Įkraunama...
Įkraunama...

BKT matavimas

QUOTE(S@msara @ 2014 10 30, 11:53)
Laba diena  4u.gif

Laba,
Mano BT praeita menesi taip pat sokinejo pirma ciklo puse.. taip ir nebepakilo. Nuejau pas gine savaite pries galimas mm ir ji patvirtino - ciklas buvo anovuliacinis.
Tiesa si cikla nuejau -laukiu O, viskas ok. Speju, kd viskas buvo del didelio darbo kruvio ir streso..
Tikiuos, kd BT Jums pakils 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MariDona @ 2014 10 31, 22:12)
Laba,
Mano BT praeita menesi taip pat sokinejo pirma ciklo puse.. taip ir nebepakilo. Nuejau pas gine savaite pries galimas mm ir ji patvirtino - ciklas buvo anovuliacinis.
Tiesa si cikla nuejau -laukiu O, viskas ok. Speju, kd viskas buvo del didelio darbo kruvio ir streso..
Tikiuos, kd BT Jums pakils  4u.gif

Dekui uz komentara smile.gif

Pakilo. Tik labai jau velai ivyko O. Ziuresim si savaitgali kuo tai baigsis smile.gif Tiek TD, tiek fertilitis breze O 17 CD, vakar persigalvojo fertilitis ir brezia 19CD ovuliacijos diena. Kuo ir as linkus daugiau tiketi...

http://www.fertility...p.../index.php
Atsakyti
QUOTE(S@msara @ 2014 11 04, 13:40)
Dekui uz komentara

Sveiki :-) neturiu daug ziniu ir patirties tame.. paskui pasiskaiciau, lyg pirmoje fazeje temperatura gali sokineti ir nieko tai nereiskia..
Na, svarbu pakilot ir tikiuos nebenusileisit 4u.gif

Vat db dar man kilo klausimas. BKT nekyla, o vakar OT buvo ryskiai ryskiai teigiamas (sian jau sieeek tiek blyskesnis). Ar gali buti kd testas, nors ir teigiamas, bet O neivyksta? verysad.gif
Dar nera velu, kd ji ivyktu, bet po praeito ciklo man paranoja...
Atsakyti
QUOTE(MariDona @ 2014 11 05, 07:28)
Vat db dar man kilo klausimas. BKT nekyla, o vakar OT buvo ryskiai ryskiai teigiamas (sian jau sieeek tiek blyskesnis). Ar gali buti kd testas, nors ir teigiamas, bet O neivyksta?  verysad.gif
Dar nera velu, kd ji ivyktu, bet po praeito ciklo man paranoja...

O įvyksta po 24~48 valandų po teigiamo OT. BT ima kilti įvykus O, todėl viskas normalu 4u.gif pakils ryt - poryt
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Matuoju BKT kelias dienas biggrin.gif Šeip treniruotė prieš kitą ciklą, bet klausimas toks kilo kada po O pradeda leistis BKT? Kažkur tikriausiai 10 DPO? g.gif Nes jei įsitvirtina tai ji ir lieka pakilusi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 06 lapkričio 2014 - 16:40
QUOTE(xernesta @ 2014 11 06, 17:39)
Sveikutes  4u.gif
Matuoju BKT kelias dienas  biggrin.gif  Šeip treniruotė prieš kitą ciklą, bet klausimas toks kilo kada po O pradeda leistis BKT? Kažkur tikriausiai 10 DPO?  g.gif Nes jei įsitvirtina tai ji ir lieka pakilusi?  g.gif

as ne speceliste bet manau likus keletai diemu iki mmm g.gif , bet buna tokiu atveju kada ir nenukrenta, o mmm visvien ateina unsure.gif manau itakos turi pati BT svarbu kad ji butu aukstesne negu paprastai (nors kaip ir sakiau as nespeceliste) blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif gal kuri zinote kiek matuojama bkt yra aukstesne m, nei pazastyje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2014 11 10, 09:32)
Labas rytas,  4u.gif gal kuri zinote kiek matuojama bkt yra aukstesne m, nei pazastyje?  smile.gif

BKT gali būti matuojama trijose skirtingose vietose: po liežuviu, makštyje arba tiesiojoje žarnoje, ir reikšmės tikrai nebus vienodos – kalbant labai apytiksliai, po liežuviu temperatūra gali būti visu laipsniu žemesnė, nei kitose dviejose vietose (tarp jų skirtumas mažesnis), bet to paties ciklo metu matavimo vietos keisti negalima. Su pažasties temperatūra aiškios koreliacijos būti apskritai negali, nes ji tiesiog nepakankamai tiksli (perdaug įtakos daro išorinė aplinka) – ji "vidutiniškai" žemesnė apie 0,5 C, nei matuojant po liežuviu, bet tai nelabai ką sako.
Atsakyti
Sveikos,

Ikeliu Jums savo BT grafika. Esu po abrazijos del nesivystancio nestumo, o ir siaip itaria man PKS. Bet gal pakomentuotumet ? BT nesokineja, laikosi zemai..gal visgi ateis dar O ? arba bent mmm.

http://tevu-darzelis...134@141029aa533

cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2014 11 26, 12:14)
Sveikos,

Ikeliu Jums savo BT grafika. Esu po abrazijos del nesivystancio nestumo, o ir siaip itaria man PKS. Bet gal pakomentuotumet ? BT nesokineja, laikosi zemai..gal visgi ateis dar O ? arba bent mmm.

http://tevu-darzelis...134@141029aa533

cray.gif

Pagal tai, kad BT krinta, O dar tik turėtų būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 26 lapkričio 2014 - 13:21
Sveiki, nestuma planuojam jau 3-ias menuo, nors BKT matuoju tik 2 menesis... Labai noreciau pagalbos is tu, kurios supranta kaip issifruoti grafikeli blush2.gif nes man tai padaryti dar gana painu, nelabai suprantu, kada toji O, atsizvelgiant i grafikelio duomenis doh.gif BKT matuoju po liezuviu, OT dar neteko darytis... Ikeliu grafikeli, kas galit, pakomentuokit

http://tevu-darzelis...867@1410315c817
Atsakyti
Sveikos 4u.gif BT matuoju antra mėn. pirmas buvo šeip pabandymas bigsmile.gif . Man įdomu kodėl, prieš O tem. pakilo o po to vėl nusileido g.gif ir kažkaip keistai po O ji po labai truputį kilo. Gal nepilnaverte buvo g.gif Idomu būtų išgirsti, komentarų ax.gif
Grafikėlis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 08 gruodžio 2014 - 12:19