Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių vaikiukai ir jų mamytės.108 tema

QUOTE(Luna888 @ 2014 05 22, 14:30)
Erossa gimdymas kaip iš vadovėlio smile.gif Sveikinimai smile.gif labai graži istorija  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū smile.gif

QUOTE(*Gina @ 2014 05 23, 09:09)
Ech kaip smagu skaityt puikias istorijas  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Prisiminiau kai mano termino nakti prasidejo reguliarus skausmiukai,nedrasiai vyrui sakau:skauda.. bet gal dar ne,baigsis.. Tas greit atsisedo,sako:Ne.Nesibaigs.Laikas cool.gif    lotuliukas.gif

kai laukiausi Aurėjos, man paruošiamųjų sąrėmių nebuvo, beveik 2 savaitėms likus iki gimdymo termino nubėgo vandenys ir išvažiavom į GN ir tik važiuojant prasidėjo sąrėmiai, o vat šį nėštumą paruošiamieji sąrėmiai oi kaip kankino visą paskutinį nėštumo mėnesį doh.gif užeidavo tokiu "nepatogiu" laiku, pvz.,kai vyras darbe ir eidavau į darželį Aurėjos parsivest doh.gif skausmas toks,kad vos paeit galėdavau..pamenu,kažkurią dieną tai kokias 6 val skaudėjo, tai taip visą dieną beveik ir pragulėjau,kad tik galvoju gimdyt nepradėčiau, nes vyras parai į darbą išėjęs biggrin.gif taip vis po keletą valandų ir skaudėdavo, todėl vis galvodavau, tai kažin, ar jau gimdysiu šiandien ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai jau esi patyres savo kailiu paruosiamuosius ir tikruosius-atskirti nesunku.. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif saunuole errosa 4u.gif Kaip Aureja reagavo i broli?Nezinau kaip nikas buvo bet Aida Kostuko mama juk ir turi antra leliuka-mergyte:)
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2014 05 23, 10:14)
Kai jau esi patyres savo kailiu paruosiamuosius ir tikruosius-atskirti nesunku.. mirksiukas.gif

na, nežinau,kaip kitoms buvo,bet skausmo prasme bent jau man, tai vienodai skausmingi tiek paruošiamieji, tiek tikrieji buvo. Skirtumas tik toks,kad nebuvo aiškaus reguliarumo ir pvz.atsigulus šiek tiek sušvelnėdavo skausmas.
Dar gydytojai pasakojau,sakau,aš kai Aurėją gimdžiau,tai su tokiu skausmu jau gimdykloj mindžikavau, o čia,mat paruošiamieji biggrin.gif
Atsakyti
Erossa, mano draugei irgi kelias dienas budavo tokie paruosiamuju skausmai,kad nezinojo nei kur detis, sake tie paruosiamieji labai isvargino...
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2014 05 30, 10:18)
Erossa, mano draugei irgi kelias dienas budavo tokie paruosiamuju skausmai,kad nezinojo nei kur detis, sake tie paruosiamieji labai isvargino...

mane 3 naktis kankino paruošiamieji,vaje vaje.... doh.gif
Atsakyti
nauju nestukiu ner? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes!Gal kas galite parekomenduoti ginekologe(a- butu geriau) MVK ?Nestumui priziureti!
Atsakyti
QUOTE(GULAIME @ 2014 06 16, 09:35)
Sveikutes!Gal kas galite parekomenduoti ginekologe(a- butu geriau) MVK ?Nestumui priziureti!

Sveikinti bigsmile.gif Kaip tylu čia...kaip vaikinukai gyvena?
Atsakyti
GULAIME-sveikint gal jau reikia? bigsmile.gif Mano favorites D.Ligeikiene,J.Balciuniene.. Bet jau atitolusi esu nuo ginekologu hihihi.gif
Kur vesit vaikus akiu profilaktiniam patikrinimui,del darzelio?Kiek pas privatininka kazi kainuoja g.gif
Gyvenam po biski,lyg ir gerai ax.gif Darzelis baiges,isleidom aukletojas i atostogas,laisve-o mums ji uzsibaige,uzsidare lotuliukas.gif Vis dar mokinames nauju ritmu,rezimu gyvent..Eina miegot pries 12,keliasi 11,pietu miegas-per velai,nu zodz biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2014 07 03, 08:22)
GULAIME-sveikint gal jau reikia? bigsmile.gif Mano favorites D.Ligeikiene,J.Balciuniene.. Bet jau atitolusi esu nuo ginekologu  hihihi.gif
Kur vesit vaikus akiu profilaktiniam patikrinimui,del darzelio?Kiek pas privatininka kazi kainuoja g.gif
Gyvenam po biski,lyg ir gerai ax.gif Darzelis baiges,isleidom aukletojas i atostogas,laisve-o mums ji uzsibaige,uzsidare lotuliukas.gif Vis dar mokinames nauju ritmu,rezimu gyvent..Eina miegot pries 12,keliasi 11,pietu miegas-per velai,nu zodz biggrin.gif

Pas mus ir atostogos.mums akis sakė patikrinti tik prieš mokykla g.gif. Maziui sinusitas doh.gif vaikinas mano taip greit auga,va ir norai atsiranda tokie kad reikia jau brolio ir seses bigsmile.gif Gina tų nedirbo dar?
Atsakyti
Dar ne,nuo rudenio tik smile.gif
Idomiai,gal ir mums nereiks okulisto.. g.gif Nors Gustei pernai reikejo,Adomui ne..Per mazas buvo..
Atsakyti