Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių vaikiukai ir jų mamytės.108 tema

QUOTE(*DaiRa* @ 2014 01 16, 20:08)

*DaiRa*, 16 Sau 2014 - 20:08, parašė:

*DaiRa*, 16 Sau 2014 - 20:08, parašė:

gal jusu vaikiukai valgo Kinder Surprise, o zaisliukai nedomina? smile.gif

gal jusu vaikiukai valgo Kinder Surprise, o zaisliukai nedomina? smile.gif

neseniai praslaviau visus i siuksliadeze
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2014 01 16, 12:42)

bim-bam, 16 Sau 2014 - 12:42, parašė:

bim-bam, 16 Sau 2014 - 12:42, parašė:

nes maunami visi ant vieno kurpaliaus,vien todel kad  kazkas sugalvojo kazkokias normas... mano drauges mergaite pirmoke dabar, per pamokas reikia issedet 45 minutes nekalbant tarpusavy, per pertraukas negalima begiot, raso mokytoja pastabas... tokiame amziuje, kai svarbu judeti vaikams kuo daugiau, mokytis per judejima, per veikima.

nes maunami visi ant vieno kurpaliaus,vien todel kad  kazkas sugalvojo kazkokias normas... mano drauges mergaite pirmoke dabar, per pamokas reikia issedet 45 minutes nekalbant tarpusavy, per pertraukas negalima begiot, raso mokytoja pastabas... tokiame amziuje, kai svarbu judeti vaikams kuo daugiau, mokytis per judejima, per veikima.

jau pries 10m.pirmokus visa pusmeti adaptuodavo mokyklai..Leisdavo atsinest mylima zaisliuka,leisdavo ir pakalbet,pavaiksciot..net ant stalo galvele pasidet,pasnaust tipo lotuliukas.gif Jau dabar kokia ta laisve vaikams duodama(visus 12m),kad pvz ziauriai skiriasi nuo mano mokymosi metu..
Pirmokas jau gabus issedet ta 30min suole.. UK girdejau darzelyje keturmeciai privalo pasedet ant keduciu kazkuri tais laika ir sulaukt teveliu..Ale ugdomas taip mokyklai..Jei nesugeba vaikas,tai jau traktuojamas kaip sutrikimas.SM cia viena mama pasakojo.
QUOTE(gresa @ 2014 01 16, 13:24)

gresa, 16 Sau 2014 - 13:24, parašė:

gresa, 16 Sau 2014 - 13:24, parašė:

man kelia pykti ir priesiskuma logopedem. kazin ar ju issilavinimas leidzia kalbeti apie protini atsilikima  doh.gif  Aisku, gal nepataisius situacijos gali itart atsilikima, gal tai vienas is pozymiu, bet spec. poreikiai nustatomi mediku ir keista, kai apie tai kalba toli grazu ne medikes smile.gif

man kelia pykti ir priesiskuma logopedem. kazin ar ju issilavinimas leidzia kalbeti apie protini atsilikima  doh.gif  Aisku, gal nepataisius situacijos gali itart atsilikima, gal tai vienas is pozymiu, bet spec. poreikiai nustatomi mediku ir keista, kai apie tai kalba toli grazu ne medikes smile.gif

Gresiuk,yra pvz valytoja kuri valo kieme lapus ir yra valytoja kuri valo operacine..Tai ju zinios apie medicina labai gali skirtis ir skiriasi mirksiukas.gif Taip ir logopedas skiriasi dirbantis svietime ir medicinoje.. ART kur lankomes,tai ten ne su svietimu daugiau darbas susijes,o su gydymu..Ne be reikalo istaiga isikurusi gydymo istaigoje,ne svietime.. Ten vyksta komandinis darbas.Neurologas,logopedas,psichologas,kinezeterapiautas..Jie bendrai dazniausiai ivertina pacienta ir kiekvienas apraso is savo puses ka mano,bendrai ir dirba bendra linkme..

QUOTE(*DaiRa* @ 2014 01 16, 21:08)

*DaiRa*, 16 Sau 2014 - 21:08, parašė:

*DaiRa*, 16 Sau 2014 - 21:08, parašė:

Manau musu visu vaikiukai pritaps mokyklose ir viskas bus gerai. As atsimenu, kaip man buvo sunku pritapt mokykloje, nes nelankius darzelio buvau ir siaip labai drovi mergaite buvau. Matau panasumu ir Elzytes elgesyje i mano mazu dienu, bet ji lanko darzeli ir visai gerai jai ten sekasi ir tikiu, kad mokykloje viskas bus gerai.
P. S. Ne i tema biskuti, gal jusu vaikiukai valgo Kinder Surprise, o zaisliukai nedomina? smile.gif Elzyte pradejo intensyviai kolekcionuoti zaisliukus is kinderiuku

Manau musu visu vaikiukai pritaps mokyklose ir viskas bus gerai. As atsimenu, kaip man buvo sunku pritapt mokykloje, nes nelankius darzelio buvau ir siaip labai drovi mergaite buvau. Matau panasumu ir Elzytes elgesyje i mano mazu dienu, bet ji lanko darzeli ir visai gerai jai ten sekasi ir tikiu, kad mokykloje viskas bus gerai.
P. S. Ne i tema biskuti, gal jusu vaikiukai valgo Kinder Surprise, o zaisliukai nedomina? smile.gif Elzyte pradejo intensyviai kolekcionuoti zaisliukus is kinderiuku

Atsakyti
Labas,

issiaiskinau - paruosiamukams buvo pamokos 30 min, pirmoje klaseje - jau 45 smile.gif

UK darzelyje tikrai nereikejo sedet ant keduciu ir laukt biggrin.gif bet cia gal nuo darzelio priklauso?
musiskiam buvo galima lakstyti, smelio deze grupes viduje ir vanduo, zodziu, laisve laisve biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
DaiRa,nepacitavau tavo posto 4u.gif .Kokie ten tie kinder siurpizo zaisliukai jusu kolekcionuojami?Kazkaip lyg skiriasi jie g.gif Kokie patinka tavajai,surenkami ar islieti personaziukai kazkokie?
Atsakyti
mes kelis kinderius turejom, tai labai pasiseke su zaisliukais, nes deliones buvo smile.gif tiesa, gal zinot, kur nebrangiu delioniu buna? apie 200 detaliu kad butu, nes su daugiau detaliu dar vienas nesudeda, nervintis pradeda. Kubo parduotuvese buvo nebrangiu, bet didziaja dali jau turim is ten, o kitur baisiai brangu...

dar i ta tema. labai fainas yra pasaulio atlasas vaikams su lipdukais cia

is ten pat dabar ziuriu uzsisakyti knyguciu skaitymo pradziai, nes pavarciau knygyne viena knyga, tipo mokausi skaityti ar Labas raide vadinasi. paziurejau kaina ir negera pasidare - 58 litai doh.gif lotuliukas.gif musu pasidarytos korteles ne ka prastenes ir simtakart pigesnes hihihi.gif siaip visad kartojo vaikas, kad nieko mokytis nenori, et pries kuri laika sako noriu but toks skaitytojas kaip mama (mato kaip tempiu knygas hihihi.gif), tai sake nori mokytis dabar skaityt rimciau. aisku, cia dar gali keistis tie norai n kartu....
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Bim-bam ar radot kokį sportinį būrelį? aš niekaip nedaeinu iki maniežo užklaust ar priimtų tokius mažiukus į futbolo būrelį...

maniškis visiškai dar nesidomi raidelėm,kaip Valdukas sako " man absoliučiai neįdomu" smile.gif tikiuos ateis laikas ir raidelėm, o tai bus "blogas mokinys " biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luna888: 18 sausio 2014 - 11:56
QUOTE(*Gina @ 2014 01 18, 10:40)

*Gina, 18 Sau 2014 - 10:40, parašė:

*Gina, 18 Sau 2014 - 10:40, parašė:

DaiRa,nepacitavau tavo posto 4u.gif .Kokie ten tie kinder siurpizo zaisliukai jusu kolekcionuojami?Kazkaip lyg skiriasi jie g.gif Kokie patinka tavajai,surenkami ar islieti personaziukai kazkokie?

Ji labiau renka tuos kieto plastiko, kur nereikia surinkinet, bet dabar ta mikiu kolekcija irgi labai nori surinkt. Dar gyvuneliai, zodziu visus renka. Cia pas mama netycia atradau savo dar vaikystes kinder zaisliukus, tai ji ir uzsikabino nuo to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna888 @ 2014 01 18, 13:55)

Luna888, 18 Sau 2014 - 13:55, parašė:

Luna888, 18 Sau 2014 - 13:55, parašė:

maniškis visiškai dar nesidomi raidelėm,kaip Valdukas sako " man absoliučiai neįdomu" smile.gif tikiuos ateis laikas ir raidelėm, o tai bus "blogas mokinys "  biggrin.gif

maniškis visiškai dar nesidomi raidelėm,kaip Valdukas sako " man absoliučiai neįdomu" smile.gif tikiuos ateis laikas ir raidelėm, o tai bus "blogas mokinys "  biggrin.gif

Maniske irgi pati per daug susidomejima nerodo,na yra paklausus kokia cia,o kokia cia raidele..
O vakar aukletoja sako pasimokinkit namie gal ka,mes jau pazindinames su raidelem,sia savaite pirmoji abeceles-A bigsmile.gif Kaip kada Gustei..Anksciau gerai ja zinojo,paskui lyg pamirso.. Vakar vel prisiminem..Surado pati,parase,sudeliojo is degtuku..
Jau tokiame amziuje yra kam idomu,patinka..Darzelis turi supazindinti su raidem,skaiciukais,bet neismokyti skaityti,skaiciuoti.. O kai kurie tevai baisiai nori to.. cool.gif Lai mokina namie.Man tai gerai,kad neprivalo darzelis.

Bim-cia puzliu nebrangiu yra http://www.supermama...;#entry65441652
Raideles patiko,bet nespejau http://beta.lt/siaul...p;category_id=1

DaiRa[B],centre yra toks "skudurynas",anksciau buvo uz turgaus,prie "Iki",dabar persikele netoli atobusu stoties,uz kavines "Sodzius" einant..Ten begales zaisliuku zinokit yra...begales... thumb_yello.gif

Gustike vakar vel buvo pas logoped,tai pasidziauge,kad surezge taisingai didziuli sakini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2014 01 23, 08:33)

*Gina, 23 Sau 2014 - 08:33, parašė:

*Gina, 23 Sau 2014 - 08:33, parašė:

DaiRa[B],centre yra toks "skudurynas",anksciau buvo uz turgaus,prie "Iki",dabar persikele netoli atobusu stoties,uz kavines "Sodzius" einant..Ten begales zaisliuku zinokit yra...begales... thumb_yello.gif

Cia ta parduotuvele, kur visokiu indu pilna? Rimtai yra zaisliuku? reiks nulekt paziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*DaiRa* @ 2014 01 23, 13:59)

*DaiRa*, 23 Sau 2014 - 13:59, parašė:

*DaiRa*, 23 Sau 2014 - 13:59, parašė:

Cia ta parduotuvele, kur visokiu indu pilna? Rimtai yra zaisliuku? reiks nulekt paziuret smile.gif

Ne,manau ne ta,o salia esanti,buvusi lyg Humana g.gif Dar nebuvau,tik girdejau,kad jie ten nuo sausio menesio persikele is Iki prie turgaus mirksiukas.gif Ten zaisliuku visokiu tikrai begales prekiauja..
Atsakyti
labas rytas,

buvau toj paruotuvej vakar, bet nieko neradau is zaisliuku, gal jau prarinkti geresni? siaip daug zaisliuku visokiu, bet mums nieko tinkamo, o ir brangoka pasirode, bet gal as prie geto pripratus biggrin.gif neatsimenu, kada mokejau uz ka nors pilna kaina hihihi.gif

Luna, nieko nezinau dar del futbolo. geda, reiktu pasiskambint,turetu buti tel nr internete... pradejom tik yamaha lankyti, ziuresim, kiek ilgai patiks. nors jam manau, visur patiks, kur nevercia kazko per prievarta daryti biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus darzelyje yra treneris kuris treniruoja keturmecius futbola..Tai gal ir ne vien darziuke dirba g.gif
Atsakyti