QUOTE(Element @ 2014 03 07, 12:16)
Laba diena,
Man irgi paskyre genetini tyrima, kai darysiuos, bus 14sav., toki termina nustate mano gynekologe. Kokius tyrimus paskirs, VVT, echo ar kraujo paemima , dar nezinau.
Norejau paklausti ,su kokiu tikslu jus darotes siuos tyrimus, kas darosi pvz po 12 sav. Tik del saves kad zinoti? nes juk vistiek nutraukti negalima. iki 22 sav nutraukiamas nestumas tik jei patologija nesuderinama su vaiko gyvybe.
Tai kokia siu tyrimu prasme ,paaiskinkit man? be reikalo rizikuoti persileidimu atliekant VVT, nervintis visa likusi nestuma, isgirdus negerus rezultatus...
As patenku i rizikos grupe, nes vartojau bromokriptina iki nestumo 1men ir iki 8 nestumo sav. Bet kiek teko perskaityti informacijos, sie vaistai nekaip vaisiui nekenkia..
Nuo 11 iki 14 sav.ziurima eko kaklo raukslele,veliau triple atliekamas tikimybinis kraujo tyrimas ir galiausiai jei kraujo tyrime yra apsigimimo rizika tik tuomet atliekami VVT.Siaip nemanau,kad kuri is musu laukianti ar jau praejus visus siuos tris etapus,savu noru prasosi VVT,jei kraujo tyrimas buna geras.VVT be 16 sav.negalima daryti.Perskaitykite placiau visa tema,tada ir gausite atsakymus apie isvalyma,nestumo nutraukima iki 22sav. Jei ir isgirde blogas naujienas jus vis tiek nenutrauktumet nestumo,tai kam tada nervintis be reikalo.Geriau jau tada galvoti,kad viskas bus gerai ir megautis nestumu.