QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 03 01, 09:20)
Pas mane du didesni vaikai yra. O po paskutinio gimdymo dar mėnuo nepraėjo. Gydytojos aš nekaltinu. Po VVT susirgau, tai matyt organizmas neatlaikė. Ir riziką aš žinojau. Tiesiog ne visom pasiseka.
Paskaiciau paskutinius tavo postus. Viskas dar taip sviezia...net sirdi nudiege, nes taip nesenai pati per ta perejau...linkiu tau stiprybes atsitiesti. Daug daug
Mergyt, o kaip pati jauti? Planuoji dar mazyliu?...
As po nelaimes visas genetiniu temas perskaiciau. Fajna kad mamos dalinasi patirtimi. Pasidziaugiu uz jas, sulaukusias geru ziniu. Ir gerai, kad patirtimi pasidalina ir tos, kurioms likimas tu geru ziniu pagailejo....
Papildyta:
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 03 01, 20:09)
Iš tikrųjų maža tikimybė, kad kažkas bus ne taip. Bet ji yra. Aš taip pat skaičiau forumus ir tikėjaus geriausio. Kita vertus, nerimas irgi ne pats geriausias dalykas nėštumo metu.
Per kelis metus, kai seku sia tema karts nuo karto, tai sis atvejis antras, kai nestukas nutruko po vvt. Dazniausiai tai itakoja kiti dalykai, o ne duris.
Skaiciau dar apie viena mergina kuriai Kaune bade rezidente. Net kelis durius viena po kito. Ji tik paskui suzinojo, kad tyrkma atliko ne genetike. Baigesi persileidimu. Kai as nusprendziau darytis vvt irgi zinojau apie ta 1 proc. Bet pamaniau kad man nuo laiptu paslydus nusiridenti didesne tikimybe
ir mano baime pagimdyti mazyli su sindromu huvo didesne uz baime persileisti po vvt.