Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Simona82 @ 2014 02 28, 00:32)
Gal jau turit VVT atsakymus? 4u.gif

Jau,jau,jau..Dievuliau laimes pilnos kelnes ir pas mane,ir MB  wub.gif  nestuke.gif  biggrin.gif Siandiena ryte bepusryciaujant paskambino ir pasake,kad viskas tvarkoje su pirmu tyrimu (pirmosios sav.tyrimu,del DS,del ko ir mums buvo padidejusi rizika) ir patvirtino jog vyriskio laukiames(XY).Dabar liko islaukti dar kelias savaites,del pilno genetinio tyrimo ir..tikiuosi pilnai 100% pradeti megautis  nestuke.gif

Stiprybes mergaites 4u.gif

sveikute, dziaugiuosi uz jus nestuke.gif 4u.gif
sakykite prasau, kur daretes ir pas koki gyd VVT? po kiek laiko paskambino pranesti geru naujienu? cia visada taip pranesa apie itariama sindroma kazkur po savaiteles jei tiria ir kitas genu grupes? gal galetumete daugiau pasidalinti savo patirtimi, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernete @ 2014 02 28, 12:28)
sveikute, dziaugiuosi uz jus  nestuke.gif  4u.gif 
sakykite prasau, kur daretes ir pas koki gyd VVT? po kiek laiko paskambino pranesti geru naujienu? cia visada taip pranesa apie itariama sindroma kazkur po savaiteles jei tiria ir kitas genu grupes? gal galetumete daugiau pasidalinti savo patirtimi, aciu smile.gif

Sveiki ir dekui rolleyes.gif kazkuriai mamytei jau minejau,kad as gyvenu Ispanijoje,bet kaip supratau nesvarbu kur darotes VVT pirmasis atsakymas ateina uz savaites,t.y.jie jums patys is laboratorijos paskambina ir pranesa.Antras ,pilnas buna uz 15 dienu po pirmojo tyrimo rezultatu.
Beje kai tik mums paskyre VVT prispaudziau save ir perskaiciau visas senas genetiniu tyrimu temas,ten mamytes viska aiskiai paaiskina,kurios jau praejusios si laukima,kur kreiptis,pas kokia gydytoja geriausia,kiek laiko ir t.t.
Tikiuosi padejau 4u.gif
Atsakyti
Ernete, susidaro įspūdis, kad visiškai neskaitot temos.
Atsakyti
sveikute, dziaugiuosi uz jus  nestuke.gif   4u.gif 

Man VVT atliko Santariškių genetikos centre - atsakymai dėl 3 sindromų buvo jau po 2 dienų, skambintis reikėjo pačiai. Pilno tyrimo (kariotipo) nedarė.

Sėkmės ir stiprybės mergaitėms laukiančioms tyrimų ar atsakymų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cygnus: 28 vasario 2014 - 13:39
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 02 27, 21:47)
Prisca hormonus tiria, ne chromosomas biggrin.gif

Iš Prisca II niekas lyties tikrai nepasakys biggrin.gif  Kitas dalykas, kad su tyrimu kartu ir ultragarsas daromas. Tada tai taip, gali ir pamatyti.

Man va ir pirmo nestumo metu ir siuometu antrojo 13 savaiciu dare echoskopa vilniaus genetikos cente. Ir va 13sav jau zinojau abieju vaikuciu lyti. nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnuteae @ 2014 02 28, 14:58)
Man va ir pirmo nestumo metu ir siuometu antrojo 13 savaiciu dare echoskopa vilniaus genetikos cente. Ir va 13sav jau zinojau abieju vaikuciu lyti.  nestuke.gif  thumbup.gif

Bet gi ne iš kraujo lytį spėjo biggrin.gif

Man irgi genetikė anksti lytį pasakė. Tik aš papuoliau į tą vieną procentą rizikos po VVT.
Atsakyti
[COLOR=blue][COLOR=darkviolet][I]Laba diena...o kiek mokejote uz med.genetiku tyrima?nuo ko priklauso?
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 02 28, 15:10)

Man irgi genetikė anksti lytį pasakė. Tik aš papuoliau į tą vieną procentą rizikos po VVT.

doh.gif perskaiciau visa foruma, bet neradau kur butumet uzsiminusi apie tai... verysad.gif jei teisingai jus supratau tai tureciau keleta klausimeliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 02 28, 14:10)

Ooooo....kaip liudna...labai uzjauciu.... 4u.gif
Papildyta:
sveikute, dziaugiuosi uz jus  nestuke.gif  4u.gif 

As dariausi santariskese pas Krasovskaja. Pirma karta vvt nustate Dauno sindroma. Vvt dare pirmadieni, atsakymas buvo penktadieni. Gimdziau po savaitgalio verysad.gif
Sekanti nestuma vel tyriausi. Vvt nebeprireike nes visos rizikos buvo 1/10000 ir as buvau rami. Gime berniukas:) sveikas:)
Lyti visais atvejais mate jau 13 savaite:) echoskopu
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2014 03 01, 00:21)
Ooooo....kaip liudna...labai uzjauciu.... 4u.gif

Ačiū. Jums irgi ne ką lengviau buvo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ernete @ 2014 02 28, 23:39)
doh.gif  perskaiciau visa foruma, bet neradau kur butumet uzsiminusi apie tai...  verysad.gif 

O aš ir nerašiau čia. Su tokiu dalyku susigyvent reikia laiko.
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 03 01, 08:49)
Ačiū. Jums irgi ne ką lengviau buvo 4u.gif
Papildyta:

O aš ir nerašiau čia. Su tokiu dalyku susigyvent  reikia laiko.

As bent jau zinojau, kad tikrai yra sindromas ir nebuvau tokia stipri, kad ryzciausi augjnti toki mazyli. Tavo atveju irgi ziauru...kaltinciau genetike, nors protas ir suvokia kad ta tikimybe yra...
Man susitaikyt labai sunku buvo. Pastot bandziau jau po pirmu menstruaciju. Pavyko tik po metu. Tad bliaudavauj kiekviena menesi. Ir dabar dar suspaudzia sirdi. Bet kai kitas berniukas tiesia savo seiletas rankas I mane- jau lengviau mirksiukas.gif . Ir labai dziaugiuosi, kad ir tada ir db yra berniukai:))) leidziu sau galvot, kad angeliukas grizo:)))
O tu po nelaimes susilaukei mazylio? 4u.gif
Atsakyti

Pas mane du didesni vaikai yra. O po paskutinio gimdymo dar mėnuo nepraėjo. Gydytojos aš nekaltinu. Po VVT susirgau, tai matyt organizmas neatlaikė. Ir riziką aš žinojau. Tiesiog ne visom pasiseka.
Atsakyti