Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių vaikiukai ir jų mamytės.108 tema

QUOTE(*Gina @ 2014 07 03, 10:31)
Dar ne,nuo rudenio tik  smile.gif
Idomiai,gal ir mums nereiks okulisto.. g.gif Nors Gustei pernai reikejo,Adomui ne..Per mazas buvo..

Mes ir pernai nejom:-)
Atsakyti
Mes pernai ejom pas okulista, tai siemet nereiks.
Atsakyti
labas,

mums pazymos nereik, bet pas okuliste ejom dukart - pirmakart valdiskai pas sidlauskaitei, antrakart privaciai. neuzilgo jauciu vel vesiu, nes pries metus buvom, tai greiciausiai pas sidlauskaite arba pas zukauska. pas sidlauskaite privaciai vaikui kainuoja apie 65lt, pas zukauska 100lt (atvaziuoja is kauno i senojo boksto klinika), bet jis pats sake kad su seimos gyd. siuntimu kainuos apie 60lt. tai kitakart kai eisiu (as pati pas ji lankaus), imsiu siuntima is gydytojos.
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2014 07 03, 19:00)
labas,

mums pazymos nereik, bet pas okuliste ejom dukart - pirmakart valdiskai pas sidlauskaitei, antrakart privaciai. neuzilgo jauciu vel vesiu, nes pries metus buvom, tai greiciausiai pas sidlauskaite arba pas zukauska. pas sidlauskaite privaciai vaikui kainuoja apie 65lt, pas zukauska 100lt (atvaziuoja is kauno i senojo boksto klinika), bet jis pats sake kad su seimos gyd. siuntimu kainuos apie 60lt. tai kitakart kai eisiu (as pati pas ji lankaus), imsiu siuntima is gydytojos.

Kaip gyvenant?kaip Rojus?
Atsakyti
gyvaciuke, mes gerai, kaip jus?

padykes baisiai mano bernas biggrin.gif ir aktyvistas.
bet kartu ir meilumo isikunijimas, labai gerai nujaucia kitu nuotaikas, emocijas smile.gif

galvoju, kada reikia i priesmokykline uzrasyt? nezinau dar ar leisiu, bet linkstu link to, kad leisiu smile.gif tik kad reikia pradineje mokykloje priesmokyklines... turbut irgi pagal gyvenama vieta buna?

Atsakyti
Gal ir mano maziams nereiks okulisto.. Jei reiks,tevas nuves,bo as kol tris parodysiu,susikibsiu tikrai turbut cool.gif Privaciai per brangu sveika vaika vest..
Bim-jau nuo sio rugsejo gal mastai apie priesmokykline?Pala,jums dabar gal jau 6 suejo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2014 07 04, 19:29)
Gal ir mano maziams nereiks okulisto.. Jei reiks,tevas nuves,bo as kol tris parodysiu,susikibsiu tikrai turbut  cool.gif Privaciai per brangu sveika vaika vest..
Bim-jau nuo sio rugsejo gal mastai apie priesmokykline?Pala,jums dabar gal jau 6 suejo? bigsmile.gif

ne, 5 suejo smile.gif tai priesmokykline nuo 2015 rugsejo bus, jei i mokykla nuo 7 metu. bet siaip domiuosi, kad jei sugalvosim, nepaveluociau uzrasyt, nes net neisivaizduoju, kaip tas vyksta biggrin.gif turbut reikia eit i mokyklele ir klaust?

man akims ir dantims privaciai negaila... nu gaila aisku biski, ale ka daryt rolleyes.gif
Atsakyti
Nezinau tiksliai kaip ten su mokyklom g.gif Gal nereik pagal rajona rinktis,pasirinkimo laisve kaip ir.. Nebent vietu nera,tai pirmumo teise pagal rajona eina..
Gydymui ir man niekur negaila,bet profilaktiniam patikrinimui sveiko vaiko..
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2014 07 04, 20:01)
Nezinau tiksliai kaip ten su mokyklom g.gif Gal nereik pagal rajona rinktis,pasirinkimo laisve kaip ir.. Nebent vietu nera,tai pirmumo teise pagal rajona eina..
Gydymui ir man niekur negaila,bet profilaktiniam patikrinimui sveiko vaiko..

as guodziuos tuom, kad karta metuose ar pan. tas patikrinimas smile.gif na bet ir vaikas tik vienas, jei butu keli tai skaudziau piniginei jaustusi visi tie privatus apsilankymai..
bet jei nebutu eiliu, akiu profilaktini patikrinima eitume valdiskai, jauciu...o gal ir nebera jau tu eiliu? pamenu, kai ejom, tai kelis menesius laukt reikejo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bim-bam: 04 liepos 2014 - 21:20
Nezinau del eiliu.. turim virs dvieju menesiu laiko.. Nenoriu del ten dirbanciu gydytoju smile.gif Jei tik vienam vaikui,tai nieko..bet jei trim cool.gif
Atsakyti
Labutis!Tikrai nesilaukiu!Aciu Gina mirksiukas.gif
Atsakyti
Uzregistravau pas okulista MV klinikoj..rugsejo gale gavom talona.. O jei dar dviem reiks.. blink.gif
Atsakyti