Gal kas išmanantis pakomentuotu mano grafiką?! O lyg ir vakar įvyko bet bt pakilimas toks nežymus kad neaišku kaip čia kas
grafikas
QUOTE(Oijva @ 2015 09 23, 18:12)
Gal kas išmanantis pakomentuotu mano grafiką?! O lyg ir vakar įvyko bet bt pakilimas toks nežymus kad neaišku kaip čia kas
grafikas
grafikas
Kol kas nieko negali spręsti. Buvęs teigiamas, o paskui jau neigiamas OT negarantuoja, kad O įvyko, Jūs pagavote LH bangą. Matuokite BT ir žiūrėkite, po 1 kilstelėjusios reikšmės dar nieko neina spręsti
QUOTE(Ingutevi @ 2015 09 24, 12:33)
Kol kas nieko negali spręsti. Buvęs teigiamas, o paskui jau neigiamas OT negarantuoja, kad O įvyko, Jūs pagavote LH bangą. Matuokite BT ir žiūrėkite, po 1 kilstelėjusios reikšmės dar nieko neina spręsti
O ivykima interpretuoju stipriu skausmu pilvo apacioje, zinau kad testai rodo tik LH banga. O tas bt pakilimas turi buti butinai staigus? Ar tarkim 0,2C pakilimas kelias dienas is eiles irgi gali rodyti jog O ivyko? Ar turi buti tam tikras intervalas butinai?
QUOTE(Oijva @ 2015 09 23, 18:12)
BKT pakilimas ne nežymus, o jo visiškai nėra juk net nesiekia dengiamosios linijos.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2015 09 24, 18:12)
BKT pakilimas ne nežymus, o jo visiškai nėra juk net nesiekia dengiamosios linijos.
O ką tai reiškia? Vertėtų susirūpint?
QUOTE(Oijva @ 2015 09 25, 09:16)
O ką tai reiškia? Vertėtų susirūpint?
Reiškia tik tiek, kad žiūrint į BT reikšmes negalima teigti, jog įvykusi O. Tam, kad iš BT grafiko teigti apie įvykusią O reikalingos 3 aukštesnės temperatūrų reikšmės nei linija. Kol kas Jūsų grafike to nėra.
Asmeniškai man keistokai atrodo tokia aukštoka temperatūra 12~14 dienomis iki pažymėtosios grafike O. Bet gal tiesiog organizmas toks
Sveikos,
gal galite pasidalinti, kaip NSP yra taikomas tuo atveju, jei maitinu krutimi ir 3 valandu ramaus miego iki temperaturos matavimo beveik nebuna?
Viena konsultante sake, kad tada stebi tik gleives, bet taip turbut yra "rizikos" pastoti.
Sunui 5,5 menesio. Mielai pastociau dar karta, bet del sveikatos bukles man pastoti yra itin rizikinga, gydytoju draudziama.
Arba gal zinote, ka galima daryti, kad mazinti naktiniu maitinimu krutimi skaiciu? Miega man pasonei. Siuliau vyrui paryciais, esant reikalui, atsikelti panesioti maziuka, bet ji pat reikia gerai pastumdyti, kad atsibustu.
gal galite pasidalinti, kaip NSP yra taikomas tuo atveju, jei maitinu krutimi ir 3 valandu ramaus miego iki temperaturos matavimo beveik nebuna?
Viena konsultante sake, kad tada stebi tik gleives, bet taip turbut yra "rizikos" pastoti.
Sunui 5,5 menesio. Mielai pastociau dar karta, bet del sveikatos bukles man pastoti yra itin rizikinga, gydytoju draudziama.
Arba gal zinote, ka galima daryti, kad mazinti naktiniu maitinimu krutimi skaiciu? Miega man pasonei. Siuliau vyrui paryciais, esant reikalui, atsikelti panesioti maziuka, bet ji pat reikia gerai pastumdyti, kad atsibustu.
Laba diena, norejau paklausti, kaip vertintumete temperatura, jei iprastu laiku pasimatavus buvo 36.6 (po neramaus miego ir blaskymosi visa nakti, is karto atsikelus). Po to atsikeliau, nuejau I tualeta, pervysciau vaika, atsigeriau vandens (tai truko gal 15 minuciu), tuomet vel pamatavau temperatura ir ji buvo 36.4. Kuria reiktu ivesti I grafika?
QUOTE(Bongio @ 2016 01 02, 12:47)
Laba diena, norejau paklausti, kaip vertintumete temperatura, jei iprastu laiku pasimatavus buvo 36.6 (po neramaus miego ir blaskymosi visa nakti, is karto atsikelus). Po to atsikeliau, nuejau I tualeta, pervysciau vaika, atsigeriau vandens (tai truko gal 15 minuciu), tuomet vel pamatavau temperatura ir ji buvo 36.4. Kuria reiktu ivesti I grafika?
Matavimo įprastu laiku (pasižymint trikdį).
QUOTE(Sea_girl @ 2015 12 25, 21:40)
Vienareikšmiškai atsakyti sunku, nes neaišku kiek turi patirties vertinant gleives pradėti to mokytis nuo nulio Tavo situacijoje nerekomenduočiau.
Mėginti kartu matuoti BKT manau verta gal tik iš pradžių gali tekti žadintuvą nusistatyti kiek keistoku laiku, o jau grafikas kalbės pats už save, ar daug įtakos turi neidealios sąlygos.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2016 01 02, 15:04)
Mėginti kartu matuoti BKT manau verta gal tik iš pradžių gali tekti žadintuvą nusistatyti kiek keistoku laiku, o jau grafikas kalbės pats už save, ar daug įtakos turi neidealios sąlygos.
ar tiktu, jei matuociau temp. 12ta ar pirma val. (tada man didziausia tikimybe ismiegoti 3 val. is eiles pries tai)?
QUOTE(Sea_girl @ 2016 01 04, 19:26)
ar tiktu, jei matuociau temp. 12ta ar pirma val. (tada man didziausia tikimybe ismiegoti 3 val. is eiles pries tai)?
Teoriškai gal ir taip, bet negi tai tikrai vienintelis įmanomas variantas? Pats žindymas migdant kūdikį šalia savęs nėra didelis trikdis grafikui jis vargiai turės reikšmingesnės įtakos. Su panešiojimais, pervystymais sunkiau, dėl to tikrai bus "iškritusių" taškų, bet kol nemėginai, irgi neaišku, ar jų bus pernelyg daug (o su laiku turėtų tik mažėti). Tomis dienomis, kai pagal kitus vaisingumo požymius tikėtina, jog ir BKT matavimai bus esminiai, paryčiais kūdikėliu pasirūpinti visai derėtų vyrui.