Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(laina12 @ 2014 04 07, 14:05)
kmuk paprasti echoskopai.
bet manau, pilnai uztenka, jei specas ziuri mirksiukas.gif

Tai va jei žiūri specas... Mes ir galvojom, kad žiūri specas Vladas Gintautas, neturim žodžių...
Mano draugei (tiksliau dukterečiai) 22 savaičių kelis kart echoskopuojant nepastebėjo ryškių fiziologinių nukrypimų... už poros dienų kita gydytoja echoskopuojant tai pamatė, buvo šokiruota, Vilniaus santariškių gydytojai taip pat pamatė... Tačiau jau per vėlu...

O atvykus pas jį po dviejų savaičių - pamatė ir pats. Tesugebėjo išlementi kelis žodžius ir tai perklausiant to pačio klausimo tris kartus.

Labai nusivylėm jo profesinėm žiniom, girdėjom iš jo pusės tokių atvejų, bet abejojom.
O geriausias "topas" buvo tada ,kai prieš tai telefonu jis pats asmeniškai paskambino ir pasakė, kad VVT atsakymas geras - nešiokite ir sėkmingai laukitės,
o po savaitės atvažiavus pasiimti to atsakymo popierinio varianto, teigė jog to atsakymo dar išviso nėra...
O jau 27 savaitės... verysad.gif Pabaiga laukia liūdna...
Atsakyti
QUOTE(perla69 @ 2014 04 11, 09:15)

O jau 27 savaitės...  verysad.gif Pabaiga laukia liūdna...

Ojoj unsure.gif O gal gydytojai kažką pasiūlys dar? Na gal pataisoma bent kažkas? unsure.gif

Aš labiau už Santariškes esu. Tai tik mano nuomonė, bet kai pati ieškojau informacijos, kažkaip kartkartėm abejotinai Kaunas atrodė. O važiuot reikėjo bet kokiu atveju, ir atstumas skyrėsi ne kažką, tai Vilnių rinkausi.
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 04 11, 07:10)
Sveikos, merginos,
Turiu tokį ūkišką klausimą: kaip užsiregistravote pačiam pirmam vizitui pas genetikus Santariškėse? Mano neštumas dar nedidelis, bet žinau, kad registruotis reikia labai iš anksto. Per sergu.lt nergistruoja doh.gif Ar skambinote tiesiai jiems?

Sveika, aš skambinau, vos tik sužinojusi, kad laukiuosi (dar nė pilnų 4 savaičių nebuvo) ir užrašė kaip tik tam laikui, kai reikės (12 sav.). Tel. 2365116. O per sergu.lt jau tuomet nė vienos laisvos vietos nerodė.
Sėkmės registruojantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perla69 @ 2014 04 11, 09:15)
Tai va jei žiūri specas... Mes ir galvojom, kad žiūri specas Vladas Gintautas, neturim žodžių...
Mano draugei (tiksliau dukterečiai) 22 savaičių kelis kart echoskopuojant nepastebėjo ryškių fiziologinių nukrypimų... už poros dienų kita gydytoja echoskopuojant tai pamatė, buvo šokiruota, Vilniaus santariškių gydytojai taip pat pamatė... Tačiau jau per vėlu...

O atvykus pas jį po dviejų savaičių - pamatė ir pats. Tesugebėjo išlementi kelis žodžius ir tai perklausiant to pačio klausimo tris kartus. 

O geriausias "topas" buvo tada ,kai prieš tai telefonu jis pats asmeniškai paskambino ir pasakė, kad VVT atsakymas geras - nešiokite ir sėkmingai laukitės,
o po savaitės atvažiavus pasiimti to atsakymo popierinio varianto, teigė jog to atsakymo dar išviso nėra...     
O jau 27 savaitės...

kazkaip keista, kad vvt atsakyma turejo komentuot gintautas... Siaip vvt tyrima uzsako, atsakymus pasako ir atiduoda KMUK genetikai

beje, jei uz poros dienu pamate per kita echo, kodel nieko nedare? jei jau buvo itarimas kazkoks, kam laukt?

kazkaip man cia ne taip atrodo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2014 04 11, 10:59)

beje, jei uz poros dienu pamate per kita echo, kodel nieko nedare? jei jau buvo itarimas kazkoks, kam laukt?

Tai 22 jau vėlu. Viskas.
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 04 11, 11:05)
Tai 22 jau vėlu. Viskas.

snekejau su genetiku - iki 23 sav su gydytoju konsiliumu galima sukelti prieslaikini gimdyma cool.gif Nes ir man jau buvo vos ne ant nosies tas terminas. tai jis mane nuramiino, kad esant chromosomu pakitimams - jie saukia konsiliuma. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ksiusha84 @ 2014 04 11, 10:44)
Sveika, aš skambinau, vos tik sužinojusi, kad laukiuosi (dar nė pilnų 4 savaičių nebuvo) ir užrašė kaip tik tam laikui, kai reikės (12 sav.). Tel. 2365116. O per sergu.lt jau tuomet nė vienos laisvos vietos nerodė.
Sėkmės registruojantis  4u.gif

Ačiū, užsiregistravau be problemų 4u.gif
Atsakyti

rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marselina: 12 balandžio 2014 - 09:11
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 04 11, 09:54)
Ojoj unsure.gif O gal gydytojai kažką pasiūlys dar? Na gal pataisoma bent kažkas? unsure.gif

Aš labiau už Santariškes esu. Tai tik mano nuomonė, bet kai pati ieškojau informacijos, kažkaip kartkartėm abejotinai Kaunas atrodė. O važiuot reikėjo bet kokiu atveju, ir atstumas skyrėsi ne kažką, tai Vilnių rinkausi.

Papildyta:
QUOTE(laina12 @ 2014 04 11, 10:59)
kazkaip keista, kad vvt atsakyma turejo komentuot gintautas... Siaip vvt tyrima uzsako, atsakymus pasako ir atiduoda KMUK genetikai

kazkaip man cia ne taip atrodo  cool.gif

Tai va, ta kita echoskopuotoja Kaune viską ir pamatė, ji nusiuntė į Santariškes. Jos rezusas minusas ir dėl jos pačios gyvybės ir sekančių nėštumų, Santariškių genetikai ir gydytojai nusprendė priešlaikinio nemėginti... Nes sakė iš savo praktikos turi labai liūdnų pasekmių..

Na šito aš nežinau, kodėl jai asmeniškai jis pats paskambino. Čia išvis kažkoks žiaurus absurdas gavosi... verysad.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(laina12 @ 2014 04 11, 12:04)
snekejau su genetiku - iki 23 sav su gydytoju konsiliumu galima sukelti prieslaikini gimdyma  cool.gif Nes ir man jau buvo vos ne ant nosies tas terminas. tai jis mane nuramiino, kad esant chromosomu pakitimams - jie saukia konsiliuma. cool.gif

Santariškėse net nešaukė konsiliumo. Nes jos gyvybei tai būtų labai pavojinga. Net Cezaris būtų labai negerai, geriausiai, kad viskas būtų natūraliai. Čia pirmas leliukas... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla69: 12 balandžio 2014 - 09:14
Pas mane Rh minusas ,o MB Rh teigiamas.Kai tik VVT paeme i minkstaja suleido antikuniu,ir sake dar 28savaite reikes pakartoti,kad jei ateityje planuosim dar vieno/os leliaus ieskotis nebutu persileidimu,del mano kraujo. g.gif keistai kodel jai taip nedaro,nes ir gimdant naturaliai antras nestumas turint Rh neigiama jei vyro Rh teigiamas yra priskiriamas rizikingiems. Sneku ne vien is savo patirties,o taip pat is savo mamos.Pirma nestuma pas ja buvo isvalymas,as antra,brolis trecias.Tada dar taip paprasta su antikuniais nebuvo.Petyje pas ja dideli randai,nes tevuko oda isodino,kad organizmas atmetinetu ta odos lopineli,o ne nestuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simona82: 12 balandžio 2014 - 09:24
as irgi nelabai suprantu pastarosios situacijos, kur perla 69 aprase. koks skirtumas - normalus gimdymas, ar prieslaikinis - vis vien gimdymas, ir Rh cia ne prie ko. Pievos kazkokios ir tiek ....
Atsakyti
QUOTE(Simona82 @ 2014 04 12, 10:20)
Pas mane Rh minusas ,o MB Rh teigiamas.Kai tik VVT paeme i minkstaja suleido antikuniu,ir sake dar 28savaite reikes pakartoti,kad jei ateityje planuosim dar vieno/os leliaus ieskotis nebutu persileidimu,del mano kraujo. g.gif keistai kodel jai taip nedaro,nes ir gimdant naturaliai antras nestumas turint Rh neigiama jei vyro Rh teigiamas yra priskiriamas rizikingiems. Sneku ne vien is savo patirties,o taip pat is savo mamos.Pirma nestuma pas ja buvo isvalymas,as antra,brolis trecias.Tada dar taip paprasta su antikuniais nebuvo.Petyje pas ja dideli randai,nes tevuko oda isodino,kad organizmas atmetinetu ta odos lopineli,o ne nestuma.

Jai irgi sakė suleis tų antikūnių
Papildyta:
QUOTE(laina12 @ 2014 04 12, 10:37)
as irgi nelabai suprantu pastarosios situacijos, kur perla 69 aprase. koks skirtumas - normalus gimdymas, ar prieslaikinis - vis vien gimdymas, ir Rh cia ne prie ko. Pievos kazkokios ir tiek ....

Nu ne pievos žinok čia tikrai, o tragedija šeimai visai... verysad.gif

Kol daėjo viskas iki Santariškių, jos nėštumui jau buvo apie 25 - 26 savaites, tada jau priešlaikinį sukelti yra nelegalu...
Atsakyti