Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių vaikiukai ir jų mamytės.108 tema

taip labai brangi, mes atsimenu apie 500lt palikom, cia jau be torto ir maisto atsivezto... o gal ir 550 lt , tiksliai nepamenu doh.gif tik nesuprantu, 89 lt be personazo, o jei su personazu 180lt?
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2014 03 19, 10:35)
taip labai brangi, mes atsimenu apie 500lt palikom, cia jau be torto ir maisto atsivezto... o gal ir 550 lt , tiksliai nepamenu  doh.gif  tik nesuprantu, 89 lt be personazo, o jei su personazu 180lt?

su personazu, sake, 139lt, personazas valandai laiko.

Atsakyti
Mes katik is "Ziogo",vaikams labai patiko..daves pora valandu ir vos issivedziau..
Akre sake pasikeite savininkai ir ten mazai laipiojimu,kamuoliuku,karstyniu dabar..Padaryti kazkokie kamabariukai,sventem turbut g.gif
Atsakyti
Labukas!Sedim namie karantinas,Deimantei skarlatinas doh.gif pagal gydytojus!Bet man kazkaip itartina,nei temperaturos,nei liezuvis isbertas,tik gerkle skaudejo ir vakar isbere!nedare jokiu tyrimu,tik po gydymo sake padarys visus tyrimus g.gif na gal cia mum lengva stadija g.gif
Atsakyti
QUOTE(GULAIME @ 2014 03 25, 11:12)
Labukas!Sedim namie karantinas,Deimantei skarlatinas doh.gif pagal gydytojus!Bet man kazkaip itartina,nei temperaturos,nei liezuvis isbertas,tik gerkle skaudejo ir vakar isbere!nedare jokiu tyrimu,tik po gydymo sake padarys visus tyrimus g.gif na gal cia mum lengva stadija g.gif

labas,

o antibus israse? gal itare strep bakterija? ta pati ir skarlatinai buna, tik, kaip suprantu, ne visada kiti pozymiai skarlatinos atitinka.
ar apnasu baltu buvo ant liezuvio/gerklyteje?
jeigu antibus geriat, kiek skaiciau, po poros paru jau nebepavojingi visuomenei biggrin.gif
Atsakyti
pas mus darželyje buvo skarlatinos karantinas, nors nežinau, ar iš mūsų grupės ja kas sirgo g.gif

Sveikos!

kaip gyvuojat? ax.gif
Atsakyti
O erossa-jau finiso tiesioji bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turi paskolint mano maziui skruzdeliuko arba bitutes apranga? help.gif Reikia darzelio sventei,ka cia sugalvot,sumeistraut.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2014 03 26, 07:39)
O erossa-jau finiso tiesioji bigsmile.gif  thumbup.gif

tai jau taip.. rolleyes.gif nors antras gimdymas bus,galvoju, ar suprasiu,kad jau į gimdymo namus reik važiuot doh.gif lotuliukas.gif pirmąkart tai nubėgo vandenys, tai viskas aišku buvo. Kai Aurėjos laukiausi, tai man nei jokių skausmelių, nei paruošiamųjų sąrėmių nebuvo, o dabar, kai užeina, tai tas skausmas jau toks, kai pamenu,kad gimdykloj jau stovėjau..na,ir baigiasi,aišku, viskas. kitą dieną vėl galvoju, gal jau gimdau doh.gif lotuliukas.gif o dar kaip sako, kad antrąkart greičiau viskas vyksta, tai galvoju,kol aš susigaudysiu kas ir kaip, kol vyrą iš darbo prisikviesiu, jei bus parai išėjęs, kol vaiką pas kaimynus nuvesiu, tai kaži ar nebus taip,kad nuvažiavus į ligoninę jau stumt reikės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(*Gina @ 2014 03 26, 09:03)
Gal kas turi paskolint mano maziui skruzdeliuko arba bitutes apranga? help.gif Reikia darzelio sventei,ka cia sugalvot,sumeistraut.. g.gif

tai paprasčiausiai juodai aprenk (jei skruzdėliukas), ant plaukų lankelio ar kepurytės priklijuok "ragiukus" iš tokios vielutės "plaukuotos", jos esu mačiusi pirkti sodo,daržo prekių parduotuvėje iš univermago galo.
tik tokį pvz. tos plaukuotos vielutės taip staigiai radau biggrin.gif čia briedžio ragai iš jos padaryti,na, nors įsivaizduosi.

http://www.projectwe...ndeer-ornaments

Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2014 03 25, 14:19)
labas,

o antibus israse? gal itare strep bakterija? ta pati ir skarlatinai buna, tik, kaip suprantu, ne visada kiti pozymiai skarlatinos atitinka.
ar apnasu baltu buvo ant liezuvio/gerklyteje?
jeigu antibus geriat, kiek skaiciau, po poros paru jau nebepavojingi visuomenei  biggrin.gif

Antibiotikus israse,liezuvis su apnasom bet jis pas mus visad toks sergant, bet kokia liga!na po tryju dienu turi jis paruzavieti,siandien trecia ,bet nieko...na sake darys tyrimus po antibiotiku,bet jei bus uzmusta bakterija ka jie ten bepamatys g.gif na svarbu,kad lengvai viskas einasi mazylei smile.gif sake "ziogelis"darzelyje karantinas ir is musu darzelio buvo susirghimas tik ne is musu grupes! erossa 4u.gif 4u.gif belaukiant stebuklelio mirksiukas.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
kazin kaip musu erossa laikosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(erossa @ 2014 03 26, 12:41)
tik tokį pvz. tos plaukuotos vielutės taip staigiai radau biggrin.gif čia briedžio ragai iš jos padaryti,na, nors įsivaizduosi.

http://www.projectwe...ndeer-ornaments

Oj mieloji,kaip tau aciu,kaip as ieskojau tokiu vieluciu,audiniu parduotuvej klausiu,neturi,net nesuprato ko cia noriu doh.gif lotuliukas.gif Cia kitam "projektukui" reikia,ne skruzdeliukui,bet labai reikia,dekui thumbup.gif

Na ir kaip jauties?????jau keturiese gal? bigsmile.gif
Atsakyti