Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(laina12 @ 2014 03 26, 17:14)

o ten skausminga, ar nuskausmina vietiskai? aisku, geriau jau neziuret ir nematyt, tada turbut ir skauda maziau  biggrin.gif

Nenuskausmina biggrin.gif Bet nėra taip baisu, kaip atrodo biggrin.gif Jausmas, kad spaudžia stipriai, toks pobjauris, bet iškenčiama.
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 03 26, 17:18)
Nenuskausmina biggrin.gif Bet nėra taip baisu, kaip atrodo biggrin.gif Jausmas, kad spaudžia stipriai, toks pobjauris, bet iškenčiama.

unsure.gif ui, skamba ziauriai...na, bet is tiesu , viskas iskenciama rolleyes.gif
bet manau, verta del sventos ramybes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2014 03 26, 17:21)
unsure.gif ui, skamba ziauriai...na, bet is tiesu , viskas iskenciama rolleyes.gif
bet manau, verta del sventos ramybes unsure.gif

Dėl grožio kiek kamuojamės irnesakyk.gif , o čia ramybė wub.gif Aš va prašiau, kad tuo pačiu ir riebalų nusiurbimą padarytų, kad jau kiaurai duria, ale nesutiko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 26 kovo 2014 - 16:28
QUOTE(laina12 @ 2014 03 26, 16:14)
tai as to ir tikiuos, o einu, kad nekamuotu mintys - o jeigu... kai galejau padaryt o nepadariau  doh.gif

placenta galinej daly. o fizinis kruvis kodel? del to durio?
unsure.gif
o ten skausminga, ar nuskausmina vietiskai? aisku, geriau jau neziuret ir nematyt, tada turbut ir skauda maziau  biggrin.gif

Manau kad teisingai pasirinkai.. nes jau kai yra nerimas širdyje pasėtas niekaip jo neišvarysi..

Labai gerai kad placenta užpakalinėj thumbup.gif nereiks per placentą durt - man gydytoja sakė, kad tai yra didelis pliusas. fizinį krūvį patartina apribot bent 2-3 dienas po VVT, nes tyrimo metu yra sudirginami raumenys.. iš tiesų nežinau tikslios priežasties kodėl patariama pasisaugot po VVT, bet kiek visur skaičiau info ir kiek man gydytoja sakė tai 2-3 dienos po VVT yra rizikingiausios. manau geriau pasisaugot nei vėliau gailėtis unsure.gif
nea, nieko nenuskausmina smile.gif na tas skausmas tikrai nėra didelis - labiau toks spaudimo jausmas pilvuke jaučiasi.. iš pradžių nupurškia visą pilvuką su dezinfekciniu skysčiu - tai nusiteik po tyrimo būt rudu pilvuku doh.gif aš stengiaus nežiūrėt ir negalvot ką daro ten gydytoja.. tyrimo metu gydytoja stebi vaikutį echoskopu ir tuo pat metu duria adatikę (bent jau man dūrė pilvuko apačioj), paskui parodė dar kaip tas skystis atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2014 03 26, 17:33)
Manau kad teisingai pasirinkai.. nes jau kai yra nerimas širdyje pasėtas niekaip jo neišvarysi..

Labai gerai kad placenta užpakalinėj  thumbup.gif  nereiks per placentą durt - man gydytoja sakė, kad tai yra didelis pliusas. fizinį krūvį patartina apribot bent 2-3 dienas po VVT, nes tyrimo metu yra sudirginami raumenys.. iš tiesų nežinau tikslios priežasties kodėl patariama pasisaugot po VVT, bet kiek visur skaičiau info ir kiek man gydytoja sakė tai 2-3 dienos po VVT yra rizikingiausios. manau geriau pasisaugot nei vėliau gailėtis  unsure.gif
nea, nieko nenuskausmina smile.gif na tas skausmas tikrai nėra didelis - labiau toks spaudimo jausmas pilvuke jaučiasi.. iš pradžių nupurškia visą pilvuką su dezinfekciniu skysčiu - tai nusiteik po tyrimo būt rudu pilvuku  doh.gif aš stengiaus nežiūrėt ir negalvot ką daro ten gydytoja.. tyrimo metu gydytoja stebi vaikutį echoskopu ir tuo pat metu duria adatikę (bent jau man dūrė pilvuko apačioj), paskui parodė dar kaip tas skystis atrodo.

tai jau taip. kai pradedi galvot, kaip ta protingoji elze, kaip bus jeigu bus doh.gif
tada geriau ramiai miegot. net dabar ant dusios ramiau patapo, kai paskambinau ir susitariau. Zinau, kad nemalonus tyrimas, gal net pavojingas, bet... unsure.gif

nu va, nereiks savaiminio idegimo kremo tept biggrin.gif busiu rudapilve. na, dabar lauksiu savaitele. Paskui kaip suprantu, atsakymo ilgai laukt labai nereik? kelias dienas, ar ne? tai jau kaip gausiu atsakkyma, prisiduosiu , kaip bebutu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2014 03 26, 16:37)
tai jau taip. kai pradedi galvot, kaip ta protingoji elze, kaip bus jeigu bus  doh.gif
tada geriau ramiai miegot. net dabar ant dusios ramiau patapo, kai paskambinau ir susitariau. Zinau, kad nemalonus tyrimas, gal net pavojingas, bet...  unsure.gif

nu va, nereiks savaiminio idegimo kremo tept  biggrin.gif busiu rudapilve. na, dabar lauksiu savaitele. Paskui kaip suprantu, atsakymo ilgai laukt labai nereik? kelias dienas, ar ne? tai jau kaip gausiu atsakkyma, prisiduosiu , kaip bebutu unsure.gif

nu jo, žinok tikrai nereikės lotuliukas.gif mano bamba ilgokai po to buvo kažkokios neaiškios spalvos doh.gif o kur tu darysies Kaune ar VLN? Man darė VLN Santariškėse - atsakymai dėl 3 pagrindinių sindromų jau buvo po 2 dienų, bet užteko ir jų laukimo.. doh.gif Jei darys dar ir pilną kariotipo tyrimą tai jo reiks laukt ilgiau nei savaitę.
Būtinai prisiduok mirksiukas.gif o dabar pasistenk apsišarvuot kantrybe ir nebegalvot apie viską.. viskas bus gerai, pamatysi - laikysiu už tave kumštukus mirksiukas.gif
Atsakyti

o del to 1 proc, taip baisu unsure.gif bet labai tikiuos, kad i ji neieisiu. kaip suprantu, darys pats serapinas. tai gal visgi patyres unsure.gif
[/quote]

Man genetike Vilniuje sake, kad rizika tikrai mazesne uz viena proc. kazkur 1 is 200. Amerikietiskam puslapyje skaiciau, kad isvis apie 1 is 300. Jei geras gydytojas, jei nera jokiu sveikatos problemu, gresianciu, viskas buna gerai.
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2014 03 26, 17:37)

nu va, nereiks savaiminio idegimo kremo tept  biggrin.gif

Jooo, ten jie patys nuo bambos iki pusės blauzdų nupučia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Naujaaa @ 2014 03 26, 17:52)
Jei geras gydytojas, jei nera jokiu sveikatos problemu, gresianciu, viskas buna gerai.

Nebūtinai.
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2014 03 26, 16:14)
tai as to ir tikiuos, o einu, kad nekamuotu mintys - o jeigu... kai galejau padaryt o nepadariau  doh.gif

placenta galinej daly. o fizinis kruvis kodel? del to durio?
unsure.gif

keleta dienu rekomenduoja nuo lovos tik iki tuoleto nueiti,na del visa ko.O skaudeti tikrai neskauda tik nemalonus spaudimas jauciamas.As asmeniskai su vyru ejau(nezinau ar Lt leidzia),nes norejau,kad kazkas savas uz rankos palaikytu ir batus uzristu blush2.gif, o dar ir masina parvairuotu iki namu.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simona82: 26 kovo 2014 - 17:36
QUOTE(Cygnus @ 2014 03 26, 17:50)
nu jo, žinok tikrai nereikės  lotuliukas.gif mano bamba ilgokai po to buvo kažkokios neaiškios spalvos  doh.gif o kur tu darysies Kaune ar VLN? Man darė VLN Santariškėse - atsakymai dėl 3 pagrindinių sindromų jau buvo po 2 dienų, bet užteko ir jų laukimo..  doh.gif Jei darys dar ir pilną kariotipo tyrimą tai jo reiks laukt ilgiau nei savaitę.
Būtinai prisiduok  mirksiukas.gif o dabar pasistenk apsišarvuot kantrybe ir nebegalvot apie viską.. viskas bus gerai, pamatysi - laikysiu už tave kumštukus  mirksiukas.gif

darysiu kaune - KMUK. idomu, per kiek laiko atsakas bus... lyg per kelias dienas.

QUOTE(Simona82 @ 2014 03 26, 18:30)
keleta dienu rekomenduoja nuo lovos tik iki tuoleto nueiti,na del visa ko.O skaudeti tikrai neskauda tik nemalonus spaudimas jauciamas.As asmeniskai su vyru ejau(nezinau ar Lt leidzia),nes norejau,kad kazkas savas uz rankos palaikytu ir batus uzristu  blush2.gif, o dar ir masina parvairuotu iki namu.
Sekmes  4u.gif

oho, na, biuletenio tai tikrai neimsiu. darbas sedimas, nemanau, kad turetu pakenkt.. kai pagalvoji, gi tik mazytis duris cia unsure.gif
ai, as tai zadu ir pati parvairuot. tik kad i darba ta diena neisiu - pasiimsiu atostogas. unsure.gif
kaip cia man ramiai reiks isbut - as tokia nepaseda doh.gif man reik eit, lekt, dviraciu vaziuot...dar maze ramybes neduoda pastoviai unsure.gif
Atsakyti
Atsakymas del DS, Edvardso ir Patau sindromu po savaites, o jei tirs pilna kariotipa - tai po triju.
Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anciute @ 2014 03 27, 10:34)
Atsakymas del DS, Edvardso ir Patau sindromu po savaites, o jei tirs pilna kariotipa - tai po triju.
Sekmes jums  4u.gif

aciu. manau, kad tik DS ir kitus tirs. tai tikiuos, greiciau. unsure.gif
nes ir laiko jau nebus laukt, jei kas, neduok die, negerai unsure.gif
Atsakyti