, 13:09)
Rado paprasta ginekologė echo metu, jau 14.5 sav Paskui kai Santariškėse genetikė darė echo, pasakė, kad tikrai yra 3 cistos, o 28 sav. jų jau nebebuvo. Šiaip jos savaime visai nepavojingos, bet kažkoks ten procentas edwards sindromu sergančių vaikų jas turi ir iškart padidėja rizika šiam sindromui, bet jei neranda šalia to jokių kitų anomalijų, kaip mums buvo, rizika išlieka vos didesnė nei bet kam kitam. Bet kažkaip peržiūrėjau visus išduotus lapus ir pastebėjau, kad vaikučio galvytės apimtis pagal procentilių lentelę vis krenta žemyn, kai tuo tarpu kūnas auga normaliai. Bet šiaip sakau gal jiems sunku išmatuoti, kai galva giliai mano dubenyje ir dar šonu, nes skaičiau, kad dėl to gali būti netikslūs duomenys, seniau vaikelis buvo visai kitoj pozicijoj ir apimtys buvo normoje. Dar toks dalykas, kad pas mane tik db pamatė, kad vaisiaus vandenys prie normos ribų. Žodžiu sakiau užteks kankintis, sužinokime tiesą, kokia ji bebūtų. Bet kokiu atveju blogiausias scenarijus būtų, kad pagimdau ir palaidojam...Bet aš labai nenorėčiau žudyti vaikelio, tad būčiau gimdžiusi bet kokiu atveju. Tik kad nežinomybė slegia, nes dabar esu kažkur tarp nerealios baimės ir kartais užeinančio džiaugsmo apie vaikutį. Geriau jau gedėsiu arba džiaugsiuos, nes abu dalykus daryti labai sunku.
Stiprybės Gal tikrai geriau viską išsiaiškinti, ir ramiai, nesinervinant laukti. Na, o jei žinios nekokios, žinoma linkiu, kad jos būtų puikios, tai gal geriau žinoti iš anksto