taip labai brangi, mes atsimenu apie 500lt palikom, cia jau be torto ir maisto atsivezto... o gal ir 550 lt , tiksliai nepamenu tik nesuprantu, 89 lt be personazo, o jei su personazu 180lt?
QUOTE(gresa @ 2014 03 19, 10:35)
taip labai brangi, mes atsimenu apie 500lt palikom, cia jau be torto ir maisto atsivezto... o gal ir 550 lt , tiksliai nepamenu tik nesuprantu, 89 lt be personazo, o jei su personazu 180lt?
su personazu, sake, 139lt, personazas valandai laiko.
Mes katik is "Ziogo",vaikams labai patiko..daves pora valandu ir vos issivedziau..
Akre sake pasikeite savininkai ir ten mazai laipiojimu,kamuoliuku,karstyniu dabar..Padaryti kazkokie kamabariukai,sventem turbut
Akre sake pasikeite savininkai ir ten mazai laipiojimu,kamuoliuku,karstyniu dabar..Padaryti kazkokie kamabariukai,sventem turbut
Labukas!Sedim namie karantinas,Deimantei skarlatinas pagal gydytojus!Bet man kazkaip itartina,nei temperaturos,nei liezuvis isbertas,tik gerkle skaudejo ir vakar isbere!nedare jokiu tyrimu,tik po gydymo sake padarys visus tyrimus na gal cia mum lengva stadija
QUOTE(GULAIME @ 2014 03 25, 11:12)
Labukas!Sedim namie karantinas,Deimantei skarlatinas pagal gydytojus!Bet man kazkaip itartina,nei temperaturos,nei liezuvis isbertas,tik gerkle skaudejo ir vakar isbere!nedare jokiu tyrimu,tik po gydymo sake padarys visus tyrimus na gal cia mum lengva stadija
labas,
o antibus israse? gal itare strep bakterija? ta pati ir skarlatinai buna, tik, kaip suprantu, ne visada kiti pozymiai skarlatinos atitinka.
ar apnasu baltu buvo ant liezuvio/gerklyteje?
jeigu antibus geriat, kiek skaiciau, po poros paru jau nebepavojingi visuomenei
pas mus darželyje buvo skarlatinos karantinas, nors nežinau, ar iš mūsų grupės ja kas sirgo
Sveikos!
kaip gyvuojat?
Sveikos!
kaip gyvuojat?
O erossa-jau finiso tiesioji
Gal kas turi paskolint mano maziui skruzdeliuko arba bitutes apranga? Reikia darzelio sventei,ka cia sugalvot,sumeistraut..
QUOTE(*Gina @ 2014 03 26, 07:39)
O erossa-jau finiso tiesioji
tai jau taip.. nors antras gimdymas bus,galvoju, ar suprasiu,kad jau į gimdymo namus reik važiuot pirmąkart tai nubėgo vandenys, tai viskas aišku buvo. Kai Aurėjos laukiausi, tai man nei jokių skausmelių, nei paruošiamųjų sąrėmių nebuvo, o dabar, kai užeina, tai tas skausmas jau toks, kai pamenu,kad gimdykloj jau stovėjau..na,ir baigiasi,aišku, viskas. kitą dieną vėl galvoju, gal jau gimdau o dar kaip sako, kad antrąkart greičiau viskas vyksta, tai galvoju,kol aš susigaudysiu kas ir kaip, kol vyrą iš darbo prisikviesiu, jei bus parai išėjęs, kol vaiką pas kaimynus nuvesiu, tai kaži ar nebus taip,kad nuvažiavus į ligoninę jau stumt reikės
QUOTE(*Gina @ 2014 03 26, 09:03)
Gal kas turi paskolint mano maziui skruzdeliuko arba bitutes apranga? Reikia darzelio sventei,ka cia sugalvot,sumeistraut..
tai paprasčiausiai juodai aprenk (jei skruzdėliukas), ant plaukų lankelio ar kepurytės priklijuok "ragiukus" iš tokios vielutės "plaukuotos", jos esu mačiusi pirkti sodo,daržo prekių parduotuvėje iš univermago galo.
tik tokį pvz. tos plaukuotos vielutės taip staigiai radau čia briedžio ragai iš jos padaryti,na, nors įsivaizduosi.
http://www.projectwe...ndeer-ornaments
QUOTE(bim-bam @ 2014 03 25, 14:19)
labas,
o antibus israse? gal itare strep bakterija? ta pati ir skarlatinai buna, tik, kaip suprantu, ne visada kiti pozymiai skarlatinos atitinka.
Antibiotikus israse,liezuvis su apnasom bet jis pas mus visad toks sergant, bet kokia liga!na po tryju dienu turi jis paruzavieti,siandien trecia ,bet nieko...na sake darys tyrimus po antibiotiku,bet jei bus uzmusta bakterija ka jie ten bepamatys na svarbu,kad lengvai viskas einasi mazylei sake "ziogelis"darzelyje karantinas ir is musu darzelio buvo susirghimas tik ne is musu grupes! erossa belaukiant stebuklelio viskas bus gerai
kazin kaip musu erossa laikosi
QUOTE(erossa @ 2014 03 26, 12:41)
tik tokį pvz. tos plaukuotos vielutės taip staigiai radau čia briedžio ragai iš jos padaryti,na, nors įsivaizduosi.
Oj mieloji,kaip tau aciu,kaip as ieskojau tokiu vieluciu,audiniu parduotuvej klausiu,neturi,net nesuprato ko cia noriu Cia kitam "projektukui" reikia,ne skruzdeliukui,bet labai reikia,dekui
Na ir kaip jauties?????jau keturiese gal?