Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Jau po badymu,tikiuosi neisproteti dar vienos savaites rezultatu laukime unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona82 @ 2014 02 20, 19:43)
Jau po badymu,tikiuosi neisproteti dar vienos savaites rezultatu laukime unsure.gif

sveikute 4u.gif koki etapa atlikai? kraujo tyrima I ar II trimesto, o gal VVT? as tai laukiu Priscos II atsakymo rezultatu, pirmieji rode visiska nesamone..pagal atsakyma vaisiaus sirdele net plakt nebeturejo.. g.gif nebezinau, cia be reikalo gazdina ar is tikro kazkas rimto yra doh.gif tad vis laukiu..
Atsakyti
QUOTE(ernete @ 2014 02 20, 22:01)
sveikute  4u.gif  koki etapa atlikai? kraujo tyrima I ar II trimesto, o gal VVT? as tai laukiu Priscos II atsakymo rezultatu, pirmieji rode visiska nesamone..pagal atsakyma vaisiaus sirdele net plakt nebeturejo.. g.gif  nebezinau, cia be reikalo gazdina ar is tikro kazkas rimto yra  doh.gif  tad vis laukiu..

Sveiki 4u.gif mums kaklo rauksle 12sav.buvo 0,8mm,bet kraujo tyrimas tas triple su DS buvo 1/219,o tai jau reiskia padidinta rizika.Kaip kazkuri minejo ir man paciai mano gydytoja sake,jog kartais jie buna melagingi.Nenorejom daugiu tikimybiniu rezultatu,taigi siandiena mums atliko VVT.Dabar beliko sulaukti atsakymu ir tiketis visko geriausio:blink:k stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Mergytės, kurios dar laukiat VVT ar atsakymų, noriu suteikti jums vilties, nes žinau ką tai reiškia praeit šį genetinių tyrimų maratoną.. rolleyes.gif
Mano II priscos Dauno sindromo rizika pirmą kartą atlikus tyrimą buvo 1:91, antrą kartą pakartojus kraujo tyrimą rezultatai dar pablogėjo - DS rizika >1:50 (aukštas HCG, žemas estradiolis), nors man dabar 28 m (pagal amžių rizika turėtų būti 1:1000) unsure.gif Pirmadienį buvo atliktas vaisiaus vandenų tyrimas - viskas gerai, nėra jokių sindromų thumbup.gif taigi Prisca tyrimas tikrai dar nereiškia nuosprendžio net ir esant labai blogiems rezultatams, tai yra tik statistinė tikimybė mirksiukas.gif

Laikykitės mergaitės, visoms stiprybės ir kuo didžiausios sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kurios laukiat tyrimų ir atsakymų, prisiminiau senokai skaitytą knygą, ten herojė kai būdavo labai sunku sau sakydavo "pagalvosiu apie tai rytoj". Jums ir sau linkiu nepradėti modeliuoti situacijų kas būtų jeigu būtų kol dar neaišku kaip yra iš tikrųjų. Kai jau faktas bus prieš nosį tada ir spręsim. Nes realiai, ką galim pakeisti? Dabar darykim TIK TAI kas priklauso nuo mūsų: nesijaudinti ir gerai maitintis mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Simona82,2014 02 21, 01:05]
Sveiki 4u.gif mums kaklo rauksle 12sav.buvo 0,8mm,bet kraujo tyrimas tas triple su DS buvo 1/219,o tai jau reiskia padidinta rizika.Kaip kazkuri minejo ir man paciai mano gydytoja sake,jog kartais jie buna melagingi.Nenorejom daugiu tikimybiniu rezultatu,taigi siandiena mums atliko VVT.Dabar beliko sulaukti atsakymu ir tiketis visko geriausio:blink:k stiprybes 4u.gif
[/quote

manes taip pat tas pats isbandymas laukia. pirmadieni suzinosiu Priscos II tyrimu rezultatus, kuriuo visai nebetikiu, o po to laukia VVT. man pirmasis Prisca net nerode rezultatu, kadangi neo duomenu svesti i sistema, tokie mazyciai buvo hormonai sad.gif
kur atlikote VVT? skaudejo, koks tas jausmas? kokios rekomendacijos po VVT? reiktu imt biliuteni kad butu galima pailseti ar ne?
stiprybes, jau padarei is savo puses viska ka galejai..tikiu, kad jums viskas bus gerai 4u.gif
vat o kaip su manimi tai neaisku, labai tikiu savo stebukleliu nestuke.gif
Atsakyti

manes taip pat tas pats isbandymas laukia. pirmadieni suzinosiu Priscos II tyrimu rezultatus, kuriuo visai nebetikiu, o po to laukia VVT. man pirmasis Prisca net nerode rezultatu, kadangi neo duomenu svesti i sistema, tokie mazyciai buvo hormonai sad.gif
kur atlikote VVT? skaudejo, koks tas jausmas? kokios rekomendacijos po VVT? reiktu imt biliuteni kad butu galima pailseti ar ne?
stiprybes, jau padarei is savo puses viska ka galejai..tikiu, kad jums viskas bus gerai 4u.gif
vat o kaip su manimi tai neaisku, labai tikiu savo stebukleliu nestuke.gif
[/quote]
As turejau daugiau baimes del ilgos adatos,kraujo(esu Rh neigiamas,o vyras Rh teigiamas)kaip veliau po bus proceduros,nei skausmo unsure.gif kai duria i pilva,jauti nemalonu spaudima.Dar MB sakiau,kad nemaloniau ir skaudziau buvo kai leido antikunius i minkstaja,nei VVT. Vakar ir siandiema MB laiko man kompanija lovoje pagal daktaro rekomendacijas kelias dienas praleisti lovoje rolleyes.gif Noriu tiketi ,kad viskas bus gerai nestuke.gif nors cia verkiu,cia pati save raminu. As gyvenu Ispanijoje,tai kaip buna Lietuvoje nezinau.Stiprybes ir teigiamo tikejimo jums 4u.gif
Atsakyti
kazin Kauno klinikose atlikus VVT procedura po kiek laiko jau zinomas atsakymas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernete @ 2014 02 22, 00:12)
kazin Kauno klinikose atlikus VVT procedura po kiek laiko jau zinomas atsakymas?  ax.gif

Pilnas kariotipo atsakymas po 3sav. Bent jau pries metus taip buvo.
Atsakyti
QUOTE(Anciute @ 2014 02 22, 18:54)
Pilnas kariotipo atsakymas po 3sav. Bent jau pries metus taip buvo.

taip ilgai tenka laukti? ax.gif kazkaip neramu jau darosi, man planuoja VVT daryt 19 nestumo savaite tik unsure.gif
Atsakyti
Taip, taip ilgai.
Atsakyti
QUOTE(ernete @ 2014 02 22, 20:42)
taip ilgai tenka laukti?  ax.gif  kazkaip neramu jau darosi, man planuoja VVT daryt 19 nestumo savaite tik  unsure.gif

Jei VVT darys19sav. tai jums greiciausiai tirs ne pilna kariotipa, o ziures tris chromosomu poras, kuriu pakitimai buna dazniausi + lytines chromosomos. Atsakymas po savaites 4u.gif
Atsakyti