Maniske taip mazdaug kalba.. Psichologe testavo.Klausia:kai tu issimurzini rankytes..?..Maniske atsake:plautis,rankyte,vandenis.. Psichologe sako,kad gerai vertina,nes vistiek surisa minti,suvokia ko klausiama..Bet va daiktavardziu daug zino ir gerai taria,met nesugeba veiksmazodziu vartot,naudot sakinukuose..Tai namie dabar vartom knygele tokia(pradinuko zodynas),nagrinejam paprasciausius piesinukus,analizuojam kas ka veikia..
Psichologe ramino,kad pas mus ner labai bloga situacija.. Kad nera begales problemu susijusiu su esamu kalbos defektu.. Ir pagyre mane,kad esu sauni mama,viska puikiai suvokiu,tinkamai elgiuosi ir pan
Papildyta:Logopede tik kazkiek nuliudino uzsimindama(kaip visazine bureja

),kad jau nebus gera mokine,nereik tiketis is jos..

Uzsimine sakinuku tik tuo,bet man labiausiai is visos konsultacijos istrigo

Nu blyn,o kas yra "geras mokinys"

Del manes tai ne tas kuris renka puikius balus
Sake,kad mokykloje pirmaisiais metais gali buti sunku(ne gali,o tikrai tipo bus),bet nenuleisti ranku,dirbti..Ir "prasimusa" dazniausiai.. Nu man dzin tie jos gebejimai lietuviu kalboj,svarbu,kad vaikas nesijaustu baisiai blogai.O dabr jau jaucia kazkokia geda,diskomforta..Bet tai yra sveiko vaiko 4m.bruozas-.vertinti save,lyginti su kitais,jausti skirtuma ir pan..Butu blogai jei "nesiparintu"

Pamoke kaip "palaikyti" vaika moraliskai..Girti ne rezultata darbo,o pati procesa..Nu ir pan.Ne per daug as cia issipleciau?