Įkraunama...
Įkraunama...

BKT matavimas

QUOTE(mascarra @ 2014 05 21, 11:31)
Sveikos  4u.gif  pradėsiu ir aš BT matuot  ax.gif  Tik turiu klausimą, kam reikalinga grafike ta raudona punktyrinė linija ir kaip ji nusistato, kur turi būti?  ax.gif

Aš nelabai mokėčiau gražiai paaiškinti blush2.gif, bet čia aprašyta: http://www.nspinfo.l...eti-kasis-b-das

Aš irgi norėčiau konsultacijos profesionalių bkt matuotojų smile.gif Man labai keistas mano grafikėlis:
http://tevu-darzelis...192@14042512cc6

Ar normalus toks lėtas perėjimas iš žemos temperatūros į aukštą?
Ar ne per trumpa mano aukštos temperatūros fazė?
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2014 05 21, 11:31)
Sveikos  4u.gif  pradėsiu ir aš BT matuot  ax.gif  Tik turiu klausimą, kam reikalinga grafike ta raudona punktyrinė linija ir kaip ji nusistato, kur turi būti?  ax.gif

punktyrine linija programa uzbrezia pati kai speja kada galejo buti ovuliacija.
kai po keliu denos ivedimu pagal BT pasitvirtina ar pagal kitus zenklus,ta linija patampa ryskiai raudona mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mer @ 2014 05 22, 22:58)

Ar normalus toks lėtas perėjimas iš žemos temperatūros į aukštą?
Ar ne per trumpa mano aukštos temperatūros fazė?

perejimas normaliai atrodo, skirtumas yra. tavo bt gan zema,bet siaip matos kada buvo o.
apskritai ciklas trumpas, po oov gan trumpas laikas, luteline faze, visa laika taip? bet gal ov realiai buvo pora dienu anksciau g.gif
Atsakyti
perejimas normaliai atrodo, skirtumas yra. tavo bt gan zema,bet siaip matos kada buvo o.
apskritai ciklas trumpas, po oov gan trumpas laikas, luteline faze, visa laika taip? bet gal ov realiai buvo pora dienu anksciau  g.gif

Negaliu pasakyt, ar visada taip, nes čia pirmas mėnesis, kai matavau bkt. Šitas mėnesis dar keistesnis:

http://tevu-darzelis...192@140522a0827

Jau galvojau iš viso nebus ovuliacijos, bet va 23 dieną pakilo bkt. Įdomu kada prasidės mėnesinės g.gif Turbūt reiks su šitais moksliniais tyrimais eit pas ginę...
Atsakyti
QUOTE(Mer @ 2014 06 17, 10:54)
Negaliu pasakyt, ar visada taip, nes čia pirmas mėnesis, kai matavau bkt. Šitas mėnesis dar keistesnis:

http://tevu-darzelis...192@140522a0827

Jau galvojau iš viso nebus ovuliacijos, bet va 23 dieną pakilo bkt. Įdomu kada prasidės mėnesinės  g.gif Turbūt reiks su šitais moksliniais tyrimais eit pas ginę...

O ko pas ginę? Kad vėliau OV buvo - nieko baisaus. Svarbiausia, kad ji buvo, o mm laukti galite praėjus 12-16 dienų po O, t.y. birželio 24-28 d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2014 06 19, 08:20)
O ko pas ginę? Kad vėliau OV buvo - nieko baisaus. Svarbiausia, kad ji buvo, o mm laukti galite praėjus 12-16 dienų po O, t.y. birželio 24-28 d.  4u.gif

Ačiū 4u.gif Nu gal ir taip, kam tos isterijos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Biškį neramu, nes nestuke.gif nesigauna jau 9 mėn., o dėl savo III stadijos endo buvau gavus nurodymą keliaut pas ginę po 6 mėn bandymų. Bet jei bkt grafikas normalus, tai matyt nereikia per daug stresuoti ax.gif
Atsakyti
O BT gali išlikti per mmm 37? sirgau tik tris dienas ir labai negausiai, kažko maudžia pilvą ir strenas..Kažko neramu,nes lyg per mm nukrenta BT.
Atsakyti
QUOTE(Belisima1 @ 2014 06 20, 11:06)
O BT gali išlikti per mmm 37? sirgau tik tris dienas ir labai negausiai, kažko maudžia pilvą ir strenas..Kažko neramu,nes lyg per mm nukrenta BT.

Visokių atvejų būna. Iš patirties sakau. man kažkada tik 4 ciklo dieną nukrito žemiau 37. O testo nebandėt darytis?
Atsakyti
merginos, o po pastojimo, kas įtakoja aukštą bt? progesteronas ar hcg hormonas, kurį pradeda skleisti žirniukas?
Atsakyti
QUOTE(arista @ 2014 08 25, 18:37)
merginos, o po pastojimo, kas įtakoja aukštą bt? progesteronas ar hcg hormonas, kurį pradeda skleisti žirniukas?

Aukštą temperatūrą viso nėštumo metu palaiko progesteronas – tas pats hormonas, kuris neleidžia bręsti naujiems folikulams ir vykti ovuliacijai (kaip ir nepastojus kiekvieno ciklo poovuliacinėje fazėje iki mėnesinių). Iš pradžių progesteroną gamina geltonkūnis, paskui šią funkciją palaipsniui perima placenta. O žmogaus chorioninis gonadotropinas (HCG), gaminamas paties gemalo, tik palaiko geltonkūnio funkciją, neleidžia jam sunykti, todėl ciklas nesibaigia.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 08 25, 20:06)
Aukštą temperatūrą viso nėštumo metu palaiko progesteronas – tas pats hormonas, kuris neleidžia bręsti naujiems folikulams ir vykti ovuliacijai (kaip ir nepastojus kiekvieno ciklo poovuliacinėje fazėje iki mėnesinių). Iš pradžių progesteroną gamina geltonkūnis, paskui šią funkciją palaipsniui perima placenta. O žmogaus chorioninis gonadotropinas (HCG), gaminamas paties gemalo, tik palaiko geltonkūnio funkciją, neleidžia jam sunykti, todėl ciklas nesibaigia.

Ačiū labai už paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Kaip manot, ar O negalėjo būti diena vėliau?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*WildBerry* @ 2014 09 01, 09:19)
Sveikos, merginos. Kaip manot, ar O negalėjo būti diena vėliau?

Atsakiau čia 4u.gif
Atsakyti