Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 03 26, 16:24)
Dėl grožio kiek kamuojamės irnesakyk.gif , o čia ramybė wub.gif Aš va prašiau, kad tuo pačiu ir riebalų nusiurbimą padarytų, kad jau kiaurai duria, ale nesutiko blush2.gif

Man kai antakius pesioja pincetu tai daaaaug skaudziau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Simona82 @ 2014 03 26, 17:30)
keleta dienu rekomenduoja nuo lovos tik iki tuoleto nueiti,na del visa ko.O skaudeti tikrai neskauda tik nemalonus spaudimas jauciamas.As asmeniskai su vyru ejau(nezinau ar Lt leidzia),nes norejau,kad kazkas savas uz rankos palaikytu ir batus uzristu  blush2.gif, o dar ir masina parvairuotu iki namu.
Sekmes  4u.gif

Vilniuj jokiu vyru salia neleidzia. Gal kad neblaskytu? g.gif
Dirbau ta pacia diena ir visas kitas eilini ofisini darba uz rasomojo stalo. Sportuot nejau.geriau magni kelias dienas pries ir po.
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2014 03 28, 01:12)
Man kai antakius pesioja pincetu tai daaaaug skaudziau lotuliukas.gif
Papildyta:

Dirbau ta pacia diena ir visas kitas eilini ofisini darba uz rasomojo stalo. Sportuot nejau.geriau magni kelias dienas pries ir po.

niu va, nuraminai..jei jau antakiai skaudziau biggrin.gif (bo tikrai skauda, kai tuos antakius pesioja doh.gif biggrin.gif )

tai as viena diena pasiimu atostogu, kad neatsiprasinet...tai ir pabusiu pro proceduros ramiau biski (jei tik man gausis... as tokia biski 'nepaseda' doh.gif )
Atsakyti

[/quote]
Man gydytojas patare dvi dienas lovoje pagulet,sako maziau krutinsies ir pati geriau jausies.O dar dideles baimes akys del to 1% po VVT.Manau,kad cia nuo kiekvienos asmeniskai priklauso. nestuke.gif

O del vyru, dalyvavo pradejimes,veliau ir gimdyme nori dalyvauti tai kodel gi ne ir VVT.Pas ispanus siek tiek kitaip yra,pas juos i kiekviena eko gali net uosviene prie vyro atsivesti jei noras didelis yra doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas gali pakonsultuoti, jei užsiregistravau konsultacijai pas genetiką KMUK ar reikia dar papildomai echoskopijai registruotis, ar viską iš karto padarys?
Atsakyti
4u.gif uzsiregistruok pati del viso pikto nes man buvo kad genetikas neturejo jau laisvu ekoskopijai vizitu pirma karta o pas ji buvau 11 sav 3 d jie matuoti rauksle reik iki 13 sav ar 14 jau nz. as ejau i men gala tai vizita pas ekoskopuotaja Gyd. Norkiene gavau per www.sergu.lt kazkam atsakius Patys genetikai ekoskopiju nedaro tik jas vertina su kraujo ar vvt atsakymais. cia tvarka KMU.
Antra karta skambinau gyd 20 sav jis paskyre vizita pats ir ekoskopija ta pacia diena. Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(musyle @ 2014 03 31, 22:10)
4u.gif uzsiregistruok pati del viso pikto nes man buvo kad genetikas neturejo jau laisvu ekoskopijai vizitu pirma karta o pas ji buvau 11 sav 3 d jie matuoti rauksle reik iki 13 sav ar 14 jau nz. as ejau i men gala tai vizita pas ekoskopuotaja Gyd. Norkiene gavau per www.sergu.lt  kazkam atsakius Patys genetikai ekoskopiju nedaro tik jas vertina su kraujo ar vvt atsakymais. cia tvarka KMU.
Antra karta skambinau gyd 20 sav jis paskyre vizita pats ir ekoskopija ta pacia diena. Sekmes.

Ačiū 4u.gif O kaip ieškoti sergu.lt, kaip vadinasi tie gydytojai,kur echoskopuoja? O laiką žiūrėti,kad jau būtų po genetiko konsultacijos, nes ji nusiųsti turės?
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2014 03 31, 20:25)
Gal kas gali pakonsultuoti, jei užsiregistravau konsultacijai pas genetiką KMUK ar reikia dar papildomai echoskopijai registruotis, ar viską iš karto padarys?

QUOTE(Indare @ 2014 03 31, 22:14)
Ačiū 4u.gif  O kaip ieškoti sergu.lt, kaip vadinasi tie gydytojai,kur echoskopuoja? O laiką žiūrėti,kad jau būtų po genetiko konsultacijos, nes ji nusiųsti turės?

laba, siaip pageidautina, kad pati uzsiregistruotum per sergu.lt arba telefonu.
jei tia 12 sav. tyrimas- pas norkiene, machtejeviene galima. Geriausia talonus 'gaudyti' paskutini menesio pirmadieni. taigi, paskubek.
nes genetikas pats kazin ar registruos, tik patars, pas kokia gine geriau.
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimuka, siandien dare echo, matavo sprando rauksle, gine sake, kad viskas normos ribose, ant lapelio matau atspausdinta, kad 0.18 cm, tai cia kaip suprast, kad 1.8 mm, ar kaip, gal jus zinot ?! Dar paskui dariausi ir krauja Prisca 1, del viso pikto.
Atsakyti
QUOTE(ZanetaLLL @ 2014 04 01, 20:29)
Sveikos, turiu klausimuka, siandien dare echo, matavo sprando rauksle, gine sake, kad viskas normos ribose, ant lapelio matau atspausdinta, kad 0.18 cm, tai cia kaip suprast, kad 1.8 mm, ar kaip, gal jus zinot ?! Dar paskui dariausi ir krauja Prisca 1, del viso pikto.

sprando rauksle kaip jus pavadinot zymisi NT. 1,8mm yra norma, bet tai nieko nereiskia. jei jau pasidaret Prisca I, siulyciau pasidaryti ir amniocenteze (VVT) suejus 16-20sav. jeigu jau pradejot eit genetinius tyrimus tai iki galo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*credere* @ 2014 04 01, 19:52)
sprando rauksle kaip jus pavadinot zymisi NT. 1,8mm yra norma, bet tai nieko nereiskia. jei jau pasidaret Prisca I, siulyciau pasidaryti ir amniocenteze (VVT) suejus 16-20sav. jeigu jau pradejot eit genetinius tyrimus tai iki galo  4u.gif

o as manau, kad VVT reiktu daryti, tik tuomet, kai yra didele tikimybe blogybei, o siaip geriau isvengti bet kokio kisimosi pas leliuka. ir dar man tada neaisku, kam tada ir ta echo daryti ir priscas, jei kazkas yra nusiteikes bet kuriuo atveju darytis viska, tai reikia iskart VVT daryti ir viskas, nes tik jis duoda tikra ats, o daugiau viskas tik tikimybiu teorija. bet cia mano nuomone , kitos gal galvoja kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jizo: 01 balandžio 2014 - 20:08
QUOTE(Jizo @ 2014 04 01, 21:06)
o as manau, kad VVT reiktu daryti, tik tuomet, kai yra didele tikimybe blogybei, o siaip geriau isvengti bet kokio kisimosi pas leliuka.  ir dar man tada neaisku, kam tada ir ta echo daryti ir priscas, jei kazkas yra nusiteikes bet kuriuo atveju darytis viska, tai reikia iskart VVT daryti ir viskas, nes tik jis duoda tikra ats, o daugiau viskas tik tikimybiu teorija. bet cia mano nuomone , kitos gal galvoja kitaip.

butent.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 02 balandžio 2014 - 12:09
labukas visoms
nu ku, pargrizau jau is kmuk. Biski ryte baisoka buvo. ale susikaupiau kazkaip ir nutariau nesijaudint. Viso tokiu kaip as buvom 4, tai gan greit apsisukom biggrin.gif
svarbiausia, bijojau, kad pas kokia rezidente, neduok die, nepapult. Bet kai nuejau, pamaciau pavarde - apsiraminau biggrin.gif
labai maloni gydytoja, pakalbino, nuramino, dar pajuokavom. Paziurejo echo, dar kart patvirtino, kad bachuriukas bus biggrin.gif , ir ... kad to durio net nelabai pajauciau is tiesu. Gerai viena forumiete buvo pasakius, kai antakius pesioja, buna skaudziau biggrin.gif

taigis, atsakymas greitasis, bent jau del DS, bus pirmadieni po pietu, o viso kariotipo - po 3 savaiciu. Zodziu genetikas liepe 4 dienas ramiai pabut, ir neslapint tos vietos, o gydytoja dariusi tyrima - tik siandien. Idomu kodel taip skiriasi... sako, gi cia panasiai, kaip is venos krauja paimt ... Na, dabar svarbiausia, kad jokiu komplikaciju nebutu, ir kad atsakymas gera butu ...
Atsakyti