Oho koks aukstas taviskis, gyvaciuke. Aines dar nematavau, bwt turbut 110 nevirsijam:)
Sveikos jaunosios mamytės, gal ką duomina ožkos pienukas, varškytė sūriai, jūsų mažyliams ir jums. Kreiptis per AŽ Gero vakaro.
Mes 107cm ir 17kg
Valdukas dičkis irgi 119-120cm
Sveikos
Registruojamės- 111 cm ir 19,4 kg
Labai ištyso būtent per šią vasarą
Registruojamės- 111 cm ir 19,4 kg
Labai ištyso būtent per šią vasarą
Aurėja 105 cm ir 15 kg, tragiškai nevalgo brolis jau pusė jos svorio
Bet ir maziulyte kokia
Kaip jau skiriasi bendraamziai.. Mes turim drauga 4m.,uz Guste zymiai aukstesnis
Kaip jau skiriasi bendraamziai.. Mes turim drauga 4m.,uz Guste zymiai aukstesnis
LAbuka,
Na ka, praejom tech apziura ugis - 113cm, svoris - 17,6 kg
4 kiauri dantys
Na ka, praejom tech apziura ugis - 113cm, svoris - 17,6 kg
4 kiauri dantys
Oho,visgi is aukstesniu panele
Uzjauciu del dantuku... Pas Guste visi Pas maziu irgi.. Bet pas dicke,kad ir ypatingai kruopsciai priziuri-jau keli taisyti ir dar laukia vizitas.. Man iki nestumu visi buvo ciki piki... Penktadieni nuskilo vienas.. siaubas baubas.. gerai,kad nespejom istustint taupykles po 5litukus.. Isgelbes tikiuos.. Vyras pries metus mete rukyti,tai ta proga taupesi ant zieminio zvejybos kombinezono.. Perleist teks zmonos bedai..
Uzjauciu del dantuku... Pas Guste visi Pas maziu irgi.. Bet pas dicke,kad ir ypatingai kruopsciai priziuri-jau keli taisyti ir dar laukia vizitas.. Man iki nestumu visi buvo ciki piki... Penktadieni nuskilo vienas.. siaubas baubas.. gerai,kad nespejom istustint taupykles po 5litukus.. Isgelbes tikiuos.. Vyras pries metus mete rukyti,tai ta proga taupesi ant zieminio zvejybos kombinezono.. Perleist teks zmonos bedai..
QUOTE(gresa @ 2014 08 29, 09:43)
L4 kiauri dantys
pas Aurėją tas pats priekinių sakė netvarkys, krūminis vienas sutvarkytas,dar 1-ą reikia sutvarkyt..
Labuka!Deimante per vasara labai išaugo:-) ūgis 115cm,o svoris 22kg Rubu nespeju pirkti:-)
QUOTE(GULAIME @ 2014 08 30, 22:00)
Labuka!Deimante per vasara labai išaugo:-) ūgis 115cm,o svoris 22kg Rubu nespeju pirkti:-)
Oho auksta panele
mano Is nevalgiuju,sunku kažką įsiūlyti.sakykite kokius gal batus nešiojate sau kai kojos nuolat sala?va darbe tai sakes . Kol vaikštau dar kaip ir nieko...